Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Görüşçü Bir Ergenekon Aşığı!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121926)

ardunus 04-11-2010 23:45

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731308)
O zaman, zamınında dostluğunda senin olsun ;)

eyvalllah dostum

Mavera 04-11-2010 23:47

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731334)
bak kardeşim cihatın nedemek oldugunu ögren ondan sonra oraya yaz lütfen yazmak icin yazmayalım

Allah askina birakin bu karsidakine din ögretmenligi yapmayi!.. bir tek kendinizi ehil görüp burada ahkam kesmeyin..
Cihadin ne olup, olmadigini bilip, bilmemende seni enterese etmez böyle bir tek kendinizi hak digerlerini batil görüp ona göre muamale yapan sizin gibiler yüzünden sizin güruha karsi önyargim had safhaya cikiyor!

ardunus 04-11-2010 23:52

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731287)
Ardanus:

Uslup çok önemlidir.

Haklı iken bile haksız duruma düşersin uslubun yüzünden.

ısrarla söylüyorum dost acı söyler uslupta bazı kardaşlar bana rahmet okutur konuya baştan bakarsanız olay daha gercekci anlaşılır resmin tamamına bakmanızı tavsiye ederim

ardunus 04-11-2010 23:59

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731339)
Allah askina birakin bu karsidakine din ögretmenligi yapmayi!.. bir tek kendinizi ehil görüp burada ahkam kesmeyin..
Cihadin ne olup, olmadigini bilip, bilmemende seni enterese etmez böyle bir tek kendinizi hak digerlerini batil görüp ona göre muamale yapan sizin gibiler yüzünden sizin güruha karsi önyargim had safhaya cikiyor!

lütfen yazmalk icin yazmayın

Mavera 04-12-2010 00:01

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731350)
lütfen yazmalk icin yazmayın

isinize gelirse!.. herkese anladigi dilden ;)

redyellow 04-12-2010 00:21

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731345)
ısrarla söylüyorum dost acı söyler uslupta bazı kardaşlar bana rahmet okutur konuya baştan bakarsanız olay daha gercekci anlaşılır resmin tamamına bakmanızı tavsiye ederim

ACI söylemek ayrıdır, ÇİRKİN söylemek ayrıdır.

Evet başkaları da var uslubu kötü olan, mesela başlı başına bu konu başlığı bile çirkin bir uslupla açılmış, sırf saldırmak için açılmış.... ama başkalarının uslubunun kötü olması sizin de uslubunuzu kötüleştirmenizi mazur gösterir mi?

Bence yanlış yapıyorsunuz.

Daha güzel bir uslupla söylemek istediklerinizi anlatabilirsiniz.

unnamed 04-12-2010 00:45

Her seferinde forumda, bunu gibi bir konu tartışıldığın da( ki abes bir konu), dikkat ediniz hemen yeni üyeler orda biter. Burda kişileri tanımadan hakkında atıp tutar, bakıyorum adam yeni gelmiş kullanıcıları benden daha iyi tanır gibi yorum yapıyor, önce bir kendini tanıt? İnsanlara burda cihad kelimesinin anlamını söylerken yada dostum derken önce biz seni bir tanıyalım. Tamam gelmişsin yazıyorsunda ben sana neye göre inanacağım? Kimse karşısında ki kişiyi tanımadan ona ithamlarda bulunmasın....
Vesselam...

ardunus 04-12-2010 21:40

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731358)
Her seferinde forumda, bunu gibi bir konu tartışıldığın da( ki abes bir konu), dikkat ediniz hemen yeni üyeler orda biter. Burda kişileri tanımadan hakkında atıp tutar, bakıyorum adam yeni gelmiş kullanıcıları benden daha iyi tanır gibi yorum yapıyor, önce bir kendini tanıt? İnsanlara burda cihad kelimesinin anlamını söylerken yada dostum derken önce biz seni bir tanıyalım. Tamam gelmişsin yazıyorsunda ben sana neye göre inanacağım? Kimse karşısında ki kişiyi tanımadan ona ithamlarda bulunmasın....
Vesselam...

iş kişinin aynesidir suretine bakılmaz milli görüş konusu acılnca fikirbeyan etmek yerine iftira atan herkes gerekli cevabı alacaktır asla müsama yok

CeVHeR 04-12-2010 21:42

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731766)
iş kişinin aynesidir suretine bakılmaz milli görüş konusu acılnca fikirbeyan etmek yerine iftira atan herkes gerekli cevabı alacaktır asla müsama yok

Müsama gösterme gibi bir tasarrufun olduğuna inanmıyorum. En azından bu forumda...

ardunus 04-12-2010 21:54

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731769)
Müsama gösterme gibi bir tasarrufun olduğuna inanmıyorum. En azından bu forumda...

tehdit etmiyorum tenkit ediyrum fikir beyan etmeye evet ama desteksiz iftiraya hayır

All times are GMT +3. The time now is 04:41.