![]() |
Alıntı:
İyilikle sevinmenin bir mahzuru yoktur. Birinin başına kötü birşey geldiği zaman onun başına gelen kötü şeyden dolayı başkalarının sevinmelerinin mahzuru vardır. |
Alıntı:
Yapılanları söylenenleri unutmadık unutmayız... |
Alıntı:
MGF de olayın nasıl yankı bulduğunu biliyormusunuz... Siyonistler ve işbirlikçileri akp saadeti karıştırdı diye... |
Alıntı:
Yapma ya Akıncı. AK Parti'ye karşı böyle bir yalanı ve iftirayı atabildiler demek.http://img696.imageshack.us/img696/6...lmusmiley1.gif AK Parti ne yapmış Saadet Partisi'ni karıştırmak için? Erbakan Hoca'nın hazırlamış olduğu Yeşil listeyi ona büyü yaparak mı hazırlatmış?http://img535.imageshack.us/img535/8...rbazsmiley.gif |
Alıntı:
Ben kongre ile ilgili yorum yapmak için bile başlık bulamadım, siz bulmuşsunuz demek ki. Linki verin de bizde yazalım. |
Alıntı:
Lakin benim mesaj geçmişimde o başlıkla alakalı geçmiş görünmüyor ya başlık silindi ya konu kapandı... Zaten mgf ye giremiyorum sağolsunlar dün kapsamlı bir ban çalışması yapıldı mgfde... |
Alıntı:
Demek ki mgf forum yönetimi bu tip yazıları istemiyor, müsade etmiyorlar ki silmiştir. Bu durumda sizin mgf forumu eleştirmeniz değil, tebrik etmeniz gerekir. Hayırlısı. |
Herkes bizim kadar tahhammül edemiyor demekki... birde AK Partide demorasi özgürlük yok derler...
|
Alıntı:
Adam bizim forumda domuz resmi koyuyor saçma saçma tutumlar sergiliyor bizim verdiğimiz en kötü ceza 2 gün..:D Aramızda gerçekten FARK VAR! |
Alıntı:
Ve numan hocamızda beraberdiler mutabıktılar. Sonradan hazırlanan liste yani 2.liste yani beyaz liste süpriz listedir. Ve 5-6 kişi farketmektedir. ******************** Şevket Kazan 15:15'te skytürk televizyonunda üç kez üst üste "Erbakan hocamız Numan bey kardeşimizi seviyor" demiştir... "Gönüller alınır yola devam edilir... Biz kardeşleriz, olur böyle şeyler ama keşke olmasaydı" diyerek de sözlerini bağlamıştır... |
All times are GMT +3. The time now is 18:13. |