![]() |
Esselamünaleyküm arkadaşlar bende silahlı çöcüm olur diyelerdenim yok yere askerimizin kanını akıtan insanların silahsız kendi istekleriyle dağdan ineceklerine inanmıyorum :(
|
Evet sanırım 3 kişide yeterli olucak başlayalım bence Konu başlığı açalım ilk söz karşı tarafın olsun ..
|
O zaman başlığı açıyorum.. Ekleyemediklerim için özür dilerim mesaj düzeltilmiyor. Bir daha ki münazarada özellikle yazıcağım isminizi.
|
Başlık açılmış ancak nasıl bir seçim yapılmış anlamadım neyse sadece istenenlerin tartışabileceği bir sayfa açılmış bizimde düşüncemizi yamamızın etkisi yokmuş
Münazaranız hayırlı olsun arkadaşlar...... |
Alıntı:
Siyahgül hanfendi... Eğer ben varım diyorsanız buyurun benim yerime geçebilirsiniz...;;) |
Alıntı:
Yok noktaların efendisi kimsenin yerinde gözümüz yok şükür sadece dikkate alınmak isterdim ama sorun değil ben takipte ederim Noktaların efendisi beyfendi.......... |
Alıntı:
Sitemvari sözler ederek ne demek istediğini anlamadım amma... ben şunu bilir şunu söylerim... katılmak istersen dört kişilikte olabilir gruplar... no problema yani...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne diyom ben ya...;D katılmassan katılma be...;ı: |
Alıntı:
Katılmıcam zaten aynı düşüncedeyiz orada malesef :hmm Karşıdan izlicem ben sizi ;ı: Ufkunuz geniş olsun :w: |
All times are GMT +3. The time now is 21:45. |