![]() |
Cumhurbaşkanı: Ahmet Yasin
Başbakanlık: Akinci34 Basbakan Yardimcisi: Azap Basbakan Yardimcisi : Hüdavendigar Dışişleri Bakanlığı: Mavera Basbakan yardimcisi:xhidayet Adalet Bakanlığı: Blur Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Epivates İçişleri Bakanlığı: Bur-AK Kültür ve Turizm Bakanı: Feride Diyanet Bakanı: Furkanca Bakis Milli Eğitim Bakanlığı: Ruh-i Zar Maliye Bakanlığı: Bluemoon Kültür ve Turizm Bakanlığıı : Esref Tarım ve Köyişleri Bakanlığıı: ukba Orman ve Su işleri Bakanlığı: gönülden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Seyyah Ekonomi Bakanlığı: Cihannur Aile ve Sosyal Politikalar BakanlığıDevlet Bakanı: Almi Kalkınma Bakanlığıı: Tarantula_ Milli Savunma Bakanlığı:Saltuk Bugra Han Gençlik ve Spor Bakanlığı: Bilal Bastan :) Avrupa Birliği Bakanlığı: Abdullah Enes Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Beldei Tayyibe Sağlık Bakanlığı: Beylerbeyi Ulastirma bakani: unanmed Gümrük ve Ticaret Bakanlığı : CevHEr Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı serdary |
Diyanet Bakanlığını fesh edip kaldırıyorum :)
|
Alıntı:
Bi acayip havalara girdim ha... Tez atımı hazırlayın pardon uçağımı sefere seyahate çıkıyoruz :) |
ilk iş cumhurbaşkanlığını kaldırıp başkanlık sistemine geçmektir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
haci aramizda kalsin zaten öyle bir bakanlik yok sana özel actim ki su dini egitimi devlet adam gibi versinde birilerinin malzemesi olmasin :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
enes kardesim öyle bedavaya siyaset okumak yok, hakkini vereceksin :)
|
Alıntı:
artik polisde senden soruluyor.. la burda bile polisi, f tipi yapilanmaya emanet ettik :D |
| All times are GMT +3. The time now is 06:43. |