![]() |
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünün gerçekleşebilmesi, demokrasinin varlığı ve mevkilere sızmış darbe zihniyetinin temizlenmesi için, oyumu verdim.
|
atatürk ün söylemleriyle siyaset yapmayıp o söylemleri icra eden bir parti olduğu için akparti diyorum ve en büyük etkende Başbakanımızı seviyorum adam gibi adam
Saygılar |
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"
ben bu ülkeye çok şey kazandrdıklarını düşünüyorum.. Aksini idda eden nankördür!.. |
Darbecileri yargıladığı için !
|
MİLLİ VE MANEVİ DUYGULAR İCİN AK PARTİYE OY VERİYORUM VE DESTEKLIYORUM ...
BİZİM SOYUMUZ BELLİ ATALARIMIZ BELLİ BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ VE ÖLEDE KALACAGIZ ... |
Ak Bir Parti Olduğu için...
|
özgürlük ve daha iyi bir Turkiye icin...
|
Osmanlı Ruhunun geri geldiğini hisettiğim ve bunuda tüm dünya ya hissettirdiğimiz için. Davos Fatihi ; Sayın Başkabakanımız Recep Tayyip Erdoğan
|
:evet:Türkiye nin gelmiş geçmiş en sağlam partisi olduğu için...Ve dünya nın en sağlam,en karizma,en kaliteli ve en adaaaaam gibi adam liderine sahip olduğu içinnnn....
:gül:AK PARTİ TÜRKİYE NİN KABUL OLUNMUŞ DUASIDIRRRR....:gül: |
muhafazakar ve demokrat olduğu için
|
Türkiye'yi Dünya genelinde önemli bir konuma getirdiği için !
|
başka parti kalmadı güvenecek ak parti kaldı güvenilecek partimiz
|
İsmi gibi olduğu için :)
|
Es selamün aleyküm verahmetullahi veberekatühu ey kardeşlerim neden ak parti ?
Bu soruya nasıl bir cevap beklersiniz bilemem ama ilk ak parti ile şu anki ak parti arasında dağlar kadar fark olduğunun farkındayım. neden ve niçin bir değişim ve kopmuşluk oluştu içerde. Yoksa diyorum zamanında Merhum cennet mekan Başbakanı Adnan Menderese yaptıklarını bizlerede yaparlar mı? Endişesi ve kuşkusu var içlerinde.Ama şunuda bilmelerini isterim ki biz hep yanlarındaydık bundan sonrada yanlarındayız.atılan bazı adımlar ve icraatlar da bu düzenin çarkına bir çomak sokulacığı ve demokrasi şehitlerinin öcünün alınacağı yönünde bir intiba uyandıyor içimde ama niyet tazelemek ve güven kazanmak şart................ Söylemek istediklerim sakın ola yanlış anlaşılmaya ve yorumlanmaya..........., Esselamün Aleyküm.... |
O kadar saldırı,mualif,çamur vs... rağmen dimdik ayakda olması , görüşleri ve kadrosu.
|
sadece 4 harfli cevabi ;
A K I L |
Tek sebeb bile yeter=MİLLETİN PARTİSİ OLDUĞU İÇİN
|
Cocuklarima iyi bir gelecek hazirlamak icin.
|
Aslında son dönemde, şöyle bir gerçek çıktı ortaya ki.. o da üzülerek söylemeliyim; 'Ak Partiye Oy Vermekten Neden Vazgeçildi..!!..' sorusu konu olarak açılmalı...
Başbakının dediği gibi 'Dersine kim iyi çalışmıyor ortaya çıkarılmalı ve gereken yapılmalı.. Bu Partiyi yıpratmaya kimsenin hakkı yok!'.. Çalışmayan.. Dalgacı Davutlar..: G İ T M E L İ!!!.. |
din özgürlüğü için..........
|
hüdaverdi bey,
akp aydın il başkanıda Tayyip beyi "ikinci Peygamber" ilan etmişti. bilginiz olsun |
Alıntı:
|
Tayyip Erdoğan'ı sevdiğim için veriyorum
|
ak partiye vermiyecemde kime verecem :)
|
çünki Adı Üstünde Adaleti Ve Kalkınmayı Simgeledigi İçin
|
ben vermiyorum - veremiyorum ki- 18 yaşından küçüğüm :(
... ama böyle insanlar desteklenmez mi :evet: |
Yavvv buda Sorumu? Böyle Lider'e oy verilmezmi bea?? oyoyoyoy!!! Allah c.c başımızdan eksik eylemesin.. Hayırlı uzun Ömürler versin.. Diklenmeyen, Ama Dik Duran Dünya Lideri Recep Tayyip ERDOĞAN'A Saygılar, Selamlar, Monşante...
|
adaletli olana oy verilir seve seve oy veririm
|
oy kullanmadm
|
''Demokrasi İçin'' Herkese eşit haklar sağladığı için -Sağlamaya Çalıştığı İçin.
|
cevap
ALLAH korkusu olan bir siyasi partiye hem öbür dündaya hemde bu dünyada huzura ermek için tam destek veririm saygılar
|
ülkemizin gelişmesi için...yaşam standartını artırmak için...başka ne olabilir ki
|
süper ötesi bir parti
hakının yanında haksızın karşısında olduğu için.canımız çiğerimiz olduğu için.biji serok erdoğan
|
Güven Meselesi.. Herşey Türkiye İçin!
|
Ben en iyi seçeneğimizin ak parti olduğu için oy veriyorum...
|
Alıntı:
|
''Kendim İçin''...
|
Canım sıkıldığı için
|
Alıntı:
Canınızın sıkıntısını mı gideriyor AK Parti ?? |
Alıntı:
bir Ak Partimize oy verirken tamamiyle içtenlikli ve samimi bir şekilde oy verdik ve Allah kısmet ederse vermeye de devam edeceğiz.. |
All times are GMT +3. The time now is 12:22. |