Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bi bakı verin Kardeşlerim... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131114)

mehmetakif24 07-01-2010 01:19

Başka bir nedeni olmalı bu çelişkinin.

İntifada 07-01-2010 01:22

ortada bir yanlışlık ama ne belki bu benim bir kusrumdur gerçekleri mantıklı bir şekilde beynimde kurgulayamıyorum ama arkadaşlar gerçekten şaşırıyorum...
yahu bu bir danışıklı dövüşse ve öyle sürdürülecekse sonu ne olacak bunun?bu eğer danışıklı dövüşse bu şekilde gitmeye devam ederse neredeyse kan çıakcak duruma geleceğiz..

Mavera 07-01-2010 01:23

aslinda celiski degilki kardes.. benim gibi milyonlarcasi var mesela benim babam yillarca milli görüs icin cabaladi simdi iyi bir ak partili ve milli görüse oldukca mesafeli..
bunun sebebleri var tabiki mesela sp nin kendini yenilememesi, yeni birseyler üretmemesi, hep ayni söylemlerde takili kalmasi, konjoktörü iyi okuyamamasi..
tabiki gecmisten dayanan bir gönül bagimiz var imam hatipten kaynaklanan bir muhabbetimiz var mgv den kalma bir hatiramiz var ancak sp yi nedense kendime cok uzak görüyorum..
ama milli görüsüde bir o kadar yakin görüyorum nasil derseniz mesela yasadigim ülkede devletin yani diyanetin camileri var birde milli görüsün ben milli görüs cemaatine takiliyorum, milli görüs teskilatinda görev aliyorum, cocugumu milli görüsün egitim yuvalarina yolluyorum cünkü diyanet suya, sabuna dokunmayan bir tarz benimsemis milli görüs ise bir derdi var oda bilincli, dinini bilen genclik..

mehmetakif24 07-01-2010 01:29

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762104)
ortada bir yanlışlık ama ne belki bu benim bir kusrumdur gerçekleri mantıklı bir şekilde beynimde kurgulayamıyorum ama arkadaşlar gerçekten şaşırıyorum...
yahu bu bir danışıklı dövüşse ve öyle sürdürülecekse sonu ne olacak bunun?bu eğer danışıklı dövüşse bu şekilde gitmeye devam ederse neredeyse kan çıakcak duruma geleceğiz..

Aramızda Kan cıkmaz korkma kardeşim. Dozu iyi ayarlı :)

mehmetakif24 07-01-2010 01:35

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762106)
aslinda celiski degilki kardes.. benim gibi milyonlarcasi var mesela benim babam yillarca milli görüs icin cabaladi simdi iyi bir ak partili ve milli görüse oldukca mesafeli..
bunun sebebleri var tabiki mesela sp nin kendini yenilememesi, yeni birseyler üretmemesi, hep ayni söylemlerde takili kalmasi, konjoktörü iyi okuyamamasi..
tabiki gecmisten dayanan bir gönül bagimiz var imam hatipten kaynaklanan bir muhabbetimiz var mgv den kalma bir hatiramiz var ancak sp yi nedense kendime cok uzak görüyorum..
ama milli görüsüde bir o kadar yakin görüyorum nasil derseniz mesela yasadigim ülkede devletin yani diyanetin camileri var birde milli görüsün ben milli görüs cemaatine takiliyorum, milli görüs teskilatinda görev aliyorum, cocugumu milli görüsün egitim yuvalarina yolluyorum cünkü diyanet suya, sabuna dokunmayan bir tarz benimsemis milli görüs ise bir derdi var oda bilincli, dinini bilen genclik..

sp konjoktörü okusaydı Akpartiye gerek kalmazdı sp gelenekçi olmasaydı yenilikçi olsaydı akparti olmazdı.

şimdi erbaknın söylediği ilk şık deneniyor

Geçiş dönemi yumuşak mı olacak, sert mi olacak, tatlı mı olacak, kanlı mı olacak? buna halk karar verecek. Biz diyoruz ki bu geçişi tatlı yapalım, bu geçişi barış içinde yumuşak yapalım.”

Mavera 07-01-2010 01:37

peki sp nin bu konjoktördeki rolü nedir?

unnamed 07-01-2010 01:42

Mehmet Akif kusura bakma kardeş ama kucaklar çoktan değişti....
bugün peşinde koştuğum, kadrosunu sevdiğim parti sp ile kucaklaşsın ben bu partiyi bırakarım...
söylenilenlersineye çekilipte böyle bir yaklaşım olursa, bu tabanla zıtlaşmaktan başka birşeydeğil...
bu halk senelerce Erbakanın basiretsizliğinden bıktı, bir dahada onun icraatlerine bakacak olmaz...

Cihannur 07-01-2010 01:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762079)
İşte buna %100 katılmıyorum eğer ak partimiz anap dp çizgisine geçerse kaybeder bizi bir arada tutan aynı kökenden gelmemizdir milli görüş terbiyesiyle siyaset yapmamızdır.

AK Parti hem ideolojik olarak kendisini tanımladığı özellikleri (Muhafazakâr Demokrat ve Toplumsal Merkez) hem de seçimlerde aldığı oylardan oluşan ana tabanı itibariyle; Demokrat Parti'nin, Adalet Partisi'nin ve Anavatan Partisi'nin siyasette bulunmuş oldukları yerde durmaktadır.

mehmetakif24 07-01-2010 01:50

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762118)
peki sp nin bu konjoktördeki rolü nedir?

sp bu konjoktoru okumak istemiyor zaten
tek rol bu

Mavera 07-01-2010 01:52

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762128)
sp bu konjoktoru okumak istemiyor zaten
tek rol bu

yani sp bilincli böyle hareket ediyor diyorsun.. peki sp teskilatlarinin bu aski, sevkine ne demeli bu rol onlarin bu azmini bosami cikariyor!

All times are GMT +3. The time now is 11:09.