![]() |
internette dolasirken haberdar oldum
|
:güzel:evet
|
internette dolaşırken
|
Öncelikle herkese Merhaba,
Ak parti teşkilat üyeliğini internet üzerinden araştırırken tesadüf olarak bu forum karşıma çıktı ve ben de buraya da üye olmalıyım diyerek site üyeliğimi gerçekleştirdim. Hayırlı olsun |
internette dolaşırken tesadüf eseri karşılaştım ve üye olmak istedim.
|
Tesadüfen gördüm. Daha önce görmeyi katılmayı çok isterdim. Çok sevindim. Burayı kurup bizi birlestirenlere çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
|
Zamanında abdullah kardeşim kurduğu zaman haberdar olmuştum. Tapatalk uygulaması ile aktifleştirme imkanım oldu. Güzel yürekli insanlar yeniden merhaba
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Gençlik kollarına üye nasıl olunur onu araştırırken buldum üye oldum
|
İnternet uzerinden
|
AK Parti Gençlik Kolları Vesilesi İle...
İnternette Ak Parti Gençlik Kolları üyeliği hakkında bilgiler ararken siteyi gördüm ve tabii ki hemen kayıt oldum. Umarım böyle alanlarda aktif biri olarak davaya katkı sağlayabilirim.
|
ak parti üyeliğini araştırırken gördüm
|
merhabalar
merhabalar ak parti genel merkezinde bende aktif olarak gece gündüz hizmet uğruna çalışmaya hazırım sayın mustafa kurt benim kuzenim simdi calıstıgım ali kerem eskigün benim basın müsavirim onlar sayesinde ak genclıkle bnede calısmak istiyorum
|
BU ÜYELİK FORMUNU DOLDURMAK BENİM AKLIMA GELDİ.BİR BOŞLUK İÇERİSİNDEYDİM.ŞİMDİYE KADAR KANDIRILMIŞLIĞIMI HAZMEDEMİYORDUM ÇÜNKÜ
|
İnternette bu tür bir forum olup olmadığını araştırırken bu platforma rastladım ve üye oldum.
|
Selamun aleykum arkadaşlar. Bende gençlik kollarının üyeliği hakkında araştırma yaparken farkettim.
|
Ben cumhur başkanımızı sürekli izliyorum ve ak partiye üye ol yazdım interneten bu site ve üye oldum hayırlısı olsun inşallah
|
Ak partiyi yakından takip ediyorum ve miting lere katılıyorum siteyi internet ten buldum hemen uye oldum. Ve cok mutluyum. Durmak yok yola devam el ele gönül gönüle :)
|
Forumu kendim buldum
|
Bende internetten kendi araştırmalarımla buldum ve üye oldum ..
|
google amcaya sordum ak parti forum ve üye oldum
|
internet üzerinden araştırma yaparken tesadüfen :)
|
Böyle bir forum ararken buldum..
|
Ben Mamak'tayım. Bu Süreçte bana verilicek görev ve sorumlulukları canla başla yerine getirmeye and içerim. Mamak ilçe teşkilatının beni de görevlendirmesini canı gönülden arzu ederim.:saygılar:
|
İnternet
|
Merhabalar,hoşbuldumm,Kendim siteye girerek üye oldum.
|
Kendi istegm ile
|
Partide olmak isteyip katilabilecegim ilk adim oldugunu dusunerek internetten arastirip buldum
|
Ilk adım olarak internetten oldum☺
|
İnternette gezinirken buldum.
|
kendim araştırdım ve kayıt oldum
|
internet üzerinden araştırma yaparak kendim buldum.
|
Ak Parti Gençlik Kollarını araştırırken tesadüfen buldum, hemen kayıt oldum ☺
|
Ak partiye gönül vermiş bir insanim benimde artik aktif olarak birşeyker yapmam gerektigine inandim ve genclik kollarina uye olmak istedim bu sayede sayfamizi gordum ve uye oldum
|
BENİM KALBİM KÜT KÜT DİYE ATMIYOR MALESEF AK AK DİYE ATIYOR AK AKI ÇEKERMİŞ.ANLIM AÇIK KALBİMİZ AK.ASLINDA DERİN MEVZU. MERHABA GÜZEL İNSAN KALICI DOSTLUKLARA :) HOŞBULDUM...
|
Kimsenin tavsiyesiyle değil AK Partiyi daha yakından tanımak ve içinde bulunmak istediğim için üye oldum..
|
Akp
Ben gençlik kollarına daha önce üye olmadığım içn araştırdım internet sitesinde formu görüp üye oldum.
|
Ak Parti gençlik kolları araştırırken buldum :)
|
Her yerden olunabiliyor aslında.
|
Ben ilk kurulduğundan beri üye olmak istiyordum bugüne nasipmiss..Google yazdım buldum sizi hayırlısı olsun beni aramıza aldığınız için şükranlarımı sunarım sizlere
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 22:23. |