![]() |
Tek Cümleyle Ak parti forum üyeleri..
ne iş ahmet msn köşelerinde millettin kuyusunu felanmı kazıyorsun
bak şimdi bende şüpheye düştüm yoksa beni attırmak içindemi planların var... |
Engineer : Arkadaşlar bu haftasonu buluşma ayarlıyoruz gelenler gelsin..
Berika : Yine mi?... :( (: |
A üyemiz;hepimiz aynı görüşteyiz katılıyorum
Black Metal;Ben katılmıyorum..öyle demek istememiş..bizim forumda pek acımasız canım :-X (konulara zıt yorum yapacak nadide üyelerimizden ) :D |
Mavera : kardes x kisiyi banlar misin
feyza : abi bir inceleyelim mavera : ama küfretti feyza : o zaman banlayalim mavera : bir zahmet feyza : isim neydi abi mavera : x feyza: abi onu zaten banlamislar mavera : seni bekleseydiler, eleman köklü üye olacakti zaten :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dolunay Kadim : Emre Ordamısın?
Engineer : Burdayım Remzi abi... Dolunay Kadim : Emre yine çok sert konuşmuşsun... Engineer : Ama onlar Ak Partili değildi Remzi abi.. Dolunay Kadim : Olsun ama sen görevlisin kibar olman lazım.. Engineer : )(/+%%^+''+'&/())= ... Engineer : Remzi abi...Şey.. Engineer : Şu benim görev yükselcekti noldu? Dolunay Kadim : Emre üyelerle felan hep tartışmaya giriyosun olgunlaşman lazım.. Engineer: Yine mi...Neyse bakalım.. ... Dolunay Kadim : Emre feyza seni çapırıyor.. Engineer : Tamam gidiyom :( |
Alıntı:
|
bu konuda olmasa ne şekilde yönetici olduğunu çözemeyecektik emre
ele verdin kendini.... ;D ;D ;D ;D |
Sırlar ortaya dökülüyor :D
|
selamın aleyküm artı
|
Hıfzi Lisan: Niyetim kimseyi üzmek kırmak değil, ::) ben masumum :P
|
Yok hakkımla geldim ben buralara (:
|
............
|
Alıntı:
|
ben: Hoşgeldin mehmet_akif
Mehmet Akif: bak kamute fenere geldi iyi mi :) |
özgün genc : dostum nasilsin
mavera : az önceye kadar iyiydik özgün genc: hayrola sendemi bilgi yarismasinda hüsrana ugradin mavera : yok, sen yazdin ya onun icin dedim.. özgün genc: ne diyorsun bu ayki yarismayi ben alirmiyim mavera : gece 3 te filan düzenleyip, sadece sen katilirsan bir ihtimal.. özgün genc : niye öyle diyorsun o kadar kötümüyüm.. mavera : aslinda o kadar kötü degilsin özgün genc: buna sevindim, bu ay kesin birinciyim mavera : ne o diger arkadaslar katilmama kararimi aldi özgün genc : ne alaka mavera : murat saat kac özgün genc : gece 12:30 mavera : hadi Allah rahatlik versin... 8) |
kadim abi hangi takımlısın?
|
Alıntı:
aslında bizim bunu birinci yapmamız lazım nasıl etsekde bir kere birinci yapsak... |
ben yokum bu sadece yetkili kişileremi?
|
Provokatör:Bırak palavrayı sende ulan...
Murat:Ya sen kime ulan diyorsun bey.ns.z..Sen kimsin Forumdan biri:Murat çok sinirlisin,çok kendini beğenmişsin. Murat: Görmediniz mi adam bana ne dedi.Az bile dedim. Forumdan biri:Hayır sen ukalalık yaptın,sen kimsin falan dedin. Murat:Ahmet abi bir prov.e biraz sert çıktım beni eleştiriyorlar. Demokrat:Murat kimlerdendi o? Murat:Abi ne bileyim saadetlimi,ülkücü mü..öyle birşey.. Demokrat:Ha öyle mi boşver o zaman iyi yapmışsın |
Alıntı:
Uğur Işılak bitince haber verin sesi açayım.. ;D |
Muhalif : akp vatani satti
alemdar: agzimi bozdurma lan dingil sen kimsin muhalif : terbiyenizi bozmayin alemdar : sanane lan benim terbiyemden, erkeksen gel esenler otogarina alayim hesabini muhalif : ay cok kabasin alemdar : sana buradan bir kafa cakarim görürsün kabayi muhalif : lütfen benle muhatab olmayin alemdar : yemedi dime, siz hep böylesiniz, seni gidi sogan erkegi seni 8) |
selamun aleykum iyi geceler arkadaşlar...
-çok orjinal bir çalışma olmuş :) ,sanırım az sonra konu yetkililer bölümüne taşınır !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben: ne dinliyorsun Hıfzi_Lisan: sence? Ben: Tamam anladım sormadım farzet :) |
Alıntı:
Ben: Tamam adını değiştim. Şifren xxxxx Akmehmet: Sağolsın abi. Ben: Tamam hadi git bana bir artı verde gel. Akmehmet: Verdim abi. Ben: Bundan böyle benim adımı gördüğün yerde bir artı veriyorsun anlaştık mı? Akmehmet: Tabi ki abi veririm. :D :D :D Not: Yaşı küçük diye takılmak amaçlı istemiştim. Yanlış anlaşılmasın :-X |
Galatasaylı sohbet mekanı
politikacı : Galatasaray şampiyon oleeyyy. Hüdaverdi : Şampiyonluğumuz belliydi zaten :) Engineer : Arkadaşlar kusura bakmayın ama GS'nin bu fakir haliyle nasıl buralara geldiğine şaşıyorum.Sefil takım ne hale geldi..Şansa bala yendiler işte (: Biraz sonra .. Fenerbahçe Sohbet Mekanı RDönmezs : Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırdı ama hakemler yüzünden..Yoska bizden iyi takım mı var? Nusret : GS bitmiş kardeşim yaa... Engineer : Arkadaşlar kusura bakmayın ama bence FB'de ruh yok..GS de arkadaşlık var ve inançla oynuyolar..Bence GS şampiyonluğu haketti... Daha sonra BJK sohbet mekanı: akkparti : Arkadaşlar yine hakem hatalarıyla yenildik.. Engineer : Arkadaşlar bir BJK'li olarak kusura bakmayın ama çok dandik bir takımız..Bu şekilde hiç maç kazanılmaz..Yani stadımızdan oyunlarımıza hepsi rezalet..Bence böyle olmaz...Üstelik taraftarımızda doğru düzgün değil... akkparti : Emre hiç BJK maçı izledin mi? Engineer : Hayır (: |
Dolunay kadim: Sen osun değilmi
ben: Evet o benim ::) Dolunay kadim: Akıllı dur banlarım bak..!! |
Alıntı:
|
Turkiye icin Akparti: bir baskaa :'(
Bir Baska: tayiiiiiiiiiiiiii politikaci: :o ha_lee: :o Rdonmez: tayi ne be Hudaverdi: :-* _Yeniden_: farkettim ki gitmem lazim futuvvet: ALLAH RAZI OLSUN haritaci70: sohbet ortami cok guzel Demokrat: 8) ENGINEER: (: murat_kurt: Dinler dogmadır.Ama İslam dogma değildir.Hiç düşünmez misiniz?Hiç akıl etmez misiniz?Hitapları kimedir..?İslam düşünmemizi ister.Çünkü gerçek İslamdır. Black_Metal: Benimle tanrı uğraşıyor boşverin arkadaşlar biz böyle iyiyiz.. Alemdar: git bu forumdan, defol ( :D ) |
Alıntı:
|
selamın aleyüm arkadaslar ya ben muhabbeti anlayamdım da bana yardımcı olurmusunuz
|
Alıntı:
|
Mavera:Alemdar yumuşak gördüm seni bugün
Alemdar:Du daha yeni başlıyoruz Mavera: Arkadaş aranıyor Alemdar:Şimdi Kıvama geliyorum Mavera:Konuşuyor ama boş konuşuyr Alemdar:Evet Tam Performansa ulaştım Mavera:Banlandı Alemdar:Sters attık iyimi arada bi lazım böyleleri... Feyza: Konu Tarafımdan kilitlenmiştir ve açılmamak üzere arşive alınmıştır |
Fütüvvet: Hırvatistan'da bir kadın, ölümünden tam 42 yıl sonra siyah-beyaz televizyonunun karşısında otururken bulundu ... Hırvat polisi, 42 yıldır kapısı açılmayan 13 metrekarelik terk edilmiş görünümdeki evin kapısını bir icra memuru eşliğinde kırdı ve Hırvat kadının TV karşısındaki mumyalaşmış cesediyle karşılaştı.
Bir Başka: nasil alisverise gidiyordu o zaman? evinin islerini nasil goruyordu? yani bir sekilde cikmis olmasi lazim surekli tv basinda oturamaz ki |
Alıntı:
fenerliysen sana bidaha artı vermiyeceğim 1907 olmuş artın deyilsen veririm daha |
Muhalif : akp ülkeyi mahvetti
yalcin : degerli kardesim aslinda görünenin arkasinda görünmeyen o kadar güzellikler varki sizler eger o perdeleyi ararsaniz, o güzelliklerden istifa etme serefine ulasacaksiniz.. muhalif : birak simdi onlari akp vatani satti yalcin : aslinda sizdeki cevher gercekleri görüp, onlari en iyi sekilde etüd etmeye yetecek seviyede biraz daha gayret gösterirseniz bunu basaracaksiniz.. muhalif : sen nece konusuyorsun kardesim akp vatani satti diyorum.. yalcin : önemli olan ayri frekanslarda da olsak karsilikli anlayis ve hosgörü icerisinde farkli seyleri konusup, ayni sonuclara ulasmaktir.. muhalif : tamam lan satmadi akp vatan, matan satmadi yeterki beni rahat birak.. yalcin : aslinda bu fani dünyadaki rahatlik hic birsey ifade etmemektir, aslolan ebedi mekanda bizleri rahat ettirecek güzelliklere sahip olmamizdir.. muhalif : bir yetkili yok mu Allah rizasi icin beni banlasin.. |
KaraEsref: Karıncaları her zaman çok sevmişimdir.
|
All times are GMT +3. The time now is 05:21. |