Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Projelerimiz (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Genel Merkez Projeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137)

Fen_a21 11-05-2007 13:58

Genel Merkez Projeleri

Başkanım Ben Eski üyelerden biri olarak, bende yer almak isterim. Gereksinim veya görevler nelerdir çalışmalar nasıl yürütülecek bunlarla ilgili bilgiyi nasıl edineceğiz?

mavera 12-06-2007 14:18

Genel Merkez Projeleri

eskileri karistirirken..ak genclik arge baskanimiz hasan bey in bu yazisina rastladim..
acaba bu konu ne oldu, bir gelisme var mi?? bilgisi olanlar paylasirsa seviniriz..
yoksa hasan beyle mi irtibata gecsek..

mavera 12-06-2007 14:25

Genel Merkez Projeleri

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
eskileri karistirirken..ak genclik arge baskanimiz hasan bey in bu yazisina rastladim..
acaba bu konu ne oldu, bir gelisme var mi?? bilgisi olanlar paylasirsa seviniriz..
yoksa hasan beyle mi irtibata gecsek..

Hasan Sarı yada Genel merkezden başka bir yetkiliyle irtibata geçmek farz oldu, aslında akpartiforum genel merkez için çok faydalı bir platform olabilirde desi var işte
::) ;)

hasan bey bu siteye üyeydi..acaba artik ugramiyor mu neden akparti forum üzerinden irtibata gecemiyoruz ki..
ben geldigimde hasan bey artik sitede aktif degildi, bir sekilde ulasip bu konuda bilgi almam gerekir..

amasralii74.5 01-11-2008 17:57

Genel Merkez Projeleri

BİZDE KATILMAK İSTERİZ Amasradan herkese selam

nvatan 03-07-2008 14:33

Genel Merkez Projeleri

ben ak parti van gençlik kolları başkan yrd teşkilat başkanıyım
adım : nevzat atansefer bu tür projelerde biz de varız

hasan koçal 03-12-2008 20:29

Genel Merkez Projeleri

ayiıp ettim tuncel basbakanlık hedefin yoksa ne işin var ak genclıkle :))

kadir alkan 04-17-2008 17:27

Genel Merkez Projeleri

elimizden geleni yaparız...

akgenclik56 04-20-2008 02:43

Genel Merkez Projeleri

SİİRT AKGENÇLİK BAŞK.YARD. VE AR-GE BAŞKANI OLARAK HERTÜRLÜ GÖREVE HAZIRIM.BAŞBAKANIMIZIN YOLUNDA SİZLERLE İLERLEMEKTEN MUTLULUK DUYARIM.BİR SÖZ VARDIR;İnsan, kendinden başkasını örnek almadıkça ilerleyemez.
TEK VATAN TEK BAYRAK TEK MİLLET
DURMAK YOK YOLA DEVAM
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN...

http://img232.imageshack.us/img232/3713/akgenclkwq6.jpg

muhammed35 07-01-2008 14:35

Genel Merkez Projeleri

ÖNCELİKLE
TÜM AKPARTİ GENÇLİK KOLLARINA GÖNÜL VERMİŞ ARKADAŞLARIMI VE SAYIN AR-GE BAŞKANIMIZI GÖNÜLDEN SELAMLIYORUM.
PROJE KELİMESİNİ GÖRDÜĞÜM HER LİNKİ ÖZELLİKLE İNCELİYORUM AMA PEK BİRŞEY GÖREMİYORUM.
ÖZELLİKLE PROJE KONUSU PARTİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.
BU KONU İÇİN İZMİR' İN HAKKINI VERMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BİRAZ İLGİYE İHTİYACI OLDUĞU KANISINDAYIM.
BEN ÜZERİNE HAYALLER KURDUĞUM BİR PARTİNİN ÇATISI ALTINDA DAVA UĞRUNA FEDAKÂRLIK YAPABİLEN BİR AKGENCİYİM, UĞRUNDA ERİYİP GİTMEK DEĞİL DİMDİK GÖĞSÜMÜ GEREREK MÜCADELEMİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUM. HER DAİM DİKKATİMİZ BU YÖNDE OLACAK.
ÇOK DEĞERLİ AR-GE BAŞKANIMIZ KIYMETLİ ÖNERİLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI UMAR HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.

MUHAMMED ALİ ÖZGÜR

muhammed35 07-03-2008 13:17

Gençlik Meclisi

Alıntı:

ergin Nickli Üyeden Alıntı
Ben enteresan bir öneride bulunmak istiyorum.
Farklı siyasi parti mensubu genç arkadaşları da davet ederek birlikte her ay olabilir veya belirli zaman aralıklarıyla oturup memleketin sorunlarına ilişkin kafa yorup bu çalışma sonunda ortak bir taslak ortaya çıkarıp bunu siyasi iradeyle paylaşmak. Bunun farklı örnekleri Avrupa Birliğinde gençlik meclisi olarak var.

Zannetmeyin ki her konuda olaylara bakış açılarımız farklı olacak ve tartışacağız. Ak gençlik, tabanda herzaman herkesle uzlaşabilir. Ve farklılıklarımız da zenginliklerimizdir. Ben özellikle genç kuşak DTP li gençlerle, Ülkü Ocakları, Nizamı Alem ocakları ve CHP gençlik kollarıyla böyle bir çalışma içerisinde bulunmaktan mutluluk duyarım. Zira gelecekte yönetenler biz olacağız. Beraberce yaşamayı ve tartışmayı şimdiden öğrenmeliyiz.

s.a
öncelikle regaip kandiliniz mübarek oldun kardeşim.
dediğin tabiki muhteşem bir atmosfer yaratacak bir konu fakat görüyoruzki alkı selim insanarın bulunduğu büyük mecliste bile hükümete karşı alınan tavırlar çok utanç verici buna karşılık şevkini kırmak istemem tabiki ama kime güvenerek bu hareketi başlatabiliriz asıl problem bu olduğuna inanıyorum ki kaldıda uzlaşma çabası içerisinde bulunacak kesimin bu metotları uygulamak istemleri olsaydı bugüne kadar türkiye bu durumda olmazdı diye düşünüyorum
saygılarımla
muhammed ali özgür

All times are GMT +3. The time now is 08:30.