Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Son zamanlarda forum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138513)

Fırat 09-30-2010 17:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811840)
kardeşlik zaten bu sohbetlerin kesilmesi forumu yavaşlattı...
ama nuna sıra gelmeden almi dövecek bizi...

Bunda yetki yok bağırsın dursun kardeşlik birşey yapamaz.

Hakan Özkan 09-30-2010 17:26

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811778)
yönetimde ve forumun genelinde tek seslilik var sanki, muhalif kalmadı forumda.

redyellow bu forumda banlanmayı hakedecek en son üyeydi, gitmesine çok üzüldüm. kendisini yönetimde görmek isterdim.

bazı yöneticiler çok fazla aktif olamıyorlar. yönetimde birkaç isim değişikliği yapılabilir.

Muhaliflerin canına siz okudunuz. :)

Redyellow banlı değil ki ? tanıyan birileri varsa çağırsalar güzel olur. N

Yöneticiler aktif de yönetimi zor duruma düşürenler çok aktif :hihi2:

Novek de faydalı idi oda dönebilir.

Forumda cemaat üzerinde yürütülen kavgalar biterse çok daha iyi olur.

ALmi´ 09-30-2010 17:26

Sizin inadınıza yetki almak vardı da. Şimdi yetki alıp aktif olamasam ki bu ara olamam sonra böyle bir konu benim gibiler içinde açılır falan. O yüzden kalsın. :))

ALmi´ 09-30-2010 17:29

Akıncı sen zilzal ile Noveki çağır. (: Asi_isyankar da redyellowu çağırsın.
Sonra bir toplantı şart yöneticiler arasında.
Bu şekilde yavaş yavaş toparlanır forum inşallah.

İntifada 09-30-2010 17:29

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811847)
Bunda yetki yok bağırsın dursun kardeşlik birşey yapamaz.

herşey yetkimi kardeşlik...
bak baksalar sendede yetki yok ama benim yetkim senin yetkin istersen kitleyeyim konuyu ;D;D;D;D

Fırat 09-30-2010 17:30

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811849)
Sizin inadınıza yetki almak vardı da. Şimdi yetki alıp aktif olamasam ki bu ara olamam sonra böyle bir konu benim gibiler içinde açılır falan. O yüzden kalsın. :))

Biraz daha inat yapıyım da adaylık başvurusunda bulun. Sen yönetici olsan bile beceremezsin. (Neden dersen çünkü beceriksizsin de ondan..)

ALmi´ 09-30-2010 17:31

Fıratın yazdıklarını şimdilik görmezden geliyorum :)

Tüm yöneticilerin de fikrini almak istiyoruz bu başlık altında.

Fırat 09-30-2010 17:31

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811854)
Akıncı sen zilzal ile Noveki çağır. (: Asi_isyankar da redyellowu çağırsın.
Sonra bir toplantı şart yöneticiler arasında.
Bu şekilde yavaş yavaş toparlanır forum inşallah.

Senide mod yapsınlar bak forum aktif olmasa o zaman!

Ak_Kelebek 09-30-2010 17:38

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811796)
neden olmasın ?

zamanında ümmü_seleme de yönetimde değil miydi ?

Değildi kardeşim ümmü bölüm sorumlusuydu sadece ;1

Öyle bir konu açmışsınız ki kardeşim bakın hiç altta kalmıyor sürekli üstte ve herkesin görebileceği gibi aktif. Bir yandan kardeşimle konuşurken değerli yorumlarını okudum. Hepinizin kendine göre haklı yanları var tabi bizerinde.
Referandum süreciydi,Bayramdı ve hastalıkdı derken tabi forumu aksattık haklısnız. Yönetimden yana sıkıntınız olması gayet doğal herkes herkesin yaptığını takdir etmek zorunda değil. Ama takdir edersiniz ki bizler burada makam sevdalısı değiliz ve bu görevleri hiç birimiz isteyerek almamıştır.Görevler bize verildiği günden itibaren bizden daha iyi yapan olursa buyursun gelsin dedik ben ve diğer arkadaşlarım için konuşuyorum belki ama eminim onlar da benim gibi düşünüyorlardır. Yönetim için yada bölüm sorumlusu olması için önerdiğiniz kişileri değerlendirmeye alırız. Forum Başkanlarımızın alacağı kararlar doğrultusun da ise istediğiniz değişikler yapılır.
Bunun dışında istediklerinizin için de tc kimlik numaralı giriş yapalım denmiş ama bence şu anda uygun bir istek gibi gözükmüyor. Teknik ekip bu konuyu daha güzel değerlendirir gerçi.Onlar bu isteğin ne kadar faydalı olup,olmayacağı konusun da bizden daha bilgililer.
Konuların açılıp yorumsuz kalmasından yana hepimiz dertliyiz zaten. Dönem dönem böyle rehavet üstümüze çöküyor ne yazık ki. Ama konu açmak içinde konu açılmaması gerekli.Yeni gelen hevesli arkadaşlara kırıcı olmadan konu açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatarak yardımcı olabiliriz.
Cihannur arkadaşımızın önerisi de hoş ama böyle bir bölüm bizde zaten vardı.Üstte değil de altta gözüküyordu ilk on'luk liste. O bölümü son arkadaşımıza soralım tekrar konulabilir.;;)

Hakan Özkan 09-30-2010 17:42

Yöneticilerimiz on numara. Biraz sert tarzı olan arkadaşlarımız var ama onlarda zamanla düzelir. Forum bir çok forumdan daha aktif yeterki birbirimizi kırmayalım heyecanımızı kaybetmeyelim.

All times are GMT +3. The time now is 10:24.