Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Muhalif Cephe (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=443)
-   -   Gülen SP'yi ele geçiriyor.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133381)

Mavera 07-31-2010 23:33

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777368)
Huyum kurusun dedim ya abim gereksiz demagoji yapma çabasında olanları sevemiyorum binaenaleyh hoş görü falanda uçuyor hepsi...Arka bahçeye saklanıyorlar..:)

ben daha arkadasin bu konuda bir demogojisini görmedim!.. sonucta o kendi cevresinden gördüklerini ve kendi deneyimlerini anlatti bunun neresi demogoji..
ama sen arakdasi salt milli görüscü diye nitelendirip ne dese bostur, demogojidir diye bakiyorsan iste bu nokta senin kaybettigin noktadir diyebilirim ;)

öyle düsünürsen birileride cikar ... cocuktur, ne yapsa yeridir der gerci bu söz böyle degildi ama :)

Cihan_ŞümuL 07-31-2010 23:34

Fırat'a

didişin derken beni kasdediyorsanız ben didişmem.

Didişmeye hayır smileyi:)

El Emin 07-31-2010 23:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777374)
ben daha arkadasin bu konuda bir demogojisini görmedim!.. sonucta o kendi cevresinden gördüklerini ve kendi deneyimlerini anlatti bunun neresi demogoji..
ama sen arakdasi salt milli görüscü diye nitelendirip ne dese bostur, demogojidir diye bakiyorsan iste bu nokta senin kaybettigin noktadir diyebilirim ;)

öyle düsünürsen birileride cikar ... cocuktur, ne yapsa yeridir der gerci bu söz böyle degildi ama :)

Buyursun desinler...

Sözüm nerede başladı bakarsan abi demagojiyide görürsün..:)

Seni seviyorum abi kızışın sitemin bile hoş geliyor Ya hu..:)

Fırat 07-31-2010 23:36

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777376)
Fırat'a

didişin derken beni kasdediyorsanız ben didişmem.

Didişmeye hayır smileyi:)

Teşekkür ederim zahmet verdim.

El Emin 08-01-2010 00:00

Uranyum bayan olduğunu bilmiyordum bundan ötürü kusura bakma hakkını helal et...

Mavera 08-01-2010 00:01

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777404)
Uranyum bayan olduğunu bilmiyordum bundan ötürü kusura bakma hakkını helal et...

özrü kabahatinden büyük :).. ne yani erkek olunca bir sorun yok mu :)

El Emin 08-01-2010 00:03

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777408)
özrü kabahatinden büyük :).. ne yani erkek olunca bir sorun yok mu :)

Yok aslında müstehak diye görüyorum yapılana karşılık olarak fakat yinede şahsımın yapmış oldukları bazı konulara gölge düşürebilir buna hiç mi hiç hakkım yoktur ki böyle bir durum söz konusu bile beni çok fazla üzer...

Mavera 08-01-2010 00:08

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777410)
Yok aslında müstehak diye görüyorum yapılana karşılık olarak fakat yinede şahsımın yapmış oldukları bazı konulara gölge düşürebilir buna hiç mi hiç hakkım yoktur ki böyle bir durum söz konusu bile beni çok fazla üzer...

millete demogoji yapiyor diyene bakin demogojinin kralini yapmis ;D;D

Cihan_ŞümuL 08-01-2010 00:11

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777404)

Estagfirullah.

Ne demek..

:gül::gül::gül:

manifesto 08-01-2010 18:18

Şu konuda yazarken sadece düşünce ve akıl ile yazmayı denemeli
Gene onca mesaj ziyan olmuş..

Gülen SP yi ele geçiriyor derken bu konu Kurtulmuş'a karşı Erbakanın başlattığı harekatın arkasında acaba daha başka akla gelmeyen ve söylenmeyen hangi sebepler vardı onu araştırma çabasından ibaret..
Yoksa sanmıyorum Gülen SP yi ele geçirmek gibi bir derde sahip olsun

Şu ki Kurtulmuş Sn.Gülen'e Erbakan'ın baktığı gibi bakmıyor ve bu Erbakan'ı rahatsız ediyor olmalı..Bu tür sebepler birikince de Erbakan'ın Kurtulmuş'a karşı harekata başlaması gelebiliyor

All times are GMT +3. The time now is 21:40.