Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Başbakansınız. Bakanlarınızı Forumdaki Hangi Üyelerden Seçerdiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=41296)

NS 09-21-2011 04:08

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 954617)
Kardeşim bende bu sene başlıyorum.
Bende senin gibi akademik kariyer düşünüyorum...
Aslında sayısalcıyım ama sırf bu bölüm için bir sene daha hazırlandım.

Darbe işine gelince bir kaç sene daha geçsin işi biraz daha kapalım sonra yolumuzu buluruk:)

ben sayısalcı olarak girdim nası oldu anlamadm sayısal 30bin oldum ea 5binoldum :D
yoksa benm de aklımda yoktu siyassal da artık girdk bi kere :P :D

benm kafama kaymakamlık ya da sayıstay yatıyo simdilk de bakalm

Mavera 09-21-2011 04:08

simdi o senin ilgi alanina göre degisir.. eger avrupaya acilmak istiyorsan almanca ama orta asya üzerine düsünüyorsan rusca veya cince ögrenebilirsin..
ama sana önerecegim fransizcadir cünkü fransa diplomasinin dilidir ve dünyada gecerliligi vardir, ispanyolca ise pek isine yaramaz ayni sekilde italyancada turistlerle muhabbet disinda pek bir anlam ifade etmez :)..
bir ara ispanyolcaya merak sardim, kursa gittim ama acikcasi beni sarmadi..

NS 09-21-2011 04:09

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 954620)
simdi o senin ilgi alanina göre degisir.. eger avrupaya acilmak istiyorsan almanca ama orta asya üzerine düsünüyorsan rusca veya cince ögrenebilirsin..
ama sana önerecegim fransizcadir cünkü fransa diplomasinin dilidir ve dünyada gecerliligi vardir, ispanyolca ise pek isine yaramaz ayni sekilde italyancada turistlerle muhabbet disinda pek bir anlam ifade etmez :)..
bir ara ispanyolcaya merak sardim, kursa gittim ama acikcasi beni sarmadi..

ispanyolcaya bakayım bi :hmm

Mavera 09-21-2011 04:11

o zaman internetten pratik yap yani ispanyolca konusabilecegin insanlar bul yada söyle 3 ay dil icin ispanyaya git cok faydasi olur..
2 hafta ispanyaya gezmeye gittim harbiden cok güzel bir ülke ama o endülüs icimde bir ukdedir oda ayri bir konu..

Yıldırım 09-21-2011 04:12

Alıntı:

Abdullah Enes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 954619)
ben sayısalcı olarak girdim nası oldu anlamadm sayısal 30bin oldum ea 5binoldum :D
yoksa benm de aklımda yoktu siyassal da artık girdk bi kere :P :D

benm kafama kaymakamlık ya da sayıstay yatıyo simdilk de bakalm

Desene geleceği bizim gibi sayısalcı sosyal bilimciler inşa edecek:w:

NS 09-21-2011 04:14

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 954628)
Desene geleceği bizim gibi sayısalcı sosyal bilimciler inşa edecek:w:

tabi ya zaten ea cılarda iş yok :P:P onların işini bile biz yapıyoruz o kadarız yani :P :D

İntifada 09-21-2011 04:14

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 954610)
ayrica basbakanimizda mülkiyelidir gerci son yillarda siyasetciler, mülkiye disinda her yerden mezun oluyorlar ama :)

başbakan iktisatçı la...
aday listelerinde bile iktisatçı diye yazıyor ;D
bahçelide
kılıçdaroğluda
numan kurtulmuşta ;D

Mavera 09-21-2011 04:17

evet la basbakanimiz iktisadi ilimler fakültesini bitirmis ben istanbul mülkiye mezunu biliyorum ne bileyim basbakanimizin hic iktisatci yanini görmedim hep siyasetci yanini gördügüm icindir belkide :)

Yıldırım 09-21-2011 04:21

Alıntı:

Abdullah Enes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 954632)
tabi ya zaten ea cılarda iş yok :P:P onların işini bile biz yapıyoruz o kadarız yani :P :D

Ea'cılar faza kızdırmayalım istersen:)

Yıldırım 09-21-2011 04:27

Başbakan Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'ni bitirmiş.Ama iktisattan çok anladığını düşünmüyorum.Akıncı bir iktisatçı olarak ne düşünüyorsun bu konuda başbakan anlıyormu bu işten yoksa sadece bir lidermi?

All times are GMT +3. The time now is 23:39.