![]() |
Ankaraspor 2- Fenerbahce 2
:D :D :D
|
kezman nasıl kaçırdı ama demek ki hakemin düdükleri artık işe yaramıyor :D
|
Alıntı:
|
desene o maçtan sonra trabzon karışacak... kazansa da kaybetse de ...
|
Oynamaya niyeti olmayan KEZMAN a takımın penaltıcısı dururken attırmak niçindir Anlayabilen var mı
Lig bitti oyuncuyu kazansan ne kazanmasan ne olur 4 hafta sonra kezman yok artık kadronda.... |
Alıntı:
Trabzonspor-1-2 Fenerbahçe... En ufak bir olay dahi yaşanmadı Spor kültürümüz, İstanbul'a ders olsun.. |
trabzonsporlu değilim ama trabzonda yaşıyorum... bunları biliyorum
|
ahhhhh ahhhh naptın fener gitti 15 artı :( :( :( :(
Ahmet Abi kusura bakma ya bağlantı gitti sonra da gitmem gerekti giremedim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
benden alıver sen ya sorun değil 15 artı.. napalım artık :( |
Ulen Kezman hem Feneri yaktın hem de beni yaktın.Sen ne anlarsın penaltıdan bırak atsın Alex >:( >:(
|
Alıntı:
yok yok canim sagolsun kardes, ne isimiz var senin artilarla sen müsait oldukca verirsin, sana birakyiorum, borcuna sadiksin ona süphem yok.. bu arada hüdaverdide iddaya girdim diyordu ona göre ;) |
Alıntı:
o zaman ben başlıyorum 1. artıdan hadi hayırlısı |
o girdim dedide sen cevap yazamamistin o yüzden o girdi kabul etmisti, simdi damlar :D :D
|
Alıntı:
Zaten şimdi de çıkmam lazım benim haberim yokken nasıl iddaya giriyorum ben sorması ayıp :) |
Lider kimmmmmm ??
|
Fenerbahçe 1 gol farkla
|
Alıntı:
|
son haftanın lideri şampiyon oluyor genelde :D
|
Hadi ya çuvalladım Gs sandım :D
Olsun 1 golmüş fark yok lideriz diyebilirim 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Neyse size iyi geceler benim yarın ne yazık ki sınavım var bu iddia olayı yüzünden girmiştim zaten,ne yapalım artık nasıl olsa şampiyon olacağız sorun değil :)
Bu arada Hüdaverdi biz seninle iddaya mı girdik benim haberim olmadan :) |
giremedik iddiaya :D yoktun sitede :-*
|
Geçen hafta hakem uzatmaya 20 saniye koyduğu ve bu sırada da Fenerbahçe gol attı diye, piyasada bir yerlerini yırtan temiz-lig çiler nerede...
Bugün neden konuşmuyorlar... Bugün 40 saniye koydu, uzatmaya... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayni sekilde diger takimin haksiz puanlarida insallah bir sekilde cikar diyorum ;) |
Abi herkes haksızlığa sesini çıkartsın. Gerekirse adalet yerini böyle bulsun...
Ama bu ligde en çok şaibeli maç oynayan, en çok haksız puan toplayan bir takım çıkıp da temiz-lig istiyoruz diye kendi şaibelerini örtmek için biryerlerini yırtarcasına bağırarak hedef saptırmasın... Osman geçen hafta da uzatmalarda çift vuruş olmuştu ve hakem o oynanmayan bölümü oynanmıştı. Burada bir Galatasaraylı arkadaşa senin dediğini söylediğimde bana uzatmanın uzatması olmaz demişti... |
ben gecen haftadan beri haykiriyorum bunu kardes eger adaletse herkese adalet eger temiz bir lig isteniyorsa herkes icin istensin ancak bazi takimlar kendi menfaatlerine ters birsey olunca hemen yaygarayi kopariyorlar..
herkes olaylara kendi penceresinden bakiyor..gecen hafta hep beraber kayseri maci berbat dedik mi niye bir gün sonra genclerbirligi icin ayni tepkiyi veremedik!.. |
Alıntı:
geçmiş olsun nusretim inan haberi alınca hemen sen aklıma geldin.dedim şimdi morel bozuk bana ihtiyacı vardır.üzülme nusretim yavuz sultan selimde ne dediğini bilmiyo sevinçten bakma sen ona..tekrar tekrar geçmiş olsun NUSRETİM.. :-X |
aksa durumdan hemen vazife cikardin kendine :D :D
|
maç 2-2 bitti
bu kadar :D |
Alıntı:
|
Uzatmanın anlamı yok onu diyorum ben :-X
|
Alıntı:
|
Aksa-34 abi ( Kusura bakma ismini bilmiyorum... ::) ) sizinle Ali Sami Yen' de görülecek bir hesabımız var... :-X
Geçmiş olsun dilekleri için de teşekkürler... :-X |
Alıntı:
"Şunu söyleyim nusret kardes gecen haftanin adaleti yerini buldu haksiz miyim? hakiz olarak alinan 2 puan bu hafta hemde ayni sekilde kaybedildi.. ayni sekilde diger takimin haksiz puanlarida insallah bir sekilde cikar diyorum " mavera |
All times are GMT +3. The time now is 02:28. |