![]() |
Gelmez bir daha senin gibi birisi bu dünyana başbakanım
|
bugünkü okuduğum haber
arkdaşlar büyük ustanın ak partiye veda edeceği haberleri var
mesela biri http://www.internethaber.com/ve-basb.....-688059h.htm tamam cumhurbaşkanı olacak deniyor ama tam kesin birşey yok neler oluyor bilen biri var mı ? |
ezilenlerin gür sesi suskun dünyanın hür sesi ve ADAM gibi ADAM olduğu için
|
verdiği her sözü yerine getirdiği için insanlarla iç içe olduğu için türkiye yi eskilerden mafyadan dolandırıcıdan yolsuzlukların önünü kestiği için yoluna sahip çıktığı için hastanesine sahip çıktığı için okuluna sahip çıktığı için v.s. daha denecek söz varmı adam gibi adam dua larımız sayın başbakanımız için
|
O, İslam'ın neferlerinden bir neferdir.
:gül:İslam, her defasında şeytanlkarı hayal kırılığına uğratmış ve böyle yiğitlerin iman noktasında heyecanını cesaret, bilgi, feraset ve anlayışını meydandaki şeytana karşı çıkarmıştır. İslam, bu yiğitlerin elleriyle yeniden ma'mur olunması üzere memur kıldı. İnşeallah feraset ehli bunu en yakın zamanda anlar ve gereken adımı atarlar. :gül:
|
Ezilenlerin gür sesidir o
Suskun dünyanın hür sesidir o Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan, Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Halkın adamı Hakkın aşığı O milyonların umut ışığı Mazlumlara sırdaş olan, Gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Oldu her zaman sözünün eri Çıktığı yoldan dönmedi geri Kararlıdır davasında, anaların duasında Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Sözü dosdoğru yoktur riyası Zalimlerin korkulu rüyası İnandığı yolda giden, Yıllardır beklenen lider,http://i.haber5.com/galeri/13/02/06/...0x340scale.jpg Recep Tayyip Erdoğan |
Arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı seçimine bir hafta kaldı sayın başbakanımız genel başkanımız ssizlerin sayesinde halkımızın oylariyla seçimi ezici bir çoğunluk alarak ilk turda seçilecektir.bu bir haftalık sürede başbakanımıza tam destek verelim sosyal medyada olsun bulunduğumuz bölgede nicin tayyip erdogan cumhurbaşkanı olması gerektiğini anlatalım 12 yıllık icraatlarımızı anlatalım geçmiş hükümelerle kıyaslayalım bu seçim başbakana adam gibbi adam Recep tayyip erdoğana tam destek olalım ...
Niçin destek olmalıyız, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için, ülkeyi en iyi seviyede temsiliçin, dünyada güçlü duruşumuzun devamı için,israil ve yandaşlarının korkulu rüyası olması için, mazlumların ezilmişlerin umudu olduğu için,2023 ve 2071 büyük Türkiye hedefi için, bölgesinde lider bir devlet için, v.s .... Daha bir sürü etken için Tayyip erdogan......... |
Eğitim ve sağlık sektöründe devrim niteliğinde düzenlemeler yapıldı birçok sağlık kuruluşu yapıldı çok eski değil daha 2000 li yıllarda ortalama bir üniversitenin ortalama bir bölümünü kazanmak için insanlar 2-3 defa öss ye hazırlanıyordu şimdi o kadar çok üniversite açıldı ki devlet üniversitelerinin tıp hukuk vb üst düzey bölümleri haricinde normal bir bölüm kazanmak çok kolaylaştı.
Ülkedeki bir çok çiftçiye teşvik verildi, enflasyon tek haneli rakamları düştü,kendi tankımızı kendi füzemizi üretmeye başladık argeye verilen önem muazzam şekilde arttı.Kültürel ve sosyal etkinliklerde ortalama bir AB ülkesi seviyesine gelindi yozlaşmaya yüz tutmuş kültürel ve manevi değerlerimiz yeniden canlandı Allaha çok şükür insanlar özgürce ibadet edebilmeye başladı.Binlerce polis binlerce öğretmen ve memur ataması yapıldı.Türkiye tekrardan İslam ülkelerinin lideri oldu, dünya siyasetinde söz sahibi olundu ve daha yazmakla bitmiycek binlerce olumlu gelişme yaşandı Osmanlıdan beri ilk defa bu kadar inandık. !!! Ayakta kalan son adam bu Ümmet seninle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan |
Recep Tayyip Erdoğan ı neden destekliyosunuz
Batının ruhuna sinen vebayı söndürübileceği için.Özüne dönmüş bir gençlik istediği için.
|
Recep tayyip bir kisi degildir o bu milletin icindenden cikmis bir degerdir. Hakki hak bilip bu ugurda meydana kefeniyle cikan bir deger .Allah onu basimizdan eksik etmesin
|
Oyle insanlar vardir ki;lagima dusseler lagimi kirletirler.Chp zihniyetini savunanlar bunlarin ta kendileridir
|
Adam gibi adam oldugu için yürekli oldugu için !
|
binlerce nedeni var :))
AMA KISACASI ADAM GIBI ADAM OLDUGU ICIN :) Allahina kurban onun |
Güncel++
|
sözünün ardında durdugu vede ne vaatte bulunduysa yerine getirdigi icin
acıcası halkla icice oldugu icin |
Davamızın lideri olduğu için, 79 yılda yaşanan olumsuz olayları kapattığı için. YENİ TÜRKİYE'Yİ KURDUĞU İÇİN.
|
Söyleyecek çok sözlerim var ama sizin beni anlayacağını hiç zannetmiyorum.Herşey görüldüğü gibi değil.Perde arkasını hiç sorgulamıyorsunuz ve bunu hiç göremiyorsunuz.Biraz atgözlüklerini çıkarıp atma zamanı gelmedi mi?Bana biraz kızmayacaksanız hemen bunu merak eden olursa delilleriyle bunu ispat edeceğim...
|
Alıntı:
http://s25.postimg.org/tj8i6w4db/G20..._Hanimlari.jpg Dertlere Derman AK Parti.http://s25.postimg.org/6knyxe78b/G_l_Veren_Smiley.gif |
Alıntı:
|
mazlumların lideridir. Demokrasiden ödün vermiyor. Doğrulukla yürüyor. Hakkı söylüyor. Allah'a boyun eğiyor. Saysam bitmez kardeşim. halkın yanında bir adam.
yönetimlerin yanında değil. bir zümreyi savunan menfaatlerine göre kakar almayan bir lider onda bilgi var. liderlik var. Allah korkusu var. Recep tayyip erdoğanın sayısız özelliği var. o bir önder. değişimin lideri, mazlum halklara sahip çıkan bir lider. o bir dünya lideri. değişimin lideri. Mazlumlaeın sesi, inancın neferidir. |
islami düzeni islami hayatı 90 yıl rötarla da olsa geri getireceğine inandığım için destekliyorum..
|
İslam düşmanı zalim Suriye rejimine karşı mazlum ve Müslüman Suriye halkının yanında olduğu için destekliyorum.
|
İslamın Halifesi Tayyip Erdoğan
Neden mi Recep Tayyip Erdoğan? Çünki O tüm islam dünyasını tek bayrak altında toplayacak ve kafi dünya milletlerini defedecek tek isim. İçerideki kafir uzantılarını da ya polisle tek tek vurarak ya da öldürerek yok edecek. ve içimizdeki ataistleri de evlerine tıkacak, zorla da olsa islam eğitimi vererek içlerindeki zehri defi hacet edecek.
Allah'ım sana yardımcı olsun reyiz. |
ALLAHIM ONU TÜM KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN KAZADAN BELADAN YÜKSEL ÜLKEM YÜKSEL İSLAM DÜNYASI BARIŞ VE REFAHI HAZMEDEMEYENLERE İNAT YÜKSEL GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AMERİKA KALLEŞTİR .
|
recep tayyip erdoğan a bugün bi destek veriyorsam bunun sebebi ona olan güvenim kadar, onun etrafında olan insanlara güvenmemem dir. bu devleti bizler yetişene kadar sahipsiz bırakmasın yeter . bizler devraldığımızda inşallah devamını getireceğiz.
|
Ülkemiz ve Milletimiz ilk defa bir adam gibi adam gördü de onun için destekliyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza Allah'tan uzun ömür ve güzel hizmetler nasip etmesini diliyorum.
|
ŞU DEVLET EKABİRLERİNİN ETRAFINDA YALAKALAR OLMASA BU ÜLKE GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDER.BU YALAKALARIN YÜZÜNDEN HALKIMIZ ŞİKAYETÇİ OLMAKTADIR.
Bir kimse yalakalığı alışkanlık haline getirmiş ise onu başınızdan kovun gitsin.Çünkü onda sadakat, insan sevgisi ve samimiyet bulamazsınız.Dara düştüğünüzde sizi yüzüstü bırakıp kaçar. |
İnsan olduğu için.
|
Alıntı:
Hatta PKK ile anlaşıp sözde " barış süreci" başlatması onlara büyük cesaret vermiştir.Artık doğu illerimizde, hükümetimizin bu pasifliğinden cesaret alan bu vatan hainleri artık doğuyu bir Kürdistan olarak nitelendirmesi yutulacak şey değildir.Askerimiz kışladan dışarı çıkma zamanı gelmiş iken onları pasifise etmesi bizi çok üzmektedir.Bu yüzden, ben şahsen ülkemizin geleceğini pek parlak görmüyorum.Hülasa, ülkemiz adım adım bölünmeye gidiyor.Allah encâmımızı hayreylesin diyorum.. |
Onu diğer insanlardan farklı kılan dürüstlüğü duruşu insanlığı ve bir baba olması heralde babam olsaydı bu kadar severdim üklemizin başında böyle bir adam olduğu için çok mutlu ve grurluyum :güzel:
|
Cumhurbaşkanımı,büyük düşündüğü,tam liderlik özelliklerini taşıdığı,mağdur olan herkesin yanında olduğu,vatanımızı ve milletimizi korumaya yönelik çalışmalar yaptığı için,istikrarlı duruşu için,herşeyin on adım ötesini görebildiği için,birlik beraberlik içinde yaşamamızı sağlamak için çabaladığı için,çok çalışkan,dürüst,idealist,iyi kul,iyi insan olduğu için ve tüm olumlu şeylerin onda tecelli bulmasından dolayı kendisini çokk takdir ediyorum...iyi ki var....
|
Karanlığa gömülmek üzere olan bir Türkiyenin üzerine güneş gibi doğan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğu için seviyoruz ve destekliyoruz. Muhtar bile olamaz dediler ama o Cumhur başkanı olmayı başardı! Helal olsun Cumhurbaşkanımıza!
|
Bu toprakların istediği nitelikte ki yeniliklere açık bir başkan. İçimizden geçeni haykıran bir başkan. Osmanlıca ya tekrar önem kazandıran İslâmın değerlerini koruyan bir başkan. Yolun yolumuzdur başkanım. Eksik olma.
|
BU ADAM TÜRKİYE'Yİ HÂLÂ OSMANLI GİBİ SANIYOR.HELE BİR DİNLEYİN BAKALIM NEYMİŞ BUNLAR?
Akibetimiz ne olacak bizim peki! Buna AKP'liler niye tepki göstermiyorlar?.Yoksa gazı mı alındı hepsinin?Ölü toprağımı serpildi üzerilerine?!. |
Çünkü o RECEP TAYYİP ERDOĞAN
|
Allah rızasını göz ettiği için İslam dinine sahip çıktığı için Adam gibi adam olduğu için
|
Alıntı:
Eğer benim bu sözüme muhalefet ederseniz bilin ki ben de misilleme olarak size bütün delillerimi gösteririm.İyisi mi, kimse kimseyi abartarak övmesin,Zira; Âyinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... |
Alıntı:
Bozuk Saat bile günde iki kez dogruyu gösterirmis. |
Alıntı:
vermiş oyunu |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 23:55. |