![]() |
|
Alıntı:
Yağmur bereketiyle geldi ne güzel :) |
Sıfır HAYIR oyu çıkan köy Tarihi referandum sona erdi, sonuçlar açıklandı. İşte sıfır HAYIR oyu çıkan köy... Kırşehir'de il genelinde oy sayım işlemi sürüyor. Şu ana kadar sandıklar yüzde 99.07 oranında açıldı. Açılan oylarda en ilginç sonuç ise Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesine bağlı Bozlar köyünde çıktı. 50 seçmenin oy kullandığı sandıkta 'hayır' oyu hiç çıkmadı. Köyde 2 oy ise geçersiz sayıldı. CİHAN |
|
Dertlere Derman AK Parti.http://img526.imageshack.us/img526/6...pansmiley1.gif
|
Erdoğan harekete geçti Referandum sonuçlarını yerinde almak isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan harekete geçti. Referandum sonuçlarını yerinde almak isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan harekete geçti. Erdoğan şu anda AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gidiyor... Bugün |
Calismiyor olsaydim yapardik bir evet konvoyu...
|
Başbakan'ın ilk açıklaması Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunuyor. Başbakan Erdoğan, referandum sonucunu değerlendiriyor. İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: * Yüzde 50'nin üzerinde evet oyu çıkmıştır. *Türkiye demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır. *Türkiye genelinde katılım oranı yüzde 78 olmuştur. *Türk milleti takdirini kullanarak Anayasa Paketi'ni onaylamıştır. *Referandum sonucunun hayırlı olmasını diliyorum. *Gösterilen demokratik olgunluk tüm dünyaya güzel bir mesaj olmuştur. *İleri demokrasi ve hukukun üstünlüğü mücadelemizde tarihi eşik aşıldı. *Kazanan demokrasimiz olmuştur. * Demokrasiye olan güven bir kez daha ortaya çıkmıştır. *Demokrasinin gücü, siyasetin gücü bugün kat ve kat artmıştır. * Bugün evet diyenler de hayır diyenler de kazanmıştır. *Her bir vatan evladı bu akşam büyük bir kazanç içindedir. *Vesaşetçi anlayış kaybetmiştir. Kaybeden darbeci anlayış olmuştur. Sabah |
erdogan, hocaefendiye kutlama mesaji gönderdi..sana helal olsun basbakanim..
|
http://www.borsagundem.com/resimler/...yiperdogan.jpg
'12 EYLÜL DEMOKRASİ BAYRAMI' Başbakan Erdoğan referandumu değerlendirdi: 'Bugün Hayır diyenler de kazandı' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Halkımız takdir yetkisini kullanarak anayasa değişikliği paketini onaylamıştır'' dedi Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, anayasa değişikliği paketine ilişkin halk oylamasının sonucunu değerlendirdi. Başbakan Erdoğan, konuşmasına, ''Öncelikle milletimizin Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyor, aziz milletimize en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum. Türkiye, Ramazan Bayramının ardından demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır'' dedi. Halk oylamasından, anayasa değişikliğinin kabulü için gereken yüzde 50'inin üzerinde oy çıktığını belirten Erdoğan, geçici sonuçlara göre Anayasa'nın 26 maddesinde yapılan düzenlemesinin yüzde 58'lik bir evet oyuyla kabul edildiğini söyledi. Türkiye çapında katılımın yüzde 77-78 aralığında olduğunu da belirten Erdoğan, bu oranın bundan önceki referandumda yüzde 67 olduğunu anımsattı. Erdoğan, ''Halkımız takdir yetkisini kullanarak anayasa değişikliği paketini onaylamıştır. Bu sonucun ülkemize, milletimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Öncelikle halk oylamasının ülke genelinde huzur ve esenlik içinde gerçekleşmesinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum'' diye konuştu. Halk oylamasına vatandaşların huzur içinde gittiğini ve hür iradelerini ortaya koyduğunu söyleyen Erdoğan, halk oylamasındaki demokratik olgunluğun tüm dünyaya güzel bir mesaj verdiğini de kaydetti. Erdoğan, halk oylamasında görevli olanlara teşekkürlerini de sundu. Borsa Gündem |
All times are GMT +3. The time now is 16:58. |