![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet yeryüzünde sadece islam vardır... itirazı olan??? |
Alıntı:
müslüman birazcık uyanık olmalı ....bu kadar iyi niyetli olmak ne kadar doğru bilmiyorum...rasmussen ş...sizine kimse cevap veremedi ...diyalog bu olsa gerek:karizmatik: |
Alıntı:
evet Allah katında din islamdır..itirazı olan yoktur sanıyorum.. diyalog filan bunlar yalnış işlerdir..herkez özgürdür elbet..ama bir hristiyan gelipte diyalog adı altında misyonerlik yapıyorsa bunun elbette karşısında olucaz.. |
Alıntı:
Misyonerlik yapmak nedir?Hristiyanlığı yaymaktır değil mi?Peki müslüman kendi dinini yayamaz mı?Savaş ile bir din yayılmaz ki.Eğer birşey söylüyorsanız mevcut dünya şartlarına göre söyleyeceksiniz.Ne yapabilir diye düşüneceksiniz.Onlarla diyalog kurarken hristiyan olacam diye korkulur mu?İmanı zayıf olan adam korkar bundan.Tekrar soruyorum; Medeniyetle çatışması hoşunuza gider mi? |
Alıntı:
islamı yayacaz tabiki de...taviz vermeden bazı hükümlere kendine göre kılıf uydurmadan...yani ılımlaştırmadan :karizmatik: |
Alıntı:
benim veya müslümanın kafirlen ne diyoluğu olabilir.."yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin" diye Allah haber veriyor bize..onların içini onların niyetlerini amçlarını Allah bizden iyi biliyorki onlarla dost olmayın samimi olmayın diyor..benim ölçüm kurandır.. |
diyalog adı altında islamı yayamayız yanii...dinler diye bişey yoktur ...din bitanedir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnsanlarla iyi geçinmek var iken sen sürekli savaşın peşindesin.İnsanlara dini yüzünden hiçbirşey yapamazsın.Zaten İslam sana böyle bir hak vermiyor.İnsan gayrimüslim de olsa komşuluk hakkı oluyor.Napıcaksın böyle bir durumda?Sen gayrimüslimsin konuşmam mı diyeceksin? İnsalarla iyi geçinmek İslam en önemli kaidelerinden biridir.Savaş her zaman son çaredir.Ayrıca 3-5 kişinin yaptığını yada marjğnal grupların yaptığını genele yayamazsın.Bu mantığın yanlışlığı başörütüsü sorunu ile daha iyi anlaşılır.Başörütülü birkaç kişinin yaptığını tüm başörtülülere mal edebilir miyiz?Ya da 28 Şubat sürecinde yaşananlar bunları provokasyonları tüm müslümanlara mal etmemiz lazım senin mantığın ile. Hepimiz insanız ve hepberaber yaşamak istiyorsak birbirimizle konuşacağız anlaşacağız.Zaten aksini isteyenler azınlıktır. |
All times are GMT +3. The time now is 06:31. |