![]() |
Googledan buldum
|
internette gördüm üye olmak istedim syg
|
gezinirken gerçekleri öğrendiğimde
nette gezinirken haberleri okuyorum ve Nasıl bu hale geldik diyordum sesiz bir akşamdı düşüncelerim ve bir telefonum vardı sadece mantıklı olan kelimeleri girdim aklımla çatıştım eski bir chp li olarak ve doğru kelimeler telefonumun üzerine tuşladım çıkan üç harfti AKP ve buradayım
|
bu şekilde
fenerbahçe yandexden arayarak :)
|
Nette sayfanıza bakarken haberdar oldum. Doğru olduğunu düşündüğüm yerde olmak istedim. Allah yardımcınız olsun.
|
internette denk geldim ve malum formu doldurup aranıza katılmaya karar verdim :)
|
intrenetten haberdar oldum
|
yakından takip ediyorum zaten çalışmaları ve projeleri....buraya biraz geç geldim ama inşallah bundan sonraki dönemlerde daha sıkı bi takipçi olucam...herhangi bi tavsiyeyle değil kendim aradım buldum geldim:)
|
İl Gençlik kollarına üye olma amacıyla internette araştırma yapıyordum forumu görünce üye oldum.
|
Tesadüf
|
ilk oyumu kullandığım günden beri AK partiye verdiğim için üye olmak istedim:D
|
:karasız:
Alıntı:
|
2 3 yıla yakındir üye olmak istiyordum nasip olmadı uni.ye başlayınca daha cok istekli oldum ve araştırdım cok şükür buldum:-)
|
[QUOTE=Adem avcil;1060521]2 3 yıla yakındir üye olmak istiyordum nasip olmadı uni.ye başlayınca daha cok istekli oldum ve araştırdım cok şükür buldum:) :)
|
lisedeyken çook önceden üye olmuştum ancak daha sonra koptum nedenin bilmiyorum üye ismimi falan bile unuttum:)
şimdi şu 1 kasımdan önce sıkıntılı günlerde belki benim gibi düşünen insanları görmek için google amcaya bir sordum hala bu site var mı diye... varmış ben de üye oldum.. |
tamamen kendim arayarak buldum zaten akparti ve onun kurucusunun sevdalısıyım.
|
Bende google'den buldum gönüller bir olsun Ak Partimiz başımızdan eksik olmasın..💡
|
Selamünaleyküm..
Ilk kurulduğu günden bugüne ziyaretçi olarak takip ediyordum. Artık üye olmanın da vakti geldi sanırım dedim. Ve buradayım.. |
Forumdan nasıl haberdar oldubuz?
Uzun zamandır üye olmak istiyordum zaten. Araştırdım ve buldum.
|
ak partiailesi icinde olmak istıyordum araştırddım ve buldum mutluyum
|
Ben internetten gördüm ve üye olmak istedim
|
AK Gençleri AK Partinin kendi sitesinde gördüm ve bende AK Gençlerden olmalıyım dedim.
|
Kendi araştırma sonuçlarımdan yola çıkıp üye oldum
|
Çalstgm için herhangi bi kuruluşa gidip başvuru yapamadm ama uzun zamandr üye olmak istiyordum kısmet bu geceymiş netten araştrdm buldum uylik formu varms ve bende oldum tesekur ederim.
|
SÜPER
AK PATİYE ÜYE OLMA FORMU ARARKEN BURAYI BULDUM
|
Tamamiyle tesadüf sonucu üye oldum. İyi ki de olmuşum.
|
1 Kasım sonucu artık destekliyoruz hamdolsun bu husustan mütevellit foruma kayıt olduk araştırmalar sonucunda
|
ak partiye üye olmak istiyorum dedim ve bu forumu gördüm
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum
|
Merhabalar.
Ak Parti Forumuna ilk mesajı atmanın sevinci içindeyim. Forumu Ak Parti sevdasıyla yanıp tutuşan bir genç olarak araştırıp buldum. |
Formu nasıl buldum?
Üye olmak için internette gezinirken baktım başvuru formu hemen doldurdum,
ve artık aranıza katıldım:güzel::güzel::güzel: |
yaşasın
Formu internette yaptığım araştırma sonucu buldum gayet memnunum
|
Selam yurdum insanı
|
2 gündür içim içime sığmıyor allah ak partimizin yar ve yardımcısı olsun
|
İNTERNET YOLUYLA
|
internet üzerinden üye olabilirmiyim diye merak edip araştırdım ve buldum
|
ben osman gökçekin bir konuşmasını dinledim ondan sonra üye oldum
|
bulunduğum çevremdeki kişilerin önerisiyle öğrendim
|
gençlik kollarına üyeliği araştırırken buldum :)
|
akpartiyi devamlı takip ettiğimden dolayı internetten haberdar oldum
|
| All times are GMT +3. The time now is 01:25. |