Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   İdam Yasası Yeniden Getirilsin (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130524)

bayrakbekcisi_ 08-06-2011 16:55

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928163)
;D;D;D ulan öldüm ya ;D

neden ki?

Özgür Çağrı 08-06-2011 16:56

Alıntı:

bayrakbekcisi_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928052)
idam yasağına karşıyım.idam ettin adam acı bile çekmeyecek.çok kötü olurdu böyle birsey.savdaki gibi işkenceler yapılsın.mesela adamı alsınlar ölmeyecek şekilde elektrikle açı çektirsinler,sonra oradan suya atsınlar boğsunlar ama öldürmesinler oradan dişlerini çeksinşer daha sonra tırnaklarını koparsınlar güzel olmazmıydı

;D;D;D;D

bayrakbekcisi_ 08-06-2011 16:58

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928160)
Sen sapık mısın Müslüman mı ?

ona bakarsan osmanlı'dada kırbaç vardı osmanlı'dada falaka vardı.sonuçta bunlarda işkence yöntemleri.şimdi osmanlı sapıkmı oldu?şimdi ben kırbaçlama veya falaka demiyorum ama sonuçta bunun modern versiyonu olan elektrikten bahsediyorum

İntifada 08-06-2011 17:08

Alıntı:

bayrakbekcisi_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928052)
idam yasağına karşıyım.idam ettin adam acı bile çekmeyecek.çok kötü olurdu böyle birsey.savdaki gibi işkenceler yapılsın.mesela adamı alsınlar ölmeyecek şekilde elektrikle açı çektirsinler,sonra oradan suya atsınlar boğsunlar ama öldürmesinler oradan dişlerini çeksinşer daha sonra tırnaklarını koparsınlar güzel olmazmıydı

He...
Her tarafını jiletle yaracaksın sonra kolonyaya yatıracaksın...
Sonra saçlarını ağda ile yolup kezzap süreceksin diplerinde
Lan oğlum yürü git ya...
Kazıklı voyvodanin torunumusun nesin...

bayrakbekcisi_ 08-06-2011 17:10

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928191)
He...
Her tarafını jiletle yaracaksın sonra kolonyaya yatıracaksın...
Sonra saçlarını ağda ile yolup kezzap süreceksin diplerinde
Lan oğlum yürü git ya...
Kazıklı voyvodanin torunumusun nesin...

o kim????

AdaletinKılıcı 08-10-2011 19:15

Bu konu KUR'AN ile hükme bağlanmıştır ve Müslüman olarak yapmamız gereken KUR'AN'ı mümkün mertebe hakim kılmaktır...

Mehmet M.K 08-31-2011 04:24

-Kenediyi öldüreni -Ben Kenediyi cok seviyordum diye öldürdüler.
-son katil ciktimi? öldümü?
-AMA asil Kenediyi kimler öldürttü?
-iste bunun cevabini daha hala araniyor. Idam etmek kolay da . Bildiklerini sonradan sormakla cevap alinamazdi.!

Ne Ergenekon cikardi ortaya , ne de mergenekon bekleyin sabredin Kazak sökülmeye
basladi yumak yapalim .

-Sayin Basbakanimimiza Güvenip sagligina Dua yapin , Allah sabir versin, Ailesine bagislasin Rabbim.
Bu Dünyada kim ne yaparsa kalmaz yanina ,Birde öbür Dünya var.

-Allah sabir versin Tüm sehit ailelerine,ve Gazilere .-
Tüm Sehitlerimize Allah Rahmet eylesin.

A M I N,

BlueMoon 09-02-2011 13:23

forumda eminim idamın geri gelmesini isteyen birçok insan vardır

AdaletinKılıcı 09-09-2011 06:05

Kur'an'a tabi olan bir insanın, yine Kur'an ile düzenlenilen muhtelif affetme durumları haricinde tatbik edilmesi icap eden kısastan başkasını talep etmeleri zaten ilmi olarak mümkün değildir...

Tabii ki hoş bir durum değildir ama nahoş durumları azaltmak ve adaleti sağlamak için katlanılması gereken bir durumdur.

Tarantula_ 09-09-2011 14:02

Böyle bir başlığa mümkün mertebe yorum yapmayalım muhteremler, hiç sağlıklı diyaloglar geçmemiş vakti zamanında pek faydalı bir başlık değil. Biz haddi aşıp günaha girenlerden olmayacağız hiç bir zaman..

All times are GMT +3. The time now is 21:16.