![]() |
***Haziran Ayı İçin En'ler Başlamıştır.***
Berika Teşekkür ediyorum :)
|
En İyi Aktif Üye:Dolunay Kadim.Bir başka.Efser.Demokrat.Alemdar.RDönmezs.YavuzSultabS elim
En İyi Yardımsever Üye:Bir baska.Efser.Dolunay kadim.Demokrat En İyi Ciddi Üye:Abdullah KAÇ.Esra ÖZDEMİR.Dolunay Kadim En İyi Şair Üye:Ayşe Berra.Sümeyra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Dolunay Kadim.Demokrat.Bir baska.Efser.Politikacı.Akkparti.Acizane44.Kara Esref.Finduk Güseli.Nusret. En İyi Sevdiğiniz Üye:HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM En İyi Fanatik Üye:Akkparti.Özğün Genç.Bir Baska En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye:Alemdar En İyi Kibar Üye:BÜTÜN FORUMDAKİ ARKADAŞLAR En İyi Komik Üye:AkMehmet En İyi Daimi Üye:Dolunay Kadim En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Semm.Ak Kelebek En İyi Sevilen Üye:BÜTÜN ARKADASLAR En İyi Sevimli Üye:AkMehmet:) En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye:BEN En İyi Bayan Üye:Bir baska.efser.ablalarin bitanesi(o kendisini bilir).Ayşe Berra. En İyi Erkek Üye:Dolunay Kadim.Demokrat.Alemdar.AccesS En İyi İmza:Acizane44 En İyi Nick:Kayısı Kentli44 En İyi Efendi Üye:BÜTÜN ARKADASLAR En iyi en küçük üye:AkMehmet En Çok istekte Bulunan Üye:? :) |
Abrek (Bekir) enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim... :)
|
Abrek (Bekir) enlerinde bana bol bol yer verdigin icin cok duygulandim kardesim, Allah razi olsun
|
Zeynep sağol 8)
Onur duydum 8) |
En İyi Aktif Üye:
En İyi Yardımsever Üye:Dolunay Kadim,duyguseli En İyi Ciddi Üye: En İyi Şair Üye: En İyi Çok Rastladığınız Üye: En İyi Sevdiğiniz Üye:ENGİNEER,hüdaverdi,dolunay kadim,dilek,feyza,By ÇAKIR,gölge,alameti farika,acizane44,sümeyra milli mücahide,bayonet,ozgun enc,oguzdesouza,çilik,bir başka,demokrat,tayyipleyiz,ümmü seleme,nusret,duygyseli,ak kelebek,yalçın RDönmezs,finduk güzeli,politikacı En İyi Fanatik Üye:ben En İyi Tatlı Başbelası üye:politikacı En İyi Geveze Üye:ben En İyi Karizmatik Üye:tayyipleyiz,dolunay kadim,demokrat,hüdaverdi En İyi Kibar Üye:ben En İyi Komik Üye:finduk güzeli ,ENgineer En İyi Daimi Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye: En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye: En İyi Erkek Üye: En İyi İmza:roma fethedilecektir En İyi Nick:ümmü seleme En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi hemşerim üye:ENGİNEER |
teşekkürler romakudüs
|
teşekkürler romakudüs. :D
|
Teşekkürler abrek :)
|
tesekkur ederim romakudus :)
|
Hemşo sağol Allah razı olsun :)
|
teşekkürler romakudus
|
Romakudüs ve abrek en'lerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim :-[ :-[
|
enlerinde bana yer veren arkadaşlara teşekkürler :-[
|
Bekir teşekkür ediyorum ablası :) layık olmasamda şair olarak anılmak sevindiriyor.
Romakudus sevdiğin kişilerin arasında ismimi görmek çok güzel teşekkürler :) sevgin daim olur inşaallah. |
Alıntı:
Alıntı:
Bu arada nick'in çok güzel :) Alıntı:
|
Şuan aklıma bunlar geldi daha sonra eklemeler yapacağım..
En İyi Aktif Üye: Demokrat, Hüdaverdi, nusret, ben En İyi Yardımsever Üye: By_Çakır, Hüdaverdi En İyi Ciddi Üye:Lügat, yalçın abi En İyi Şair Üye: Nazende, Ayşe_berra En İyi Çok Rastladığınız Üye: Demokrat, Hüdaverdi, Ak_kelebek, Nazende, efser, acizane44, dilek, ümmü_seleme, politikacı, bir başka, mcht_ln, nusret, berika, ak_saliha, sadeceali, feyza, Ruh-i Zar, ENGİNEER En İyi Sevdiğiniz Üye: dilek, acizane44, efser, nusret, demokrat, alemdar, By_Çakır, feyza, ak_kelebek, Gülsima, karaeşref, neşe, parantez, oguzdesouza, ENGİNEER, AccesS En İyi Fanatik Üye: Hüdaverdi, nusret, politikacı, parantez, ben En İyi Tatlı Başbelası üye: efser, dilek, acizane44 En İyi Geveze Üye: bir başka En İyi Karizmatik Üye: nusret, alemdar, demokrat En İyi Kibar Üye: Ayşe_Berra, Nazende En İyi Komik Üye: romakudüs En İyi Daimi Üye: nusret, Hüdaverdi, demokrat, yalçın abi En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak_Kelebek, Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye: dilek, efser, acizane44, nusret, politikacı, parantez, hıfz-ı lisan, Nagihan, KAmusal mışş, demokrat, Hüdaverdi, ENGİNEER, AccesS En İyi Sevimli Üye: efser, dilek En İyi Sinirli Üye: Dolunay_Kadim, Demokrat En İyi Kültürlü Üye: yalçın abi, .:Alamet-i_Farika:. En İyi Sabırlı Üye: yalçın abi, Ayşe_Berra En İyi Sakin Üye: ümitli_bekleyiş En İyi Bayan Üye: dilek, Gülsima, efser, acizane44, neşe, Feyza, Ak_Kelebek, Berika, Ak_Saliha, Nazende, Ayşe_Berra, Dildade, ruh-i zar, hıfz-ı lisan, finduk_güseli, ümmü_seleme, vuslata özlem, merve, KAmusal mışş, politikacı, parantez, Nagihan, bir başka, çilik, Ravza_Ruveyda, sümeyra, bayonet, duyguseli En İyi Erkek Üye: nusret, alemdar, demokrat, sadeceali, yavuzsultanselim, Hüdaverdi, karaeşref, haritacı70, by_çakır, yalçın abi, .:Alamet-i_Farika:., Lügat, wantedturk, oguzdesouza, gölge, maviinsan, ENGİNEER, AccesS En İyi İmza: parantez, ben En İyi Nick:ben, demokrat En İyi Efendi Üye: nusret, alemdar En Muhalefet üye: En Bilimsel üye:ben, by_çakır, sadeceali En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:mehmet akif, politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: |
Valla rsdönmezs sende olmasan enlerinde kimse bana yer vermeyecek.. Sağol enlerinde banada yer verdiğin için :-*
|
teşekkürler rıdvan :)
|
sağol rıdvan abi +1
|
En İyi Aktif Üye:Dolunay kadim,ümmü seleme,Rdönmezs,engineer,tayyipliyiz,politikacı,de mokrat,berika,yalçın,abrek,romakudüs,kara eşref,benide kapatın,berika
En İyi Yardımsever Üye:acizane 44,Birbaşka,Futüvvet,access,feyza En İyi Ciddi Üye:nusret,lügat,necip fazıl,esra özdemir,alemdar En İyi Şair Üye:ayşe berra,nazande,sümeyra,çağlar,dilek En İyi Sevdiğiniz Üye:hemen hemen herkes :-* En İyi Fanatik Üye:ben,Rdönmezs,oğuzdesouza,nagihan,ümmüseleme,feyza, hüdaverdi,merve,abrek En İyi Tatlı Başbelası üye:hiç kuşkusuz ümmüseleme :DEn İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye:yalçın,Rdönmezs En İyi Kibar Üye:gönülden,ravza ruveyda,ak kelebek,ümitli bekleyiş,feyza,duyguseli,hıfzı lisan,politikacı ve yavuz sultan selimEn İyi Komik Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Rdönmezs,hüdaverdi,yavuz sultan selim En İyi Sevilen Üye:bilmem ki :-\En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye:edide En İyi Kültürlü Üye:necip fazıl,demokrat,anatolia En İyi Sabırlı Üye:lügat,abdullah kaç,feyza :-* En İyi Sakin Üye:ha_lee,gönülden En İyi Bayan Üye:gönülden,feyza,ümmüseleme,çilik,efser,dildade,enfa l,hıfzı lisan,nazande,merve,aşkı ilahi,acizane 44,kamusalmışş,duyguseli,ha_lee,sümeyra,ümitli bekleyiş,bir başka,ak kelebek,vuslata özlem,ravza ruveyda,ayşe berra,parabol,finduk güseli... En İyi Erkek Üye:Rdönmezs,necip fazıl,engineer,kırık çocuk,benide kapatın,dolunay kadim,kara eşref,oğuzdesouza,alemdar,nusret,by çakır,hakan 53,özgün genç,haritacı...En İyi İmza:tabiki ben :D :D :DEn İyi Nick: En İyi Efendi Üye:herkes yerince efendi :-* En Muhalefet üye:liberal,demokrat En Bilimsel üye:engineer,özgün genç En Tekrarcı üye:ak mehmet akifEn iyi en küçük üye:politikacı,çilikEn Çok istekte Bulunan Üye: ilk defa bu listeyi hazırladım unuttuklarım varsa affola... |
cok tesekkur ederim nese, cok memnun oldum :)
|
Teşekkür ederim ablacım enlerinde yer verdiğin için..
|
ha_lee,Bir Başka,RDönmezs,neşe
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun :) ::) |
Beni yazanada yazmayanada-dışlayanada dışlamayanada +'ları verdim,helal olsun :-*
|
Rıdvan enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim... :)
Neşecim enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim ;) |
Rıdvan teşekkürler enlerinde hatırlaman mutlu etti :)
neşem sanada teşekkürler...sen beni yazmayacanda kimi yazıcan....dimi ama kankam ::) :) |
neşe hanim benide enlerinizde yer verdiniz için teşekkurler
|
RDönmezs, Abrek, Berika, Parantez, Alemdar, Bir Baska, duyguseli, ENGİNEER, Ümmü_seleme, Semm, Demokrat, Nagihan, Ak_Kelebek, By_ÇAKIR, politikaci, çilik, YavuzSultanSelim ve Neşe
Enlerinizde bana da yer ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bana yer vermemiş olan arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum. İnşallah, ilerleyen zamanlarda onların da listesinde yer alabilmek nasip olur. Saygı ve sevgilerimle.. |
sağol rıdvan demek en güzel imza ikimizin 8) |
Neşe canım bana da enlerin de yer vermişsin çok sağol çok mutlu oldum ....
|
sanırım hep teşekkür etmekte geç kalıyorum :-[
bana enlerinde yer veren herkese çok teşekkür ederim tek tek isimleri yazmak isterdim yalnız geç kaldığım için sayfalar öncesinden kalmış kimler olduğunu tek tek bulmak zor olacak neticede yazanlar kendilerini biliyorlar zaten çok teşekkür ederim teşekkürde geç kaldığım için de özür dilerim :) |
Beni görebilen kardeşlerim sağolsun...
Rıdvan...Beni nedeni her ne olursa olsun unuttuğun için sağol kardeş ;) |
Rıdvan'ım çok mutlu ettin beni sağol...
Saydım 8 ende yer vermişsin bana... :) Teşekkürler kardeşim... ;) |
rıdvan...karaeşref...neşe...çilik...ümmü_seleme(ka rdeşiim) teşekkürler hem şaşırtıp hem sevindirdiniz :)
|
Neşe'cim enlerinde yer almak çok güzel...teşekkürler canım benim..
|
RDönmez ablası en'lerinde yer almak çok güzeldi canım teşşekkür ederim bende nusret yakınım 4 dalda ödül alıcam :D :D
Sevgili neşe sana da çok teşekkür ederim canım en'lerinde olmak gurur verici.... :-[ |
En İyi Bayan Üye:gönülden,feyza,ümmüseleme,çilik,efser,dildade, enfal,hıfzı lisan,nazande,merve,aşkı ilahi,acizane 44,kamusalmışş,duyguseli,ha_lee,sümeyra,ümitli bekleyiş,bir başka,ak kelebek,vuslata özlem,ravza ruveyda,ayşe berra,parabol,finduk güseli...
tşkler cnm :-[ |
birkaç listede ismimi gördüm çok hislendim ya.. unutulmuyoruz demek ki.. sağolun a dostlar :'(
|
Teşekkür ederim NEŞE bİr senin aklına gelmişim :-[ :-[ :-[
|
All times are GMT +3. The time now is 19:04. |