Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bir sigara mağdurunun çığlığı: Gençler asla sigara içmesin, bedeli çok ağır oluyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=142574)

onurcan 01-09-2011 02:22

yeğen senin sigara içtiğini bilmiyordum...
PARASINI EL DUMANINI YEL ALIR..
benim elemanın biri tiryaki adam ekmek niyetine içiyor Allah korusun adama kaç kere anlattım günde iki paket kazancının yarısını sigaraya veriyor.. Allahım bunlara akıl fikir vede İRADE ihsan eyle...

CeVHeR 01-09-2011 02:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845387)
yerliden kastim tekeldi ama oda özellestirilip tadk mi ne oldu ayrica PM sadece türkiye de degil dünyada piyasanin hakimi sonucta adamlar pazarlama konusunda cok öndeler..
sigaradan hic anlamam o yüzden aralarindaki tek farkin fiyat oldugunu sanacak kadar cahilimdir yani lighti daha azmi zehirler yoksa bilmem x markasi kaliteli oldugundami pahallidir bilmem ama bildigim tek nokta bu sektör sadece türkiyede degil dünyada vazgecilmeyecek sektördür..
türkiye de sigara tüketimini rakamsal olarak bilemiyorum ama sigara icme yaasinin 12-13 lere düstügü kesin bu konuda tabiki aile, cevre, tv gibi faktörler gözardi edilemez..

Sigara ile çok farklı bilgiler verebilirim ama sigrayı özendirmiş gibi olurum ve buna vicdanım elvermez...
tek söyleyeceğim sigarada dönen para, hiç bir ticari malzemede yok...

Mavera 01-09-2011 02:26

zaten kurtlar vadisinde de ucundan deginiyorlar bu ranta ;)

CeVHeR 01-09-2011 02:31

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845391)
zaten kurtlar vadisinde de ucundan deginiyorlar bu ranta ;)

Biz Türkiyede dağıtım yapan 4. büyük sigara firmasıyız ( zaten 5 tane var :) ) ve İstanbul2 un dörtte birine bakan bir distribitörüz ( yaklaşık 3000bayii ), aylık ciromuz takriben 1,5 trilyon. Bizim pazarımız %4, PMI' ın %40; varın siz hesap edin aynı bölgede PMI' ın ne kadar ciro yaptığını. JTI, BAT ve ET yide unutmayın :)
Dudak uçuklatan bir rakam çıkacak karşınıza...

İntifada 01-09-2011 02:40

Gelenler belgeselinde sigarayla ilgili bir kisim evde olsam linkinı koyardım...
Sigarayla masonları nasıl zengin ettiğimizi anlatıyor...
Abdurrahman dilipak bir organizasyonda salondakilerden sigaralarini sahneye atmalarını istiyordu...
Slogan atmayın samimiyseniz cebinizdeki şeytan otunu sahneye atın diyordu :)
Hey gidi hey keşke sigara içmeseniz ama madem içiyorsunuz verin bir dal :)

CeVHeR 01-09-2011 02:42

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845398)
Gelenler belgeselinde sigarayla ilgili bir kisim evde olsam linkinı koyardım...
Sigarayla masonları nasıl zengin ettiğimizi anlatıyor...
Abdurrahman dilipak bir organizasyonda salondakilerden sigaralarini sahneye atmalarını istiyordu...
Slogan atmayın samimiyseniz cebinizdeki şeytan otunu sahneye atın diyordu :)
Hey gidi hey keşke sigara içmeseniz ama madem içiyorsunuz verin bir dal :)

O gün Mavi Marmayı karşıladığımız kalabalıkda siagara içenlerin %50 sinden fazlsasında PMI ürünü vardı, bundan emin olabilirsin ;)

İntifada 01-09-2011 03:00

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845400)
O gün Mavi Marmayı karşıladığımız kalabalıkda siagara içenlerin %50 sinden fazlsasında PMI ürünü vardı, bundan emin olabilirsin ;)

Unnamed yüzünden döveceklerdi bizi zaten :)

unnamed 01-09-2011 12:20

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845406)
Unnamed yüzünden döveceklerdi bizi zaten :)

arkadaki hatunlar amma sövmüşlerdi he(:
neyse bir bakış yaptım, hemen başka yere gittiler;D;D;D
karışmayın elalemin sigarasına;D;D

Fırat 01-09-2011 13:19

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845215)
Sigaranın zararlarıyla alakalı olarak açmış olduğum bir konuya sanki nispet yaparcasına, sigarayı övücü ve hatta kusura bakmayın ama seviyesizce resimlerle üste çıkmanızı teessüfle karşılıyorum.

Bu ve benzeri yorum yapan arkadaşların yorumlarını görevli arkadaşların silmesini rica ediyorum.

Yapmış olduğunuz tavır gerçekten çok ayıp!

Burada kime ve neye nispet yapıyorsunuz. Ben kendi çıkarım için, cebime para girecek diye mi bunları foruma ekliyorum ve de bilhassa sigara üzerine itina ile duruyorum. Tabi ki hayır!

Ola ki bir arkadaşımız bırakır ya da bırakma eğiliminde olur ümidiyle. Başka ne gibi bir çıkarım olabilir!

Hm seviyesizce demeniz bile ne kadar seviyesiz olduğunuzu gösterir feride hanım.. Sigara içen bir insan bir iki resim ve konuyla mı bırakır mı sizce.. Bu iş olsa olsa tedaviyle olur.. Forumun seviyesi iyice düştü.

Feride 01-09-2011 18:12

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845466)
Hm seviyesizce demeniz bile ne kadar seviyesiz olduğunuzu gösterir feride hanım.. Sigara içen bir insan bir iki resim ve konuyla mı bırakır mı sizce.. Bu iş olsa olsa tedaviyle olur.. Forumun seviyesi iyice düştü.

Ne kadar da dokunulmazmış o sigaranız meğer..

O zaman herkes elini eteğini çeksin sigaranın zararlarını anlatma konusunda. Nasıl olsa kimse bırakmazmış..!

Allah'tan sigarayla savaşan insanlar var günümüzde. Siz içiyorsanız eğer Allah size de bir an önce bırakmayı nasip etsin. Daha ne diyebilirim ki..

All times are GMT +3. The time now is 14:52.