![]() |
Burada yorum yapan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum hepiniz çok güzel yorumlar yapmışsınız
benim de bir kaç kelamım olsun bari :) Esra ELÖNÜ'yü ben Marmarafm'deki Fragmanlarından tanıyorum daha sonrada bir kaç yazısını okudum haber7.com da çok hoşuma gitmişti yazıları fragmanları ancak en son Cübbeli Ahmet hoca'nın şu barb bebek mevzuunda çok sevimsiz bir yazı yazmıştı o günden beridirde pek takip etmiyorum ve sanırım bu kıss birazcık sıyırmaya başladı bunu çok üzülerek söylüyorum çünkü onu gerçekten çok seviyordum çok hoşuma giden yazıları vardı :( |
Esra Elönü'nün yazılarına ara sıra bakarım, daha önceleri uzun üsre marmara fmden takip ettim. Fikirlerini es geçiyorum , biraz dengesiz denilebilir, bir sözü bir diğerini tutmadığı oluyor.Hele giyim tarzı beni delirtiyor. Biz bas bas "tesettür"ün keyfiyetini görmek isteriz diyoruz, lakin bakıyorumda esra hanımda keyfiyet derdi pek yok ... neyse,uzun süredir gereksiz şahıs benim için.
|
Böyle konular çok ilgi görüyor gerçekten :). Daha sağlam konulara ilgi gösterse idik bugün bunları konuşmaya bile gerek kalmazdı. Vesselam !
|
Beni fikirleri alakadar eder, görüşüne göre yargılamaktan en çok canı yanmış kesim yine de en çok görünüşüyle, giydiğiyle giymediğiyle yargılıyor insanı..
Tuhaf.. |
All times are GMT +3. The time now is 02:27. |