![]() |
Alıntı:
Çorap konusunuda hiç açma bence 100 kez söyledik alalım diye istemedin:V Tamam halim kalırsa yapar koyarım fotoğrafını:karizmatik: |
selamunaleykum...
şafağın atmasına tam 6 saat kaldı dimi(: |
Olsun illa canın çeker koyun beyni :w: Valla bunu düşündükçe aç olan karnım hiç bir şey istemiyor açlığa iyi geliyor senin bu eski yemeklerin :w:
Ben bilmem 3-4 yıl oldu alacaksınız gerçi bir tek sen kaldın diğerleri nalları dikti sana kaldı almak :w: Tama yap çek,üstü fazla kırarık olanı severim,çok azda antep fıstığı ezmesi olcak hani şu tozundan,ağıza atınca dağılacak kesinlikle,çok şerbetli olmucak,dişleride ağrıtmıcak :w: |
Alıntı:
Oldu ısmarlıyo bi de iftardan sonra yapıyım bari :karizmatik: |
Alıntı:
Vealeykümselam... http://www.zaman.com.tr/ sitede gerisayım var.... yan tarafta bankasya yazıyor.... ordan bak... iline göre hemde...;D |
İftardan sonra yapılır mı yahu iftardan önce yapki iftarda yiyebilesin ;D
Valla er ramazanda iftarda çok yicem derim ama hiçde dediğimi yapmam :w: O kadaralrıım ederim özenle kendime sefa hazırlarım ama yemekten sonra tık yok :w: |
Aç olan adam hiç doymayacağım zanneder ama bir iki lokmadan sonra....
|
Alıntı:
bi ben sayıyorum zannediyordum... gerçi hüdaverdi nin söylediği o yemekleri görünce birden unuttum(: |
Mide alkmıyor ki zaten ;D
Geri sayımı gördüm başım döndüğ yahu ;D Vakit öldürmesini iyi bilirim ama,gidip film izleyim az,filmde indiriyorum hem ;D er ryn amcayı kurtarmak ;D Hadi görüşürüz. 5 saat 32 dk. 21 sn. kaldı. :w: |
Alıntı:
Ben saymıyorum ama orada çok dikkat çekici duruyor... Yemekler unutturdu yani....;1 |
All times are GMT +3. The time now is 13:57. |