![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
forumdan ak parti sitesinden haberdar oldum
|
ak partiyle ilgili haberlere bakmak için bilgisayarımın karşısına geçtim ve bu bölümü gördüm ben akpartiye yürekten bağlı olduğum için hemen üye oldum ak partiye gönül vermiş herkesten allah razı olsun durmak yok yola devam :)
|
s.a akparti mizin web sitesinde gezerken gördüm ve hemen aldım safta ki yerimi..
|
BingolluGenc den ögrendim
|
Alıntı:
|
akparti resimleri arıyordum şöyle daha güzel ne var derken google'den buldum. msn resmine eklemek için lazımdı... forumu bu sayede keşfettik. emeği geçenlere saygılar...
|
akpartı gencklık kollarını arastırırkeeeeeeen bır forum reklamı gozume carptı... ıste dedım ıste bu! ben de orda olmalıyım! veee burdayım ;D slm akgenclık
|
bende ak partinin resmi sitesinde gezerken buldum ak partinin resmi sitesine de baska bi site de ak partililer için söylenen hakaretler yüzünden üzülüp girmistim ve burası karsıma çıktı çok da mutlu oldumm ;)
|
wallahi google den :D
|
bende akpartının sıtesınden
|
ben ak partinin sitesine gençlik koluyla ilgili bilgi arıyordum orda gördüm forumu görür görmez üye oldum
|
bana bi arkadaş bu sitede tuğba nickli bi üye varmış o senmisin diye sordu bende hemen geldim merak ettim.. :D vee burdayım artık
|
BANA GENEL MERKEZ AR-GE BAŞKANI HASAN SARI SÖYLEDİ.
|
Ak parti gençlik kollarından bir arkadaş tavsiye etti.yeni geldim, işşallah seviyeli vede faydalı bir sohbet olur.
|
hoşgeldiniz, üyeliğinizi hayırlı ve uğurlu olması ve güzel paylaşımlar yaşamamız temennisiyle....
|
ya arkadaşlar ben anlamadım neden 2 gündür foruma giremiyodum ve neden nihayet girdiğimde benim kabul etmedi önce...yaa şükür kavuşturana beni burdan uzaklaştırmaya çalışyolar yaaa :(
|
goog le den cıktı valla cok kez aradımdı
|
akp nin web sitesinden yola çıkarak içerikleri tıklayarak kısacası işte geldim burdayım :D
|
http://www.akgenclik.org.tr/ iyiki dee haberdar olmuşum:)
|
bende googleden buldum..
|
|
Ben Şööle Hberdar OLdum Kuzenimle Secim Sonuclarını TaKİP Ediorduk Chpli Arklarımız vardı Onları uyuz Etmek icin Msne Girdik Ve Akp Resimleri Gondermeye Baladık Googledan Akp Resimleri Didik Bura Cıktııı AAAA bizim Forumumuz da varmıs yehooo Die hemen Üye olduk Kuzenim o gun ben bugun Üye oldum Mutluyuzzz=D=D=D
|
CHP gençlik forumuna üye idim bir de akpartiforumundan üyeliğim olsun dedim... ;) ;) :)
|
en iyisini yapmışın fazla üyelik göz çıkarmaz ;D
|
PARTİMİZİN SİTESİNİ İNCELERKEN NASİP OLDU...
|
ak partinin sitesine girdim üye olmak için ordan gele gele buraya geldim.elh.iyi ki de gelmişim.. ::) ::)
|
İYİ Kİ HAFIZ KARDEŞ..
|
Alıntı:
evet haklıısnız.bunca zamandır neden böyle bişi yapmadım diye kızıyorum kendime.inş.en kısa zamanda gençlik kollarına da üye olup hizmete devam edeceğim.. |
ak parti sitesinden gençlik lorına girdm böylece buldm şükürler olsn ki buldum işte...
|
hemehn hemen butun arkadaşlarınki aynı bende AKPARTI ana sayfanı gezerken uye olmak için buralara kadar yol aldık :)
|
Sanıyorum benim üyeliğim biraz daha ilginç. gerçi tüm yazılanları okumadım ama. :-\
bugün Saadet isimli mail adresimi açayım dedim :o :o 114 tane msj şaşırdım akp gurubundan msjlarla karşılaştım google da "ak parti forum" diye arattım. burası çıktı karşıma bende üye oldum. :) |
AK_saadet ;bnde aynen öyle üye oldum.msn mi açtım 70..lerde mesaj gelmiş açtığımda aralarında konuşmalar geçiyordu partiyle ilgili.. sonra akpartiform yazdım siteyle karşılaştım ve üye oldum ::)
|
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. kovsanızda gitmem sölim.. :D
|
hosgeldin :D
|
buraya kazayla yazdım kusura bakmayın :) bu arda hoşbulduk
|
Selamün aleyküm arkadaslar.
ben bu foruma ablam sayesinde üye oldum. kendisi de bu forumu ak partinin sitesinden bulmus, genclik kollari bölümünden. ablamla ikimizde üye olduk. umarim güzel arkadasliklar edinebiliriz. ALLAH a emanet olun. |
canım benım hosgeldın hayırlı forumlar dılıorum sana almnya ya selmlar orda cok arkdsm var :-*
|
Alıntı:
sagol canim bu güzel sicak karsilama icin |
ilesya almnyanın nerseınde kalıysn ben 2 ay munchen augsburgta kaldm
|
BENDE AKGENCLİK SAYFASINI ZİYARET EDERKEN BULDUM.VE HEMEN DALDIM.MUTHİŞ Bİ YER
|
| All times are GMT +3. The time now is 06:27. |