![]() |
Alıntı:
|
Senai Demirci - Sözyangini
|
Aah ah.. En son okuduğum kitabı bir an düşündüm de.. Hatırlamıyorum bile: (
Çok uzun zaman olmuş..Yoğunluktan..Kitap okumayı da özlermiş insan.. |
Dul kadının oğulları-Mustafa Yılmaz
|
şu an babalar ve oğullara devam ediyorum. en son suç ve ceza (dostoyevski ) okumuştum
|
Geç oldu ama Elif Şafak / Aşk' tayım.
|
Elif Şafak - Aşk...
Az kaldı bitmesine. |
En son Elif Şafak "AŞK" kitabını okudum...Şuanda Hüseyin Özdemir in ABDULHAMİD İN FİLİSTİN ÇIĞLIĞI kitabı aldım...
|
Emine Senlikoglu - Sevgide hic vefa yokmu?
Kitabin basinda aslinda "aman Allahim bu nasil bir hikaye" dedim ama okudukca anladim... Cok hosuma gitti. Kemâl gibi vefali insanlarmi varmi acaba gercek hayatta? Asile gibi onca yasananlara ragmen mutlu olmayi basarabilenler varmi? Ve kitabin sonunda dedim ki kendi kendime 'gercek hayatta'da bu roman gibi son bulsa hersey nasil olurdu acaba'?... Kesinlikle tavsiye ederim. |
İki Darbe Arasında-İskender Pala
|
Serdar Özkan / Kayıp Gül...
Hoş ve akıcı bir kitap.. |
Namaz Bir Tevhid Eylemi - Abdullah Yildiz
|
Ve ask evliligin ellerinden tuttu - Senai Demirci
|
Maşallah her gün bir kitap bitiyor heralde akgurbetçi: )
İmrendim doğrusu.. Daha en son okuduğum kitabı bile hatırlamıyorum: ) Tabi başka yoğunluklardan: D |
Kitaplar ince oldugundan dolayi biti veriyorlar hemencik. Emel Senlikoglundan Esir Evliler kaldi oda ince bi kitap. Ondan sonra 3 tane biraz daha kalinca olan kitaplar beni bekliyor. :)
Tam aksine benim kitap okumak icin vaktim cok var, iyi ki mi desem malesef mi desem bilemiyorum :) |
Malasef olur mu.. Tabi ki de iyi ki denir..
O zaman size bol kitaplı günler.. Darısı da başıma: ) |
$eytanin düdükLeri....."
|
Tesekkürler. Evet, evet darisi basina insaAllah :)
|
Emine Senlikoglu - Esir Evliler'ide bitirdim
Yalniz celiskide kaldim. Okuyanlar varsa yardimci olurmusunuz? Bu kitapta yazanlari Emine hanim gercekten yasdimi yoksa sadece kurgumuydu? Ben emin olamadim da =/ |
en son okuduqum kitap...textil technologie..igrenc..:D
|
Rüzgar, kan ve kelebek isimli berbat bir polisiye okudum.
Bir de Türk edebiyatındaki ilk fantastik roman olan Cesur ve Korkak'ı okudum. Fevkalade güzeldi. Tavsye ederim :) |
Kürt sorunu-- Altan TAN
Kürt Halkına olan önyargıları kırmaya başlayan bir kitap tavsiye ederim... |
Barnabas'ın Sırrı - Aydoğan Vatandaş.
Tavsiye ederim çok garip bilgiler var, ergenekonu kuranlar kim, amacı ne, istihbarat örgütleri felan hakkında çarpıcı iddialar var. Ve en çok dikkatimi çeken, gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama Genelkurmay harp dairesinde öyle birşey var ki Hristiyanlığı temelden sarsacak birşey. |
Metin Sever - Türban ve Kariyer
Emine Senlikoglu - Harcandik |
Bağdat Fragmanı - Yıldız Ramazanoğlu
|
Serdar Özkan-Kayıp Gül
|
Ahmet Şerif İzgören --Şu hortumlu dünyada fil yanlız bir hayvandır .... İsmi garip olmasına rağmen içeriği güzel ... :) İletişim,başarı ve hayat özerine yazılmış güzel bir kitap... |
Suskunlar ( İhsan Oktay Anar )
|
Katre'i Matem'de takildim kaldim son günlerde okuyamadim malesef sonunu cok merak ediyorum ama...
|
Alıntı:
en son Mesnevi'yi okudum.. (: |
Alıntı:
Bende sorum unutuldu gitti ve cevap alamadim diye üzülüyordum. Internette aramaya calismistim ama buna dair bi bilgi bulamamistim. Cok tesekkür ederim. |
aynalar koridorunda aşk-MUSTAFA ULUSOY
|
Alıntı:
|
en son Adam Fawer - Empati'yi okudum
şimdi ise Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı okuyorum her ikisi de süper tavsiye ederim |
Fatma Barbarosoğlu-Cumhuriyetin Dindar Kadınları.
|
En son Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı okudum.
Şimdi ise Burak Turna - Bigeran'ı okuyorum. Her ikisi de süper tavsiye ederim. |
serdar özkan kayıp gül
hikaye hiç tahmin ettiğim gibi bitmedi ama düşündürücü ve bi okadarda güzeldi. tavsiye ederim herkese;;);1 |
|
En son 'KIRIK TESTİ'yi okudum.Şuan ise okumaya devam ettiğim iki kitap va;Kalb İbresi ve Bediüzzaman’la 365 Gün Yaşamak.
http://www.ilknokta.com/urun/B/90795_s.jpg http://www.kitapturk.com/images/book/042010/71419.jpg |
AŞK SARHOŞLUĞUNUN SAHABI__
Fettane Hacc Seyyid Cevadi iranlı yazarın romanı tavsiye ederim... |
All times are GMT +3. The time now is 21:21. |