Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Benzindeki yüksek verginin nedenini şaşırtan şu sözlerle açıkladı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143484)

İntifada 01-22-2011 01:23

:)
ah...
bu kitlenmelerin yokmu :)

unnamed 01-22-2011 11:31

yemin billah olsun benim kopek bu heriften daha akilliydi...
birsey deyince dinliyordu...
hayvana havlama diyordum susuyordu...
gelde simdi kiyas yapma...

xfce 01-22-2011 12:24

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850080)
yemin billah olsun benim kopek bu heriften daha akilliydi...
birsey deyince dinliyordu...
hayvana havlama diyordum susuyordu...
gelde simdi kiyas yapma...

ee kopeklik - yalakalık yapamıyorum ben kusura bakma.

Mavera 01-22-2011 12:39

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850099)
ee kopeklik - yalakalık yapamıyorum ben kusura bakma.

buradan pek öyle görünmüyor :)

unnamed 01-22-2011 12:41

su 2.3 gelsede upload yapsak(:

yusufurkan 01-22-2011 13:12

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849876)
avrupadaki bilim adamları kilise dunya düz diyor diye.
dunyanın yuvarlak oldugu gerçegini saklasaydu şimdi ne durumda olurduk acaba??
dunya donuyor dedigi için galileo yu idam etmeye kalktılar ne çabuk unuttunuz.
dinle bilim bir araya gelemez.
yoksa islam ulkeleri teknolojide batıya bukadar muhtaç olmazdı..

ne diyelim tarih bilincinin sıfır olduğunu gördükten sonra sana şunu söyleyebilirim ortaçağın karanlıklarından bahseden bazı aklı evveleri görürüsünüz tvlerde.bu bahsettikleri ortaçağ ve karanlık dönem batı dediğiniz ve tuvaleti bilmeyen,ömür boyunca hiç yıkanmadığını ve bunuda medeniyetin bir gereği gibi anlatan papazların dönemidir.ilim o zaman islam aleminde son noktada iken onlar melekleri tartışıyor ve insanları arenalarda aslanlara parçalatıp bundan zevk alıyorlardı.işte bu insanlara medniyeti ve insanlığı islam alemi öğretmiş ,abdullah gül ne kadar islam medeniyeti batı medeniyeti karşısına yenilmiştir desede bunun tamamen yalan ve uydurma olduğu gerçeğini ve batının düştüğü durumu değiştirmemiştir.batı ve zalimlikleri tarih boyunca değişmemiş bugün ulaştı görülen bilimi onların sadece zulmünü arttırmış buna islam ülkelerindeki devlet idarecileriyle destek bulmuşlardır.ülkemizde olduğu gibi bir ülkenin başbakanı one mınute deyip onlarda ödül alıyorsa,batının zalmliğini bilip ırak savaşında hertürlü desteği sırf masada söz sahibi olabilme adına 1 milyon insanın ölümüne ve ,6 milyon kadının dul kalmasına,binlerce çocuğun yetim kalmasına sebep oluyorsa oturup düşünmelidir.irana karşı kullanılıcak füzeleri ülkaqmize kabul ediyor ,afganistanda hergün masum insanları pardon deyip öldürenlerin yanında yer alıyorsa oturup düşünmelidir.işte bu ve daha da uzatabilecğimiz konuların tek nedeni dinsiz ilim kuralları,dinsiz siyaset kuralları ve demog denilen şeytanın oyuncağı olan nizamın içinde hareket etmelerinden dolayı ne yaptığını bilmez ve bilmediğinide anlamaz halde siyasete devam ediyorlar.ülke top yekün islama ve kurana dönmden yani ALLAH söz sahibi olmadan ve tek hükümran olmadan hiçbir şeyin düzelmeyeceği ve dinsiz ilimin insanlığa hiçbir fayda sağlamayacağı açıktır

depare 01-22-2011 17:21

Yahu ne kıt beyinli herif ilahi kitaplar bilim kitabı değil ki hala kıyas yapmaya çalışıyor :)

Kuran'da bilimsel bilgiler çok azdır çünkü bilim kitabı değil Din'in kutsal kitabı..

Buna kalsa Kuran'da Dna'ın yapısı,hücren'in görevi,yıldızlarda ki gezegen sayısı paralelleri,çapları vs bunlar da olmalı..

EvrenBilimci 01-23-2011 00:55

Kuran sadece ibadet ve ibret alma kıtabı degıl aynı zamanda bılım kıtabıdır.
Bknz. Supernova = kuranı kerim.

Bknz. Büyük patlama = kuranı kerim google yazın çıkar.

Ama önce stephan hawkıng belgesellerı ızlemenızı önerıyorum pıyasada zor bulursunuz d-smart kanal dıscovery scıans.

karizmatix 01-23-2011 00:57

ülkemizdeki her türlü verginin bir numaralı sebebi vergi affı ve vergi barışlarıdır.

vergisini ödemeyenlere yapılan aflar, vergisini ödeyenlere ihanettir.

0000000000 01-23-2011 14:10

Alıntı:

karizmatix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850407)
ülkemizdeki her türlü verginin bir numaralı sebebi vergi affı ve vergi barışlarıdır.

vergisini ödemeyenlere yapılan aflar, vergisini ödeyenlere ihanettir.

Vergi affı yok arkadaş , borçu olanın borçunu alabilmek için düzenleme var. Sosyal devlet olmamızı engelleyen lavuklar darbecilerdir. Bırakmadılar ki adam gibi yasalar cıkaralım çıkarmaya kalkarsın danıştay denilen mekanizma üstüne vazife olmadan her yasaya direnir. Sen suçlu arıyorsan önce bu hukukdan zerre nasibi olmayanları yargıla . Sanki mükemmel işleyen ara sıra demokrasiye comak sokan ayyaşlar yokmuş gibi konuşuyorsun.

All times are GMT +3. The time now is 01:09.