![]() |
kendi kendime buldum efendim
|
Üye olmak istiyorudum ama bir türlü kısmet olmamıştı biraz sorgulayinca arastirinca buldum aninda kayit yaptım
|
Oldukda ne olduki
|
Alıntı:
|
Birlikten
Kuruluştan bu yana birliğe destekçiyim. Formun, yapımıza nasıl katkıda bulunduğunu neler sunduğunu görmek,izlemek istedim.
|
olduk bakalımda faydası olacakmı
|
Alıntı:
|
internet üzerinden üye olmaya karar verdiğimde bu sayfaya ulaştım.
|
camide içki içtim akpli oldum
|
zaaaaasfsafsadfsad
|
ben internette tesadüfen gördüm ve üye olmak istedim.
|
Slm.aleyküm
İnternet araştırmamla kavuştum sizlere şükürler olsun.
|
internetten
|
İnternetten araştırma yaptığım zamanlarda denk geldim.
|
ak partiliyim
|
Ak parti gençlik kollarına üye olmayı araştırırken görüp üye oldum
|
çevremdeki insanlar aracılığıyla ve en son gençlik klübü vesilesiyle :) çok şükür
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler.
:):):) Ak parti icin calisan her bir kardesime cani gönülden tesekkür ederim. |
Boşnak değilim ama Boşnakları severim.Boşnakça öğrenmek için kaynaklar ararken çıktı karşıma.üye olmam gerektiğini düşündüm :)
|
Öncelik merak ve kararsızlığımın Ak Parti'de karşılık bulup bulamayacağı.
|
AK PARTİ'nin çalışmalarını takip ediyordum.sonra internette AK PARTİ GENÇLİK kollarını ararken formu buldum ve sonra kaydoldum....
|
kendim arayarak buldum
|
ak parti mitinginden geldikten sonra :D :D
|
Ben 9 yaşından beri ak partili bir ailede yetiştim bundan dolayı zaten hep aklımda olan bir şeydi kısmet bu güne oldu
|
arkadaşlarım sayesinde
|
Ben ak parti gençlik kollarına kaydol mak için internette dolaşıyoken bu siteyi buldum ve kaydoldum
|
Ben aktif olarak gorev almak istedigim icin basvurdum
|
Daha önce uyeligim vardı ama ama ilgilenememistim kimse aracı olmadı çevre ak patili bu olabilir
|
kendi adıma utanç verici bişey ama haberdar değildim forumdan araştırdım ve üye oldum
|
Bir yerden başlamam gerekiyordu ve bu yolda en doğru safta olabilmek için AK Partiyle yürümeye karar verip forumu araştırdım ve üye oldum. :)
|
Ben Bir suredir zaten uye olmak istiyordum arkadasimla konustuk Hemen oldum ozellikle tavsiye Eden olmadi.çok iyi dusunulmus ALLAH nasip ettikce Ak partiliyim InsALLAH.
|
AKP yi cok yakindan takip ediyorum. Ama sadece TV ve Face yetmiyo artik. Forumda daha detayli bilgilenebilecegimi düsünerek forumu direk olarak aradim ve buldum sükür :)
|
google :D
|
Isparta Gelendost ta yapılan konya gezimizden sonra haberdar oldum
|
İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPARAK HABERDAR OLDUM.
|
Blogger Siteme Haber Yapmak İçin Arastır ma Yaparken 12 senelik Aktif Akparti üyesi Olduğu halde işsiz gezen Böbrek Nakli bir kişi Ama Devletimiz için Davasından Asla taviz vermeyen Tüm akrabasını akpar tili yapan biri.. Hoş bulduk..
|
internet kullanıcısıyım herkes gibi doğal olarak. bu sanal ortamda da gönül verdiğim partiye katılmak istedim
|
Tevafuk diyelim :)
|
İnternetten
İnternetten :D
|
internetten rast gele buldum
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:54. |