![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ahmet abi isabetli yere oturtmuşsun beni hedefte iktisat var...:)
Ama bunu bil ben sadece partiye zarar getiririm...:)Anlayışımı isteklerimi açık açık söylerim ülke bunu kaldırır mı bilmem.:) |
Alıntı:
zafer caglayan koltugu gönül rahatligiyla sana birakacakdir ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sonucta bizler görev istenmez, görev veriliri düstur edindik yani bizlere düsen bir görev olursa seve seve kosariz.. |
Alıntı:
Ne yalan söyleyim bu görevi seve seve üstlenirdim abi. Tesekkürler. ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kesinlikle. :)
|
Cumhurbaşkanı: Galavere (Adaletli)
Başbakan: Ay yıldız (Ben kabeni kuracam da o orayı alamaycak beni oyar sanırım ) Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Akıncı ( Çok aktif ) Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Murat (Ağır) İç İşleri Bakanı: Unamed (asayiş bozulursa bilemiyorum sinirden neler olur ) Kültür ve Turizm Bakanı: Adem üstat (Gezmeyi sevdiği için gezerken arada bakalnıkta yapar.) Diyanet Bakanı: Nun Milli Eğitim Bakanı: Feride (Arada dersler falan diyor müfredatı güzel ayarlar) Maliye Bakanı: Hatice ( eli sıkı biridir.. ) Tarım Bakanı: _Kübra_ ( Şu anda tarımda kulanılan araç ve gereçlere antika demişti baştan sona yeniler artık bir zahmet) Orman Bakanı: Pek beğenilmez bunuda ben alayım Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Minikkelebek ( evlenmek isteyen yandı abla ) Ulaştırma Bakanı: Akgurbetci (gide gele yol ilmini öğrenir bir güzel uygular) Devlet Bakanı:Hüdaverdi aktif Devlet Bakanı: Ak-Kelebek |
Fırat kardeşim teşekkürler...
tam benim görevim, ama imayı anlamadım sanma(: |
Alıntı:
Evet, evet. Gide gele grekeli tecrübeyi kazanip cok iyi bir ulastirma bakani olabilirim :) Tesekkürler. ;1 |
Alıntı:
Allah cezanı vermesin, öldürdün beni gülmekten ;D ne halt ettim de tarım bakanı yaptım seni, koltuğumu vereyim sana kurban olsun sana başbakanlık dediğin ne ki :) bu arada galevera ve fırat kardeşlerime de teşekkürler. galevera bu arada intikam aldın gibi, Ertuğrul Günay yapmışsın beni (: fırat kardeşim de gayet güzel yere getirmiş beni, sağolun efendiler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
keşmire,afganistana,çeçenyaya asker yollayacağız.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kültür ve Turizm Bakanı: Adem üstat (Gezmeyi sevdiği için gezerken arada bakalnıkta yapar.)
hocaefendi uzaktan olaylara daha objektif bakıyor o yüzden kendisine teşekkür ediyoruz:) (bakan güneyle hocaefendi hakkında görüşlerimiz tam zıt bu yüzden açıklamayı hemen yapayım istedim(((: |
Bakanlıkların konumu değil öenemli olan önemli olan her ne bakanlı olursa olsun vatan sever davranabilmek ve bunuda yapacak vatandaşlarımız çok Elhamdülillah....
|
Alıntı:
afganistanda ABD ile Çeçenistan'da Rusyayla savaşmak zorunda kalacaz, keşmirde de hindistanla savaşacaz onlarda dünyanın en kalabalık 2.ülkesi.. memlekette kimse kalmaz hacı, dünyanın en güçlü iki ülkesine birden savaş ilan edersek ne yaparız :) |
Başbakan Yardımcısımıyım ben...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
|
Acizane bendenizi de bakan yapan başbakanlar olmuş, onlara hassaten teşekkürlerimi sunuyorum. Muhabbetlerimle.
|
Alıntı:
Evet zira sürekli değişiyor başbakanlar bizim forumda değil mi.. Haklısınız: D |
Alıntı:
Bu başlığa bakan listesi veren herkes direk başbakan oluyor otomatikman:) |
Cumhurbaşkanı: Adem Etyemez
Başbakan: Ben(: Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Fırat İç İşleri Bakanı: Noktaların Efendisi Kültür ve Turizm Bakanı: Seyyah Diyanet Bakanı: Redyellow Milli Eğitim Bakanı: Minikkelebek Maliye Bakanı: novek Tarım Bakanı: Kübra Orman Bakanı: Ottaman Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: DuyguSeli Ulaştırma Bakanı: Akıncı Devlet Bakanı: Rizelii Devlet Bakanı: Galevera |
Fırat teşekkürler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne ilgisi var..Güzel ve de mutlu bir ailenin nasıl olması gerektiğine dair bilakis yazılar yayınlıyor..: ) |
Alıntı:
Aile temelleri sağlam bir toplum şekillendireceğine inanıyorum. Benimki olumlu bir eleştiri abalcım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeşim evlenmeden önce bir dünya kitap okumak gerekli... esasında doğru... soğutuyormu nedir(: |
Alıntı:
Köylü vatandaşların kulandıkları bir sürü araç ve gereçlere antika demiştin. Köylere falan gittiğinde bir değişim rüzgarı estirirsin diye düşündüm.. Bir daha size yok bakanlık falan yanılmışım kimse işinin ehli çıkmadı.. Herkes neden oldum diyor. Bir gurbetci kendisi kendisine yorum yaptı.. |
Alıntı:
yanlışlık olmuş... evet bu arada sensin... |
Alıntı:
Genel kurmay başkanı olarak da akıncıyı düşünüyorum, hükümetin emrinde memur olunca iyi iş yapar:) ne dersin:) teşekkürler. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 23:38. |