Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Siyaset Forumdan nasıl haberdar oldunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56)

naznazli 07-16-2015 12:37

zaten eski bir üyeyim.haberim vardı

Ali AYDIN 07-19-2015 21:41

Haberleri sürekli internetten birden fazla siteden takip ederim ak parti resmi sitesine bakmak isterken google da forum çıktı üye oldum

Ali AYDIN 07-19-2015 21:44

ak şarkıları aramıyordum :) AK partiyle alakalı haberlere bakmak için resmi siteyi arıyordum google forumu açınca üye oldum

onurcan 07-19-2015 21:58

foruma hoşgeldiniz

Ali AYDIN 07-19-2015 22:34

teşekkür ederim

cologne1984 07-21-2015 16:14

forum

daha önce taraftar forumlarına takılırdım, sonradan ak partinin de forumu vardır diye internette arattım ve bu forumu buldum

Saltuk Bey 07-21-2015 16:25

İtiraf ediyorum.... AK Gençler Suruç için ne diyor diye araştırırken Google da karşıma çıktı...

Burcu Meric 07-22-2015 20:17

Ak Parti ile ilgili araştırma yaparken rastladım ve üye oldum☺

matg 07-29-2015 16:06

Görerek

Görerek haberdar oldum.

KayacanB 07-29-2015 16:41

Kuzenim tavsiye etti bende internetten araştırma yapmak istedim sonra burayı buldum. İlk başta tereddüt ettim ama üye olduktan sonra kararımın doğru olduğunu hissettim :)

ATILLA URUN 08-09-2015 00:55

Merhaba,

Öncelikle Aranıza Katılmaktan Onur Duymaktayım
,

17/11/1991 23 yaşındayım İSTANBUL doğumluyum ve şuanda halen istanbulda ikamet etmekteyim şuan bir özel sağlık sektöründe ambulans firmasında AMBULANS ŞOFÖRLÜĞÜ yapmaktayım Açık öğretim lisesi okumaktayım lise son BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ WEB TASARIM

Hamit Bulut 08-10-2015 21:54

Ben amatör bir grafikerim ama kendi çapımda iyi olduğum düşünüyorum.Zaten Ak Sevdalı olduğum için Ak Parti ile ilgili tasarımlar yapmaya başladım bu tasarımlarımı gösterebilcek ve aynı zamanda Ak sevdamı haykırabilecek bir yer arıyordum.Zaten böyle bir forum olması gerektiğini düşünerek direk Google'a Ak Forum yazınca direk bi çıktı karşıma.

cakir1234 08-11-2015 10:46

Merak ettim böyle bir forum var mı diye, bir de baktım gerçekten varmış. Kurandan Allah razı olsun.

huzeyir 08-13-2015 22:50

akparti gençlik kollarına nasıl üye olabilirim diye araştırırken haberdar oldum

hlt6363 08-20-2015 11:50

selamlar

gençlik kolları sitesinden haberdar oldum:güzel::güzel::güzel::güzel:

hsb ayk 08-26-2015 14:09

Kadın kollarındaki bir arkadaşım önerdi

harera 08-27-2015 11:24

Yıllardır Akparti seçmeniyim. Ancak bir gün hakkımda genel sağlık sigortası adı altında binlerce lira borç çıkartıldığını öğrendiğimde, artık oy vermekten vazgeçtim. Önümüzdeki erken seçimlerde de Akparti'ye oy vermeyeceğim. Lakin ben hayatımda hastane kapısından içeri girmiş bir insan değilim. Neden zorunlu olarak her ay haraç gibi para kesiliyor...

Çevremden öğrendiğim kadarıyla işsiz gençlere ailesinin maaş ve varlıkları üzerinden binlerce lira borç çıkartılmış. Böyle bir düzen olabilir mi... Bu, Akparti'ye asla yakışmayan, vatandaşlar arasında hayal kırıklığı yaratan, açık konuşayım tam anlamıyla zulümdür.

Böyle bir haksızlık yapmış olduğu için artık Akparti'ye oy vermiyorum. Eminim benim gibi milyonlarca insan ve onların milyonlarca anne babaları vardır. 2-3 milyon oy kaybı nereden doğdu sanıyorsunuz... Artık gençler neden Akparti'ye oy vermiyor sanıyorsunuz? GSS zulümü olduğu müddetçe hayata yeni atılan hiçbir genç asla ve asla Akpartiye sempati duyamaz. Gider Chp'nin Hdp'nin kucağına düşer, sokaklarda eylemci olur, üniversitelerde sol örgütlerin eline düşer. Yanlış anlaşılmak istemem ama GSS Akparti'yi tabanından ve muhtemel sempatizanlardan adım adım kopartmaktadır. Dost acı söyler...

Akparti forumdan nasıl mı haberim oldu? İşte bu düşüncelerimi dile getirebileceğim bir yer ararken burayı buldum. İlk mesajım da bu oldu...

Hayır ve dua ile...

Nzli 08-29-2015 16:24

İnternetten araştırdım ve öyle haberim oldu.

gamzeeee 08-29-2015 17:02

kız arkadaşımdan dolayı haberdar oldum:)

ertgrlbstn 08-30-2015 21:18

Yeni Devir Aldığım Görevde Araştırmalar Yaparken Deng Geldim...

onurcan 08-30-2015 21:20

Yeni gelen arkadaşlar foruma hoş geldiniz.

Cihannur 08-30-2015 23:04

Alıntı:

harera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1059252)
Yıllardır Akparti seçmeniyim. Ancak bir gün hakkımda genel sağlık sigortası adı altında binlerce lira borç çıkartıldığını öğrendiğimde, artık oy vermekten vazgeçtim. Önümüzdeki erken seçimlerde de Akparti'ye oy vermeyeceğim. Lakin ben hayatımda hastane kapısından içeri girmiş bir insan değilim. Neden zorunlu olarak her ay haraç gibi para kesiliyor...

Çevremden öğrendiğim kadarıyla işsiz gençlere ailesinin maaş ve varlıkları üzerinden binlerce lira borç çıkartılmış. Böyle bir düzen olabilir mi... Bu, Akparti'ye asla yakışmayan, vatandaşlar arasında hayal kırıklığı yaratan, açık konuşayım tam anlamıyla zulümdür.

Böyle bir haksızlık yapmış olduğu için artık Akparti'ye oy vermiyorum. Eminim benim gibi milyonlarca insan ve onların milyonlarca anne babaları vardır. 2-3 milyon oy kaybı nereden doğdu sanıyorsunuz... Artık gençler neden Akparti'ye oy vermiyor sanıyorsunuz? GSS zulümü olduğu müddetçe hayata yeni atılan hiçbir genç asla ve asla Akpartiye sempati duyamaz. Gider Chp'nin Hdp'nin kucağına düşer, sokaklarda eylemci olur, üniversitelerde sol örgütlerin eline düşer. Yanlış anlaşılmak istemem ama GSS Akparti'yi tabanından ve muhtemel sempatizanlardan adım adım kopartmaktadır. Dost acı söyler...

Akparti forumdan nasıl mı haberim oldu? İşte bu düşüncelerimi dile getirebileceğim bir yer ararken burayı buldum. İlk mesajım da bu oldu...

Hayır ve dua ile...

AK Parti herkesi genel sağlık sistemi içine dahil etmek için böyle bir uygulamaya gitti; ama sizin de şikâyetinizde haklı olduğunuz gibi burada önemli bir hata yaptı. İnsanları sağlık için mecburen para ödemek zorunda bıraktı. Aslında gelir testine girildiğinde ödenecek rakamlar düşüyor ya da maddi durumu çok zayıf olanların ödemeleri devlet tarafından karşılanıyor; fakat pek çok kişi gelir testine girmedi ve sistem iyi işlemiyor. Pek çok kişiye sağlık hizmeti almadığı hâlde zorunlu borçlandırma yapılıyor ve insanların durup dururken borçları günden güne artıyor. Dilerim ki bu uygulama iptal edilir ya da insanları zorla borçlandırma hatasından bir şekilde dönülür.

Ben de bu uygulamadan son derece rahatsızım; ama AK Parti'yi desteklemeye devam ediyorum. Genel Sağlık Sigortası nedeniyle hakkınızda çıkarılan borçlar nedeniyle endişe etmeyiniz. Sizin durumunuzda olan belki yüz binlerce belki de milyonlarca insan vardır. Bu durumun sürdürülmesinin mümkün olmadığı ve siz ve sizin durumunuzda olarak borçlandırılmış vatandaşlarımızın borçlarının bir şekilde silineceği kanaatindeyim. Devlet, durup dururken borçlandırdığı vatandaşlarından gidip de o paraları isteyecek kadar yüzsüzleşmez diye düşünüyorum. Böyle giderse nefes aldığımız için de para isteyecekler bizlerden.http://s25.postimg.org/6q8jbt38b/G_z...n_Smiley_1.gif

Sıkıntınızı anlıyorum ama AK Parti'yi desteklemekten vazgeçmeyin. AK Parti bir hata yapmıştır ve önemli de bir hatadır bu; ama bu hata düzeltilmez diye bir şey yok. AK Partili yetkililer de Genel Sağlık Sigortası sisteminin yürümediğini, sorunlu bir sistem olduğunu ve ya tamamen iptal edilmesi ya da düzeltilmesi gerektiğini ya anlamışlardır ya da anlayacaklardır. Çünkü sistemin yürümediği ve bozuk olduğu aşikârdır.

Kursuna 09-01-2015 15:28

Belcikadan

üye olmak herzaman istiyordum, bilgisayardan sitelere bakarkana buldum ve üye olmak istedim.

kdrarslan17 09-01-2015 23:04

online siyasi bir tartışma portalı ararken buldum

cerenkeskin 09-03-2015 08:03

Eşimin önerisi üzerine üye oldum.İnşallah faydam dokunur.Hayırlı olsun.

cihangirak 09-06-2015 01:40

https://www.youtube.com/watch?v=Xhb-ehdqwuE

arkadaşlar bu videoyu izleyip yaymamda yardımcı olur musunuz. recep tayyip erdoğan sevigini açık şekilde göreceksiniz..tşk

TahirAKT 09-06-2015 19:20

Ben partiye üye olmak için siteleri ararken foruma denk geldim.

ogrencixx 09-07-2015 19:27

Ben Amerika'da yasarken oradaki arkadaslar ikna etti :)

Okan Turan 09-07-2015 23:39

Ak Partiye Üye Olmayı Kendim Düşündün.

Serkan Arslan 09-08-2015 10:11

ak parti

sonuna kadar akpartili olmaktan gurur duyuyorum. sadece oyum degıl gonlum ak partıden yana cumhurbaskanı sayın recep tayyıp erdoganıda cok seviyorum Allah yolunu acık etsın
:)

Ushaki 09-14-2015 14:24

Ak Parti üyeliği hakkında bilgi ararken bu forumu buldum.Açıkcası daha evvel duymamıştım.

tdelice 09-14-2015 15:17

partiye üye olmak için araştırma yaparken

Nurhan87 09-16-2015 11:00

güncel AK takip ederken dedim acaba burada de forum varmıdır aratarak buldum güzel hoş bır ortam elınıze saglık

selcuk109 09-16-2015 22:09

İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler

Levo 09-17-2015 23:53

NTV haber kanalında calisirken.öğrendim AA çalışmakta olan numan kardeşim sayesinde üye olmak istedim. RTE ve ekibimiz yolunda yürütenler.çanlar feda bu vatana milette osmanliyizosmanliyiz.

HAC 09-21-2015 22:51

KENDİM ARAŞTIRDIM VE ARANİZA KATILDIM

memoweb 09-21-2015 23:48

Bende araştırdım googleden

taktakibrahim 09-24-2015 02:04

Kapsamlı olarak araştırdım buldum ve araniza katildim ...

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulku 09-25-2015 18:30

Keyifli zaman gecırecegım bır forum sıtesı arıyordum akp gonul vermıs bırısı olarak buranın bır forumu olup olmadıgını merak ettım arastırdım ve sımdı burdayım ..

hasan can 10-01-2015 21:13

nasıl üye olabilirim diye bakarken bu forum çıktı karşıma

All times are GMT +3. The time now is 22:33.