![]() |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 04:10
2-İsim? BURAK 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 22.08.1992 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? yok 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? cola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 17 9-Sevdiğin müzik türü? rap 10-En sevdiğin çiçek ? menekşe 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? müstehcen sohbetler 12-Sevdiğin renkLer? sarı lacivert 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? çok parlak 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHCE 17-OLmazsa oLmazın ? CEP TELEFONUM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? okul varmı bugün 21-En nefret ettiğin hareket? emrivaki 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Hz. ALİ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? sevdigin biri varmı 24-Takma adın ? burocktoprock 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ne utangac ne açıksözlü 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? yok ya 29-$imdi saat kaç? 04:16 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??özel ankara öncü lisesi |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
Saat kaç ? degisken :o
Doğum tarihin ve burcun ne ? akrep Dövmen varmı ? yok cunku dogalliga onem veririm Sevdiğin müzik türü? rock, metal, tecno, soul, ve digerleri... Nefret ettiğin sohbet tarzı? uretici olmayan Sevdiğin renkLer? hepsi Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? muhtesem A$ıkmısın? hayallerime ve ideallerime asigim AiLeiLen mi tek mi? tek olmayi tercih ederim Tuttuğun takım ? Besiktas OLmazsa oLmazın ? Sagligim Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? degisken Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? birlikte vakit gecirelim mi En sevdiğin spor? Yuzme, Tenis, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Su sporlari, HEPSIIIIIIIIIIIIIIIIIII Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? aslinda utangac gibiyim ama acildim mi cok aciksozlu Konustugum, okudugum, yazdigim diller: Turkce ve Ingilizce Ogrenmek istedigim diller: Basta Japonca olmak uzere hepsiiiiiiiiiii |
Daha İyi Tanıyalım...
1-19.38
2-İbrahim Halil Çelik 3-1991 Kova 4-Hayır 5-Evt 6-Cola turka 8-7 9-Türkü-pop 10-Karanfil 11-ukala 12-Kırmızı - Yeşil 13-Hayırlısı Olsun 14-Evet 15-AiLeiLem 16-GALATASARAY 17-Arkadaş 18-Yok 19-Hiç bir şeyi 20-Osmanlı Haritası 21-hakaret edilmesi 22-Kendimle Barışığım 23-Seni Seviyorum 24-Halo 25-Futbol 26-Utangaç sayılır 27-İngilizce 28-Kazandım 29-19.43 30-Sabancı Anadolu Teknik Lisesi |
Daha İyi Tanıyalım...
ismim murat eskişehirliyim öğrenciyim yeter.kusura bakmayın ama soruları beğenmedim.
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? bana göremi sana göremi?
2-İsim? mustafa 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 86-yengeç 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? oldu lanet olsun 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? meyve suyu 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 - 13 - 1 9-Sevdiğin müzik türü? kulağıma hoş gelen 10-En sevdiğin çiçek ? sahte olanı 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? bilmeden konusmak 12-Sevdiğin renkLer? turuncu siyah beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? geleceğe baglı 14-A$ıkmısın? degilim 15-AiLeiLen mi tek mi? yok cift tabi tek ne bu soru ya bişi anlamadım :D 16-Tuttuğun takım ? takım tutmam 17-OLmazsa oLmazın ? pc penguen 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? çok var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? tümünü :D 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? saat kaç 21-En nefret ettiğin hareket? anlamsız bakışlar 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? küfür-aşk :D 24-Takma adın ? mıch 25-En sevdiğin spor? masa tenisi 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? orta 27-Konu$tuğun diLLer? english 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? efem 29-$imdi saat kaç? sana göremi bana göremi 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? cyprus international university.. |
Daha İyi Tanıyalım...
1-22:28
2-VİLDAN 3-19/07/88--YENGEÇ 4-YOK 5-HAYIR 6-PEPSİ 7-7/13 8-SLOW 9-LALE 10-YÜKSEKTEN ATARAK KONUŞMA 11-MOR-SİYAH-YEŞİL 12-İNŞALLAH İYİ BİR YERDE 13-DEĞİLİM 14-AİLEM 15-GALATASARAY 16-ARKADAŞLARIM 17-ESRA 18-HİÇBİRŞEYİ 19-İLK O GÜN YAPICAĞİM ŞEYLERİ DÜŞÜNÜRÜM 20-CANIM CİCİMLİ KONUŞMALAR 21-HİÇ DÜŞÜNMEDİM.BLEMİYORUM. 22-YOK 23-YOK 24-YÜZME 25-NORMAL 26-TÜRKÇE 27-SELAMÜN ALEYKÜM 28-22:39 29-ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/Bilgisayar programcılığı |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 22 : 49
2-İsim? MUHAMMET TAHHA 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 08.08.1989 ASLAN 4-Dövmen varmı ? HAYIR ( ALLAH KORUSUN - ALLAH BİZE HARAMI NASİP ETMESİN. ) 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? HAYIR 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? HİÇ BİRİ 8-Tercih ettiğin rakam ? 25 9-Sevdiğin müzik türü? İSLAMİ EZGİLER 10-En sevdiğin çiçek ? LALE 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? KIZ MUHABBETİ 12-Sevdiğin renkLer? SARI KIRMIZI 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? BÜYÜMÜŞ 14-A$ıkmısın? EVET ALLAH VE MÜRŞİDİ KAMİLE 15-AiLeiLen mi tek mi? YURTTA 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? OLMAZSA OLAMZIM YOK... 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ARİF 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? KATSAYIM PROBLEMİNİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? TAVAN 21-En nefret ettiğin hareket? OMUZUMA EL KONMASI 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KİMSE KENDİM OLMAK İSTERDM 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SENDEN NEFRET EDİYORUM ... LAN PİSLİK 24-Takma adın ? BERG 25-En sevdiğin spor? FUTBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? UTANGACIM 27-Konu$tuğun diLLer? KÜRTÇE - TÜRKÇE - ARAPÇA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? O DEĞİL DE 29-$imdi saat kaç? 22:53 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? KARTAL ANADOLU İMAM HAİP LİSESİ |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 22.40
2-İsim? Gülsün 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 90-aslan 4-Dövmen varmı ? dinimizde hoş görülmeyen bişey--yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? maddi olarak hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? meyve suyu alsam :) 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü?hareketli pek dinlemem şiir.. 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? gereksiz konuşmalar 12-Sevdiğin renkLer? mavi...yeşil... 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?fikrim yok :-\ 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? beşiktaş 17-OLmazsa oLmazın ?kitablarım.. 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?mine 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? fikrim yok :( 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? otobüsü kaçıracağım elkartımı nereye koydum acaba :D 21-En nefret ettiğin hareket? kendini başkasından üstün görenlerin konuşmaları ve harekeleri>:( 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? adalet timsali;hz ömer- 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ee hayat nasıl :) 24-Takma adın ? ebu-derda :) 25-En sevdiğin spor? voleybol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? normal 27-Konu$tuğun diLLer? fazla olmasa da arapça,ingilizce unuttum bide türkçe var;D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? bilmukabil... 29-$imdi saat kaç? 22.59 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??konya merkez imam hatip lisesi ve anadolu imam hatip lisesi...(uzun birazcık yazarken yoruldum ):D |
Daha İyi Tanıyalım...
slm genclik
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç 22:09
2-İsim? NEŞE 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 01/04/1987 KOÇ 4-Dövmen varmı ? HAYIR 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? COCACOLA 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? HER TÜR DİNLERİM 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? BOS KONULAR 12-Sevdiğin renkLer? YEŞİL SİYAH BEYAZ 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? KISMET 14-A$ıkmısın?HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE 17-OLmazsa oLmazın ? TELEFONUM VE GÜMÜS BİLEKLİKLERİM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? HATİCE VE GÖKÇE 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? TÜRBAN PROBLEMİNİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? GÜNÜMÜN NASIL GECECEGİ 21-En nefret ettiğin hareket? EL SAKASI 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KENDİM GİBİ OLMAK EN İYİSİ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? HERKESE ACIK KONUSURUM 24-Takma adın ? ÇİMENGÖZLÜ 25-En sevdiğin spor? TEKWANDO VE VOLEYBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? AÇIK SÖZLÜ HEMDE ÇOK 27-Konu$tuğun diLLer? İNGİZCE BİRAZ ARAPÇA VE KÜRETÇE BİDE TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? EFENDİM CANIM 29-$imdi saat kaç? 22:21 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ OKUYORUM |
Daha İyi Tanıyalım...
1-02:39
2-tülin 3-1990 balık 4-tabikide hayır 5-efet 6-ikiside deil colaturkaya ne dersin 8-7 9-arabesk,türkce rock 10-lale 11-sürekli kendini öven 12-siyah,mavi 13-ALLAH'IN İŞİ kısmet ben göremiyom 14-efet 15-ailemle 16-beşiktaş 17-cepleri olan bi etek :) ve başörtüm 18-özgülllll 19-biri vardı onu komple değişitrmek isterdim 20-su 21-el şakası 22-kend halimden mutluuym 23-öle bisıkıntım hiç olmadı 24-tutu 25-futbol,masa tenisi 26-utangaç 27-TÜRKCE yetmezmi :D 28-bitanem 29-02:53 30-dr sadık ahmet lisesi yabancı dil agrılıklı bölümünden mezunum |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 14:23
2-İsim? Arif 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 20 Aralık Yay 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Hayır.... 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ColaTurka 7-Boş 8-Tercih ettiğin rakam ? 4 9-Sevdiğin müzik türü? Kulağıma Hoş Gelsinde... 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Yılışık :D 12-Sevdiğin renkLer? Siyah Ve Beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Şimdilik Yazılımcıyım Ama İlerde Bi Şirketin Genel Müdürü :D 14-A$ıkmısın? Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? FB 17-OLmazsa oLmazın ? Tabiki Ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ... 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Duygusallığımı.. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Değişir :D 21-En nefret ettiğin hareket? El Hareketleri 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Kendimi 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Biraz Cesaretli Olsaydın..Şimdi Yanımda Olurdun.. 24-Takma adın ? Ağa:D 25-En sevdiğin spor? Koşu 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Canıma Tak Ettiyse Açık Sözlü:D Yoksa Utangaç.. 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe İngilizce Bide Fransızca(az) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Senden Gelen Her ŞEye Razıyım... 29-$imdi saat kaç? 14:30 :D:D:D 30-Marmara Üniversitesi Yeni Bitti,Şimdi Açıköğretimden (İktisat) Devam Edeceğim. |
Daha İyi Tanıyalım...
1-17:56
2-Onur 3-1987-Oğlak 4-yok 5-yok 6-cola turka :P 8-47 9-başta rock olmak üzere bütün türler 10-gül 11-laubali ve saygısızca yapılan sohbetler. 12-turkuaz,mavi 13-iyi bir yerde olacağımı hayal ediyorum inş. 14-yok hiç olmadım :) 15-ailemle 16-BEŞİKTAŞK 17-hiç birşey vazgeçilmez değildir.. 18-var bir kaç tane arkdaşım 19-geriye dönüp işlediğim bazı kusurlarımı 20-bu sabah ta sağlıklı bir biçimde uyandım çok şükür. 21-el hareketleri 22-bilemiorum... 23-o kadar çok var ki :) 24-yok 25-futbol 26-biraz utangacımdır ne yalan söliim ama açıksözlüyümdür yani. 27-ingilizce, çok az arapça 28-bismillah 29-18:03 30-kocaeli üniv. |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
2-EMRE BURAK TEKİNER 3-10 Haziran 1988/İkizler 4-Dövmem yok ama olcak bu sene 5-Hiç o kadar aşık olmadım 6-Koladan Tissskiniyorum :) 8-6 9-Türkü yada bütün yerli müzikler 10-Çiçeklere pek dikkat etmedim ama gül güzel:) 11-Laubali 12-Mavi Siyah 13-Gelecekte BusinessMan olcaz inşallah... 14-Aşık değilim 15- 16-BeşiktaAŞK 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28 29-14.19 30-HALİÇ ÜNİVERSİTESİ-Elektronik ve Haberleşme Müh. |
Daha İyi Tanıyalım...
[quote=TÜRK EVLADI ]
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-12:00 :)
2-Mükrime 3-17/12/87 YAY 4-yok 5- 6-ikiside değil 8- 7 9-her tür 10-gül 11-bir konuda faydalanamadığım zamanın boşa akıp gittiği sohbetler 12-turkuaz, sarı, siyah 13-hazırlanma aşamasındayım:) 14-hayır 15-ne güzel ki 'Ailem ile' 16-Fenerbahçe 17-dondurma:) 18-mardinli bir hemşerim:( 19-(şuan ki psikolojimle) her iş başvurusunda zorunlu ve ana dili gibi istenen ingilizceyi herhalde. 20- 21-sabit fikirlilik 22-HZ. Hamza(a.s) 23-söylerim ya problem olmaz:) (yani herhalde:) ) 24-mardin güzeli 25-yüzme 26-her ikisininde ortası 27-TÜRKÇE- Arapça 28-hayırlısı olsun 29-12:23 30-Fatih üni bu yıl bitti ;) |
Daha İyi Tanıyalım...
[quote=TÜRK EVLADI ]
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-22:29
2-Murat 3-30 Temmuz Aslan 4-Yok ama gecici yaptirmayi dusunuyorum.(modellik malum)kaliciya karsiyim. 5-En buyuk ask ilahi ask anca onda aglanir bu kadar. 6-COLA TURKA ;D 8-8 9-Turk Sanat,Turk Pop,Yabanci.(Dilek PINAR hayraniyim.Huner COSKUNER dinlerim bir de.) 10-Karanfil ve gul 11-Giybet,bilmedigin konu hakkinda konusma. 12-Yesil,mavi,kirmizi,mor,beyaz. 13-Mimar muhendis(KIPTAS ta ins.) ve manken oyuncu.(yer farketmez) 14-O mertebeye ulasmak kolay mi daha cokkk var.belkide hic. 15-Ailemi asla unutmam ama ayri ev tercihim. 16-GS 17-Bakimliligim ve rahat yasantim. 18-Sari cocuk ;D 19-Memnunum sukurler olsun. 20-Dusa girmek ;D 21-Herseyi ben bilirim tavirlari 22-Aziz YENIAY:D ya da Ashton KUTCHER 23-Senden hoslandim. 24-Model 25-Rollerblade,bisiklet,yuzme. 26-Utanma duygum kalmadi her gun azaldigini hissediyorum. 27-Turkce ve Ingilizce 28-ALLAH(C.C.) 29-22:48 30-Istanbul Avcilar Suleyman Nazif Anadolu Lisesi Mezunu(simdi dersanelerde hazirlikta) |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?
2-İsim? 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 4-Dövmen varmı ? 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? 8-Tercih ettiğin rakam ? 9-Sevdiğin müzik türü? 10-En sevdiğin çiçek ? 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 12-Sevdiğin renkLer? 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? 14-A$ıkmısın? 15-AiLeiLen mi tek mi? 16-Tuttuğun takım ? 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? 27-Konu$tuğun diLLer? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? 1-14:13 2-FATİH 3-1 EKİM TERAZİ 4-HAYIR KESİNLİKLEDE YAPTIRMAM 5-HAYIR 6-BENCE HİÇBİRİ 8-22 9-GÜNÜN HER SAATİ FARKLI MÜZİK DİNLERİM 10-GÜL-ORKİDE 11-GIYBET VB. ŞEYLER 12-PEMBE VE SİYAH 13-YAŞIM KÜÇÜK OLDUGU HALDE ŞUAN MÜTEAHİTİM İLERDEDE DEVAM ETTİRİRİM HERALDE. 14-EVET 15-TEK 16-FENERBAHÇE 17-BOYNUMDAKİ CEVŞENİM :) 18-ADEM. 19-KISKANÇLIK HUYUM. 20-ACABA RÜYAMDA NE GÖRMÜŞTÜM ;D 21-BİRİNİN ARKAMDAN KONUŞMASI 22-HİÇ DÜŞÜNMEDİM. 23-SİZİN DAVANIZ HİÇ Bİ HALTA YARAMAZ DERDİM. 24-HACI YADA HOCA 25-VOLEYBOL 26-AÇIK SÖZLÜYÜM 27-TÜRKÇE AZCIKTA ARAPÇA 28-İNŞALLAH-HAYIRLISI 29-14:23 30-Nene hatun koleji mezunuyum. Şuan liseyi dışardan bitiriyorum 4 yıldır kuran kursundaydım.şimdi hem lise ögrencilerine hocalık yapıyorum hemde işlerimle ilgileniyorum. |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 20:34
2-İsim? SERDAR 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 10.12.1981 YAY 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? HAYIR 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? COCA COLA 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? YABANCI HALK MUZİGİ VE KALİTELİ TÜRK POP 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? CİDDİYETSİZ, AKIL GEREKTİRMEYEN SAÇMA SOHBETLER 12-Sevdiğin renkLer? SİHAY 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? BÜGUN OLANLA AYNI 14-A$ıkmısın? HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? BEŞİKTAŞ 17-OLmazsa oLmazın ? ŞU AN SAHİP OLDUĞUM BÜTÜN DEĞERLER 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? TÜRKİYENİN HERYERİNDELER :) 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ADALETSİZLİKLERİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? SAAT 21-En nefret ettiğin hareket? SAKIZ ŞİŞİRMEK, AŞIZ ŞAPURDATMAK, SİGARA İÇİP YÜZÜME ÜFLENMESİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KENDİMİ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SÖYLEMEKTEN VAZGEÇERDİM 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? KAYAK 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? YERİNE GÖRE DEĞİŞİYOR 27-Konu$tuğun diLLer? TÜRKÇE, ÇAT PAT İNGİLİZCE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? TEŞEKKÜR EDERİM 29-$imdi saat kaç? 20:39 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? OKUL BİTTİ ÇOKTAN, İNŞ.MÜH. :) |
Daha İyi Tanıyalım...
SLMLAR ARKDAŞLAR.... BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM ..... UMARIM FAYDALI OLURUZM SİTEYE SEVGİLER..... VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.....
|
Daha İyi Tanıyalım...
2-İsim:zeynepsidre
3-Doğum tarihin ve burcun ne :basak 4-Dövmen varmı :hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu:evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı :ayran :D 8-Tercih ettiğin rakam :7 9-Sevdiğin müzik türü:hepsını dınlerım 10-En sevdiğin çiçek :orkıde 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:gereksız konusmalar 12-Sevdiğin renkLer:kırmızı &siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun: ....... 14-A$ıkmısın: hayır 15-AiLeiLen mi tek mi:ailemle 16-Tuttuğun takım :FENERBAHCE 17-OLmazsa oLmazın :herseyim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın:denizim ;'( 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin :......... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey:sigara (ornek almayın ) 21-En nefret ettiğin hareket:el sakası 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin:...... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin:içimden ne gecıyorsa :P 24-Takma adın :tombişhh :) 25-En sevdiğin spor:yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü:ıkısıde 27-Konu$tuğun diLLer: türkceyı zor konusuyorum :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:canım 29-$imdi saat kaç:23,26 30-hangi okulda/lise de okuyorsun:lise bitti.. |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
Mutlu Aslan Hayır Hayır Cola Turka 9 Hareketli ve içten gül Gereksiz Konuşmalar Sarı Kırmızı Geleceği ALLAH c.c. bilir Hayır Tek Galatasaray Sefa Allah c.c. ne takdir ettiğse o Bugünde bana yaşama şansı veren allahım c.c. şükür El Şakası Herzaman kendim olmak isterdim benden başkası yok genelde söylerim Scheriff Futbol İkiside Almanca Ya 14 : 27 Yüksek okul bitti |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 18:25
2-İsim? yusuf 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 23.06.1990 Yengeç 4-Dövmen varmı ? Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Mevye Suyu 8-Tercih ettiğin rakam ? 1453 9-Sevdiğin müzik türü? Rap 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Kız Muhabbeti (çoğu erkek yapar ama) 12-Sevdiğin renkLer? Sarı-Lacivert 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Parlak 14-A$ıkmısın? Hayır :( 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle (ama okuduğum yer uzak olduğu için orda tek) 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? Telefondaki Ceza'nın Şarkılar 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Kastamonuda yaşıyor 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Lisedeki bölümümü 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Günün nasıl geçeceği 21-En nefret ettiğin hareket? Maç esnasında bana faul yapılması(amatör olarak devam ediyorum futbola) 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Ceza 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Beni çok üzdüğünü 24-Takma adın ? mc carling 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Ortası 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe-Az çok İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? naaaaber 29-$imdi saat kaç? 18:29 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? bu konuyu açan kişiye teşekkür ediyorum :D :-* |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç -19:28
2-İsim Sencer Alp 3-Doğum tarihin ve burcun ne 15/09/1990 Başak 4-Dövmen varmı Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu Yemin ediyorum evet :'( 6-Pepsi mi Coca coLa mı Aslındsa ikiside değil ama içlerinde Pepsi 8-Tercih ettiğin rakam 3 9-Sevdiğin müzik türü Rap 10-En sevdiğin çiçek Gül,Karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı 12-Sevdiğin renkLer sarı,lacivert 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun mühendis 14-A$ıkmısın çook 15-AiLeiLen mi tek mi ailem 16-Tuttuğun takım sevdiğim renklerden anlaşılır 17-OLmazsa oLmazın biricik sevdiğim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın en büyük dostlarımdan biri Y_mir 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin Bi daha bu sorunun sorulmamasını 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey Biricik sevdiğim Sudem 21-En nefret ettiğin hareket yere tükürmek 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin başka biri olduğumda ben olmak isteyen birini 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin Özür dilerim 24-Takma adın Baba 25-En sevdiğin spor Yüzme,futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü açıksözlü 27-Konu$tuğun diLLer TÜRKÇE,çat pat ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük aşkım 29-$imdi saat kaç 19:36 30-hangi okulda/lise de okuyorsun lise 3 |
Daha İyi Tanıyalım...
slm arkadaşlar 1 ay sonra askerim başka asker var mı?
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-15:41
2-KADİM 3-15.04.1983 KOÇ 4-YOK 5-OLMADI 6-FİKRİM YOK AMA COCA COLA OLUR 7- YOK Kİ 8-6 9-POP 10-GÜL 11-LAUBALİ 12-SARI LACİVERT 13- GÖRREMİYORUM 14-HAYIR AŞIK OLMAK İSTİYORUM 15-AiLEMLE 16-FENERBAHÇE 17-MÜZİK 18-YOK 19-HAYATIMI 20-NEDEN SABAH OLDU 21-YOK 22-KİMSEYİ 23-SENİ SEVİYORUM 24-YOK 25-SPORLA ARAM YOK 26-AÇIKSÖZLÜ 27-TÜRKÇE 28-YANİ İŞTE ÖYLE 29-15:47 30-AÇIKÖĞRETİM İKTİSAT |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
allah yardımcın olsun kardeşim benim daha var ama dualarımızla yanınızdayız inş |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 22:43
2-İsim? Ayşe 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 27,07,1985-Aslan 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 2 9-Sevdiğin müzik türü? Kesinlikle Şiir+Türk Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Çok laubali olunan sohbetler 12-Sevdiğin renkLer? Mavi,beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? kendine güvenen iyi bir öğretmen,iyi bir ev kadını ve SÜPER bir ANNE 14-A$ıkmısın? Evet15-AiLeiLen mi tek mi? Kesinlikle ailemle 16-Tuttuğun takım ? [Alakam olmasada Fener Bahçe 17-OLmazsa oLmazın ? Fiziği farklı diğer yarım Nişanlım 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Betül 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Nişanlımın uzakta oluşunu birde meslek lisesi problemini ve kpssyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? (abartılı oldu belki ama)askere gitti gideli nişanlım 21-En nefret ettiğin hareket? El şakaları 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? İkbal Gürpınar 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Söylemek istediğimi genelde hep söyledim :) 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açıksözlü genelde 27-Konu$tuğun diLLer? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? CAnımmm 29-$imdi saat kaç? 22:55 30-hangi okulda/lise de okuyorsun? S.ü.m.e.fakültesi h.g.öğretmenliği mezunuyum |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 23:05
2-İsim? ZEYNEP 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 3.11.87 AKREP 4-Dövmen varmı ? HAYIR 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? HİÇBİRİ COLA TURKA ;D 8-Tercih ettiğin rakam ? 13 ;) 9-Sevdiğin müzik türü? ROCK TÜRKÜ 10-En sevdiğin çiçek ? BÜYÜK PAPATYALAR VARYA UNUTTUM ADINI ONLAR BİDE FESLEGEN ;D 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? OHA FELAN OLDUMLUU KONUŞMALAR >:( 12-Sevdiğin renkLer? SİYAH MAVİ YEŞİL 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? İSTEDİĞİM MESLEKLE UĞRAŞAN SOSYAL BAŞARILI İYİ BİR EVLİLİĞİ OLAN 3 ÇOCUĞU OLAN BİRİ ;D İNŞ. 14-A$ıkmısın? HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? İKİSİDE 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? MÜZİK, DİŞ FIRÇAM, İBADET,DUA 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HİÇBİRŞEYİ KÖTÜ OLMASSA İYİNİN DEĞERİ ANLAŞILMAZ ;) 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? O ANKİ DURUMA BAĞLI ;) 21-En nefret ettiğin hareket? İKİYÜZLÜLÜK, DEDİKODU, YALAN 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? BAŞKA BİRİ OLMAK İSTEMEZDİM 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ÖYLE BİRİ YOK ŞUANDA ;D ::) 24-Takma adın ? ZEYNO :D 25-En sevdiğin spor? HEPSİYLE İLGİLENİRİM SEVERİM 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? AŞIRILIĞIM YOKTUR GEREKTİĞİ KADAR AÇIK SÖZLÜYÜM 8) 27-Konu$tuğun diLLer? İNGİLİZCE ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA KONUŞMAKTA BİRAZ ZORLANIYORUM ;D BİRAZDA ALMANCA BİLİRİM ÇAT PAT ORTA OKULDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ;D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? BİRSÜRÜ VAR AMA EN ÇOK YAA HAYY DERİM ;D ??? 29-$imdi saat kaç? 23:12 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??LİSEYİ BİTİRDİM AÖ OKUYORUM |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
-Saat kaç ? 15:20
2-İsim? zeynep 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 10.11.86 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikiside değil 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? arabesk hariç kulağa hoş gelen herşey 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 12-Sevdiğin renkLer? mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? mesleğimde iyi biri olarak ve vatana hayırlı evlatlar yetiştirmiş biri inşallah 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ikiside 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE 17-OLmazsa oLmazın ? yok 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? oo çok var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiç bişeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? o anki ruh halime göre değişir 21-En nefret ettiğin hareket? küfürlü konuşmalar 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? hiç kimse 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? hiç düşünmedim 24-Takma adın ? yokk 25-En sevdiğin spor? hepsii ama voleybol başka ;D 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? yerine göre değişir ama genelde utangacım 27-Konu$tuğun diLLer? biraz ing var anlaşabilecek kadar ::) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? herşey 29-$imdi saat kaç? 15:29 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? matematik okuyorum |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?
15.29 2-İsim? NİHAL 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.09.1990 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? HAYIR..İSTEMEM DE ZATEN.. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İKİSİ DE TERCİHİM DEĞİL!!! 8-Tercih ettiğin rakam ? ÖYLE Bİ RAKAMIM YOK... 9-Sevdiğin müzik türü? SLOV 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA:) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? DEDİKODU 12-Sevdiğin renkLer? SARI-LACİVERT:) 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? İNŞALLAH SİYASETTE İYİ BİR YERDE OLURUM.TAYYİP AMCAMIN KOLTUĞUNDA GÖZÜM WAR:) 14-A$ıkmısın? HAYIRR..ZAMAN KAYBI OLARAK GÖRÜYORUM.. 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLEE... 16-Tuttuğun takım ? F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E :) GFB!!!!!! 17-OLmazsa oLmazın ? BİLGİSAYARIMM..O OLMAZSA NASIL TaKİP EDERİM BEN AKPARTİFORUMU:)???? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? VARDIR MUTLAKA... 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HİÇ BİR ŞEYİ..HERŞEY BÖYLEYKEN DAHA GÜZEL VE DE ANLAMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!!! 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? YENİ GÜNDE BENİ NELER BEKLİYOR ACABA????? 21-En nefret ettiğin hareket? BİRDEN AKLIMA GELMEDİ YA... 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? TABİKİ TAYYİP AMCAM YAA:) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SİNOP/GERZE DE DE AK PARTİ İÇİN ATAN BİR KALP VAR DERDİM(TAYYİP AMCAMA):) 24-Takma adın ? YOKK.. 25-En sevdiğin spor? FUTBOL-VOLEYBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? FAZLASIYLA AÇIKSÖZLÜ..BAZEN İYİ OLMUYOR AÇIKSÖZLÜ OLMAK AMA NAPALIM BENDE BÖYLEYİM:) 27-Konu$tuğun diLLer? İYİ DERECE İNGİLİZCE-ÇOK AZ DA ALMANCA... 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? GERÇEKTENN:)... 29-$imdi saat kaç? 15:35 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? SİNOP/GERZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI SÜPER LİSE.. |
Daha İyi Tanıyalım...
1)15:13 ZOR SORU :) :) :)
2)FATİH 3)17.06.1986 İKİZLER 4)YOK 5)HAYIR HIÇKIRIK ALLAH VATAN MİLLET İÇİN OLUR 6)COLA TURCA 7)EN KÖTÜ 50 CC:):):):) 8)EN KÖTÜ 50 CC:):):):) 9)TÜRK SANAT TÜRK HALK 10)GÜL 11)FAYDA SAĞLAMAYAN MUHABETLER UZAYINCA NEFRET EDRİM İNSANLARI DİNLEMEK LAZIM TABİKİ AMA FAZLASI BENİ HUZURSUZ EDER 12)KIRMIZI BEYAZ SİYAH MAVİ 13)RABBİM HANGİ KONUMA YERLEŞTİRECEKSE ODUR BİZİM MULAHAZAMIZ HİZMETTİR NERDE OLURSA 14)HAYIR 15)TRABZONDA OKUYORUM YALNIZIM YANİ AİLEM ANKARADA 16)TAKIM TUTMAM AMA MEMLEKETİM İCABI TRABZON DERİM 17)VATAN OLMAZSA OLMAZ BAYRAK OLMAZSA OLMAZ DİN OLMAZSA OLMAZ DÜRÜSTLÜK OLMAZSA OLMAZ HİZMET OLMAZSA OLMAZ 18)ÇOK FAZLA 19)HAYATTIMDA DEĞİŞİKLİK İSTEMEM KENDİ HAYATIM ÖNEMLİ DEĞİL DÜZEN İÇİN DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİM ŞEYLER MUTLAKA VARDIR.SORUN ÇOK BUNLARI 1 TANEYLE SINIRLAYAMAM 20)UYANDIĞIM GÜNE BAĞLI:):):):):) TABİ AKLIMIZDA DEĞİŞMEYEN İSTEKLERİMİZDE VAR. BENDE KALSIN 21)İKİ PARMAKLA YAPILAN ZAFER İŞARETİ TABİ BU İŞARETİ YAPAN KESİMDE ÖNEMLİ 22)ALLAH BULUNDĞUM BÜNYEDE BİZE GÜZELLİKLER NASİB ETSİN BÜYÜK İNSANLARA SAYGIM SONSUZ ONLARI ÖRNEK ALARAK GELİŞMEK LAZIM 23)SORU HOŞMA GİMEDİ SOYLEME İSTERSEM O AN SÖYLERİM MERAK ETME:):):):)): 24)BAŞKAN 25)KICKBOX 26)BULUNDUĞUM YERE GÖRE DEĞİŞİR 27)ORTA DERECE İNG 28)SAYAMAKLA BİTMEZ.İNSANLARA MERHAMET ETKİ ALLAHTA SENE MERHAMET ETSİN.SÖZ SÖYLESEM TESİRİ YOK SÖYLEMESEM GÖNÜL RAZI DEĞİL........DAVAYA SEVDİĞİNE GİDER GİBİ GİT........... 29)19:39 30)KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?16,00 2-İsim?rafet 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?1983-başak 4-Dövmen varmı ?yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu?hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?ikisinide içmem 8-Tercih ettiğin rakam ?bundan böyle 12 9-Sevdiğin müzik türü?türk halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ?buket olsun yeter,gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?argo 12-Sevdiğin renkLer?kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?ümitvar ve önü açık 14-A$ıkmısın? 15-AiLeiLen mi tek mi? 16-Tuttuğun takım ? 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? 27-Konu$tuğun diLLer? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?16,00
2-İsim?rafet 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?1983-başak 4-Dövmen varmı ?yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu?hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?ikisinide içmem 8-Tercih ettiğin rakam ?bundan böyle 12 9-Sevdiğin müzik türü?türk halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ?buket olsun yeter,gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?argo 12-Sevdiğin renkLer?kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?ümitvar ve önü açık 14-A$ıkmısın?şu an hayır 15-AiLeiLen mi tek mi?ailem ile 16-Tuttuğun takım ?galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ?dinim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?istanbulda 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?şu an terörü 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?işe geçmi kalıyorum galiba derim 21-En nefret ettiğin hareket?el kol şakaları 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?recep tayyip erdoğan 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?seni seviyorum cümlesini söyleyemem ben mesela on söylerdim 24-Takma adın ?yok 25-En sevdiğin spor?yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?utangaç 27-Konu$tuğun diLLer?ingilizce rusça almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?canım benim,canım kardeşim,canım arkadaşım 29-$imdi saat kaç?16,04 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??üniversite 2 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 20,59
2-İsim? LEYLA 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 28.03.1985 KOC 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? COLATURKA 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? POP 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? LÜZUMSUZ 12-Sevdiğin renkLer? SİYAH- TURUNCU-MAVİ 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? İYİ:) 14-A$ıkmısın? HAYİR 15-AiLeiLen mi tek mi? ALMANYADA TEK AMA UMARİM ARTİK AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa oLmazın ? GÖZYASLARİM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? DERYAM 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ALMANYA HAYATİMİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? RÜYAM 21-En nefret ettiğin hareket? EL SAKASİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? İSTEMEZ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? YAPMAYIN YA.... 24-Takma adın ? HİNDİ 25-En sevdiğin spor? TENİS 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? SİRAT-İ MÜSTAKİM 27-Konu$tuğun diLLer? İNGİLİZCE-ALMANCA-AZİCİK ARAPCA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? YAW 29-$imdi saat kaç? 21.10 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??AACHEN ÜNİVERSİTESİ-ALMANYA |
Daha İyi Tanıyalım...
1- 16:10
2- ALİ 3- 02.03.1987 BALIK 4- YOK 5- EVET 6- HİÇBİRİ 8- 2 VE 7 9- TSM VE ANADOLU ROCK 10- MENEKŞE 11- DEDİKODU VE KÖTÜ DÜŞÜNCELER 12- SARI KIRMIZI SİYAH VE BEYAZ 13- YARDIM SEVER BİR İŞ ADAMI 14- HAYIR 15- ŞU AN AİLEMDEN AYRIYIM 16- KAYSERİSPOR 17- YOK 18- ÇOK VAR 19- DEĞİŞTİRME DEĞİLDE BAZI TECRÜBELERİ DAHA ERKEN BİLMEYİ 20- DUŞ ALMAK VE OKULA HAZIRLANMAK 21- UKELA AŞAĞILAYICI SAYGISIZ VE SEVGİSİZ TAVIR SERGİLEMEK 22- KENDİM OLMAYI SEVİYORUM 23- YETERRRRRR.... VEYA ALLAHINDAN BUL 24- BİR KISIM ALİCAN BİRKISIM ALİAGA BİR KISIM MEMATİ 25- KAYAK 26- HER İKİSİDE YOĞUN BENDE ANLAM VEREMEDİM 27- ÇAT PAT İNGİLİZCE 28- PEKİİ , HAYIRLISI , NÖÖRDÜN 29- 16:20 30- LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ TSKKRLER |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 15:31
2-İsim? Serkan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? Mayıs 27 İkizler 4-Dövmen varmı ? Bu gibi şeylerden Allah'a sığınırım 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Bende Kalsın. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Kolayı pek sevmem ama içersem Cola Turka'dan başka kola içmem. 8-Tercih ettiğin rakam ? 7,17 9-Sevdiğin müzik türü? Türk Sanat Musikisi 10-En sevdiğin çiçek ? Lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Zamparalık ve ahlaksızlık içeren 12-Sevdiğin renkLer? Deniz Mavisi,turuncu,yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Rabbim nasib ederse Aziz Milletime hızmet etmek istiyorum. 14-A$ıkmısın? Bende Saklı Kalsın. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemleyim. 16-Tuttuğun takım ? BJK 17-OLmazsa oLmazın ? Namaz ve Tesbihim. 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HAK Teala herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yaratmış.Ben kim oluyorum ki böyle birşey isteyebileyim!! 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Bende Saklı Kalsın. 21-En nefret ettiğin hareket? Kibirlenmek ve Büyüklük taslayarak konuşmak 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Ben Bende Mutluyum :) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Ölüm çok yakın en iyisimi azığını arttırmak için gayret et! 24-Takma adın ? {{_SaadetResan_}} 25-En sevdiğin spor? Kitap Okumak 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe ve İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Benim için Özel olduğu için söyleyeyemem ;) 29-$imdi saat kaç? 15:43 |
| All times are GMT +3. The time now is 01:07. |