![]() |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
evet çok özgürlükçüyüz. bizde özgürlükler sınırsızdır. AKP'den daha özgürlükçü olduğumuz kesin. 301. maddede AKP gibi makyaj düşünmüyoruz. Biz 301, 318 ve benzeri faşist maddeleri tamamen kaldırmayı düşünüyoruz. hem AKP bizim gibi eşcinsellerin, azınlıkların haklarını savunuyor mu? tabii ki hayır. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
konu midemi bulandırmaya başladı . >:(
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
Bakınız Neyzen Tevfik ne güzel söylüyor: Rakı ,şarap içiyosam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim İkimizde gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
ak parti 301 in bir kaç yerini değiştirdi türkiye karıştı.arkadaşlar tamamen kaldıracaklar.nasıl olacak çok merak ediyorum
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
Herkes istediği gibi yaşar. Geçen Başbakan, gazetelerin magazin sayfalarına laf atıyordu. Çıplaklık falan dedi. Bakın bizim kuracağımız liberal iktidarda kimseye çıplak falan demiyeceğiz. Herkes birbirine baskı yapmadan yaşayacak. Hepimizin birbirimize tahammülü olması gerekir. Birbirimize tahammül ettiğimiz ölçüde medenileşiriz. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
sizin birşey içip içmediğiniz bizi ilgilendirmez... amma reklamcısınız ha önce partinizi sonra içmeyi reklam ediyorsunuz lafım kalmadı artık...burdaki akpartili hiç bir insanında bu ucuz yorumlara kanıcağınıda sanmıyorum çünkü akpartililer genelde zeki olurlar
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
herkes özgürce soyunacak yani sizin iktidarınızda...ben de çocuğumun bunları görmesini istemiyorum....biz zaten çıplaklara yeterince tahammül ediyoruz(onlar bizim örtümüze tahammül etmese de biz onlara ediyoruz) dini kuralları hiçe sayıp helali haram haramı helal kılan insanlar dindar olmuyolar....Allahın ayetini inkar edenler kafirdir...sen de özgürlük adı altında tam da bunu yapıyosun |
Ya AK PARTI olmasaydi??
sana yolunu söyleyeyim liberal
yol şu kesinlikle beni kandıramazsın dünyada bi tek liberal demokratlar kalsa yemin ediyorum boş oy atarım genede vermem size... sen daha beni tanımamışsın |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Liberal her konuyu tartisma ortamina cevirmek gibi bir kabiliyetin var anlasilan ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
yok niyeti varsa tartışırız
zaten stresliyim atarız sters... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
bak böyle altan alır gibi durduğumuza çetin ceviz sayılırız... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ahmedim nerdesin
bi de liberallerle tartışalım en azından diğerleri gibi saçmalamıyorlar.... gel hele... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
ooooooo çekindik ama şimdi: ) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
baştan söyleyeyim hakaret olursa şuting olursun ona göre
sana Cehapelilere davrandığımız gibi davranmayız.. merak etme.. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Saadet çok fanatik bir politika sürdürüyor.O yüzden merkeze en yakın Demokrat Parti bence.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Kesinlikle saadete verirdim..Aslında oyumu kullanırken elim kaymadıda değill.. Ama Bu saatten sonraa maalesef ki Değişmiyecek :'(
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
bazı arkadaşlar benim bu düşünceme belki katılmayacaklar ama ben akpartimiz olmasaydı mhpli olmazdım ama oyumu onlara verirdim.çünkü ne demişler kötünün en az kötü olanına gitcekmişsin ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 19:56. |