Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Temmuz Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131485)

Gönülden 07-05-2010 14:48

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764587)
Ne haddimize canan hanım ben sizin görmeyeceğinizi zan ederek atıfta bulundum.Lakin yakalandık.Başımızın üstünde yeriniz var.Fakat bizim mekanımıza kadar gelipde selam vermeden gitmek bizi incitti.Sizler gibi nadide bir gönül dostunu ağırlamak bizlere mutluluk verecekti.Unutulmak ve es geçilmekte bir okadar ızdırap.

Hakan üsdadım sizi bilerek kırmak mı :çiçek: imkanlar dahilinde müsait olmadım efendim :(
Unutulma söz konusu olamaz bunu bildiğinize gönülden inanıyorum
Yalçın üsdadın da alacağı olsun :kızdım:

Hakan Özkan 07-05-2010 14:58

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764599)
Hakan üsdadım sizi bilerek kırmak mı :çiçek: imkanlar dahilinde müsait olmadım efendim :(
Unutulma söz konusu olamaz bunu bildiğinize gönülden inanıyorum
Yalçın üsdadın da alacağı olsun :kızdım:

Evet Yalçın söylemişti bir haylide kızmıştım ama ben size gönülden inanıyorum bir başka bahara olur inşaallah. Sözünü alalım ama şimdiden. Olmadı inanın bir plan yapıcaz gelicez Yalçın hocamla kafaya koyduk.

Gönülden 07-05-2010 15:09

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764606)
Evet Yalçın söylemişti bir haylide kızmıştım ama ben size gönülden inanıyorum bir başka bahara olur inşaallah. Sözünü alalım ama şimdiden. Olmadı inanın bir plan yapıcaz gelicez Yalçın hocamla kafaya koyduk.

İnşallah muhterem sizinlede Yalçın üsdadımla da tanışmak bizler içinde güzel olacak...nasip inşallah ;1

eSsra 07-05-2010 15:54

Ukbâ ve Galevera nickli arkadaşlarımızın yorumlarını beğenmekteyim.Tek seçeneğimin olması nedeni ile Ukbâ'ya verdim oyumu.

Fırat 07-05-2010 15:56

Alıntı:

eSsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764678)
Ukbâ ve Galevera nickli arkadaşlarımızın yorumlarını beğenmekteyim.Tek seçeneğimin olması nedeni ile Ukbâ'ya verdim oyumu.

Tüh gitti bir oy, çoklu oy kulanabilirsiniz yöneticilere söyleyin isterseniz

Mavera 07-05-2010 16:41

değerli arkadaşlar türkiye de izinde olmam nedeniyle temmuz ayında aktif olmayacağım o açıdan benim yerime daha aktif arkadaşlara oy verirseniz daha evla olur ayrıca yurtdışında yaşamam hasebiyle kontör işime yaramayacakdır o açıdan dereceye girsem bile lütfen beni değerlendirme dışı yapınki başka bir arkadaşın hakkını gasbetmeyim...
bu arada kısmetse bu hafta 'ukba' arkadaşımızla buluşuyoruz bol bol dedıkodunuzu yapacağız, abimizinde izni olursa resimleri sizlerle paylaşacağım..

Ak_Kelebek 07-05-2010 16:45

Vayy ne kadar hoş gelavere bizim içinde ayrıca sohbet edin ukba ile :) İnşallah bizlerde birgün onunla sohbet etme ayrıcalığı yaşarız.

unnamed 07-05-2010 16:53

oylarımı verdim...
Cihannur, Ukbâ, Novek ve Barışcan kardeşlerime verdim...
hayırlısı olsun....

Sukût-u_Hayal 07-05-2010 16:55

Oyumu galevereya verdim .... Hayırlı olsun :)

Cihannur 07-05-2010 17:19

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764726)
oylarımı verdim...
Cihannur, Ukbâ, Novek ve Barışcan kardeşlerime verdim...
hayırlısı olsun....

Eyvallah kardeşim, sağolasın.

E hadi ama arkadaşlar. Yoksa, Messi'yi sevmiyor musunuz?:V

All times are GMT +3. The time now is 17:31.