Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sp kayyuma devredildi... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137385)

manifesto 09-23-2010 16:10

Alıntı:

ben biliyorum bu sesi cikanlarin neden Hocaya bu kadar salladiklarinida...
Sesi bukadar çok çıkanlar derkene taş bize geliyor sanırım..neden acaba ?
Hocaya sallamayan mı kaldı ki sadece biz hedefteyiz..kendi partisini bölen bir duruş elbette eleştirilecektir..bukadar doğal .. kaldı ki hocaya ne bir vefa borcum var nede bir özür..borçlu olan kendisi..

hipermuhafazakar 09-23-2010 17:10

SP'nin başına 'saadet süt, akp yahudinin hazırladığı kireç suyu, size süt diye yutturacaklar..mümin buna kanmaz..kapıları tek tek dolaşacağız, bunlara işbirlikçilere 1 tane oy gitmeyecek' diyecek birini getirmeye çalışıyorlar.

El Emin 09-23-2010 19:01

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808065)
28 şubatta ki kazıklar hala milletin böğrüne saplı vaziyette bırak da bunun hesabını soralım..siyaset bilmez beceriksiz hayalperest işe yaramaz siyasetçilere iki çift laf edelim..bugünekadar mahkemeler kapatıyordu bunları şimdi kendi kendilerini kapatıyorlar mahkemelerle..

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808070)
Erbakan bu ülkede siyasi bir liderdir. Erbakan Akpartinin lideri de değildir. Bahçeli Demirel Ecevit Özal gibi isimlerden farklı değildir. Burada Bahçeli için kafatasçı deniliyor ise bunu senden okudum bırakta insanlar Erbakan için ağır eleştirilerini yapsınlar.

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808071)
AK GENÇLİĞE Bizans benzetmesi yapanlara EL ETEK ÖPECEK DEĞİLİM...

Yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim.

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808072)
Erbakanla bahçeliyi veya eceviti bir tutamayız. Erbakan buradaki insanların bir çoğunun hocasıdır. Siz sevmeyebilirsiniz veya hocanız olmayabilir ama ağır eleştiremez ve hakaret edemezsiniz.
Benhur hiç boşuna kendini yorma içindeki kinini kusmaya milli görüş ve lideri hakkında hakarete var sözler sarfetmene izin vermeyeceğim.

Bra madem hocana ağır eleştiri ve hakaret istemiyorsun.Daha doğrusu istemiyorsunuz o zaman sizde kimsenin hocasına hakarete varan yazılar yazmayın.(Şahısa yönelik değil geneldir.)

Burası MGF değil. Ak Parti'nin şu anda lideri recep tayyip erdoğandır.Kimsenin kanaat önderine küfürümüz yok kendimizce beğenmiyor eleştiriyoruz.Eğer ERBAKAN dokunulmazdır diyorsanız bunun yeri burası değil MGF'lerdir.Burada Diğer siyasiler gibi gayet tabi erbakanda eleştirilebilir.Burada tabu yoktur.Yeri gelir başbakanımızı veya bakanlarımızı da eleştiririz.

unnamed 09-23-2010 19:19

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808286)
Sesi bukadar çok çıkanlar derkene taş bize geliyor sanırım..neden acaba ?
Hocaya sallamayan mı kaldı ki sadece biz hedefteyiz..kendi partisini bölen bir duruş elbette eleştirilecektir..bukadar doğal .. kaldı ki hocaya ne bir vefa borcum var nede bir özür..borçlu olan kendisi..

biz taşı attık o taş sahibini bulur...
doğal birşey...
kusura bakmayın da Hoca'ya vefa borcumuz olmasa Başbakanımız saygı göstermez el öpmez di...
demek ki arada bir vefa var..
daha önce hangi siyasi duruştaydınız bilemem...
ama ben geçmişimi biliyorum ve geçmişime sövmek gibi bir hataya düşmem...

Özgür Çağrı 09-23-2010 20:15

Burada tabu yoksa olacaklardan sorumlu olamayız. Böyle bir şey kesinlikle olmayak insanların kalbinde yer edinmiş insanlara hakarete varan eleştirilere müsaade etmeyeceğiz.

orhan gündoğdu 09-23-2010 20:48

kayyum değil kuruculara devir edildi.

unnamed 09-23-2010 22:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808401)
Burada tabu yoksa olacaklardan sorumlu olamayız. Böyle bir şey kesinlikle olmayak insanların kalbinde yer edinmiş insanlara hakarete varan eleştirilere müsaade etmeyeceğiz.

lafa gelince hoşgörü, ahlak...
ama icraatler belli Furkan...
ben özellikle bu arkadaşların SP'yi neden sevmediklerini çok iyi biliyorum...
onlarda biliyor neden sevmediklerini...

El Emin 09-23-2010 22:52

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808453)
lafa gelince hoşgörü, ahlak...
ama icraatler belli Furkan...
ben özellikle bu arkadaşların SP'yi neden sevmediklerini çok iyi biliyorum...
onlarda biliyor neden sevmediklerini...

Neden sevmiyoruz?

unnamed 09-23-2010 23:31

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808456)
Neden sevmiyoruz?

Dalga mı gerçek mi?
kardeş....

El Emin 09-23-2010 23:58

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808474)
Dalga mı gerçek mi?
kardeş....

Yok niye dalga geçeyim ciddi sordum abi.

All times are GMT +3. The time now is 11:38.