Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150122)

El Emin 06-22-2011 04:38

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905344)
HAYIR BEN KENDİME ÖZGÜYÜM ÇOK YÖNLÜ TARAFIM VAR BİRAZ MUHAFAZAKARİM AMA AYNI ZAMANDA KONMİNİZMDE VAR İÇİMDE...chpden nefret ederim ama akp yi severim....yani bu değişim bir duygu

Değişim bir duygu ? Durmadan değişen türden mi ,nasıl bir cümle la o :)
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :)

_Ednâ_ 06-22-2011 04:38

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905333)
bakın arkadaslar benım derdım gorusle degıl.Benım derdım yasam tarzı.Sımdı zulfu lıvanelı sebahat akkiraz vs orda olsa gurur duyarım.Ama demet akalın hadıse falan bunları lutfen farklı gorustekı ınsanlardan zenginlik olarak sunmayın.Bu ınsanlar bu toplumun ne sanatını ne de aslını yansıtıyor.Bunlar bır kac semtın dısında yasamayan ve dıgerlerını tanımayan ınsanlar.Onlarla ılgılenerek deger verdıgınız gosterebılırsınız ama o olimpiyatı ızleyen cok cocuga o kısıyı ornekte gosterebilirsiniz

işte bende diyorumki elbette haklısınız bu konuda,
fakat amaç sadece o değil,
dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor,
bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...

anticehape1 06-22-2011 04:39

dalga geçme bak Muhammed ciddi diyorum ben....deniz gezmişle bile bir bağlantısı varmış

onurcan 06-22-2011 04:39

afedersiniz konu neydi?

anticehape1 06-22-2011 04:40

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905346)

Değişim bir duygu ? Durmadan değişen türden mi ,nasıl bir cümle la o :)
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :)

değişik bir yön benimki işte ayrıntılara takılma...zaten güzel cümle kurup güzel şiir yassam dolunayın yanında kendime iş bulurdum

Özgür Çağrı 06-22-2011 04:42

tamam cözdüm akifin dedesi leninmiş dağılabiliriz

El Emin 06-22-2011 04:42

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905350)
değişik bir yön benimki işte ayrıntılara takılma...zaten güzel cümle kurup güzel cumle yassam dolunayın yanında kendime iş bulurdum

Dolunay tükan-bkzn: kıraatlı kıraatlının yanında işte öyle baka baka koşmayı öğrenmiş- mı açmış :)
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :)
Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:)

cartman 06-22-2011 04:43

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905347)
işte bende diyorumki elbette haklısınız bu konuda,
fakat amaç sadece o değil,
dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor,
bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...

neden boyle bır ıhtıyaca gerek var ? yahu tarkanı da ıkna etsınler oldu olacak bır dans gosterısı de yaptımı tum dunya hayran kalır :)

anticehape1 06-22-2011 04:43

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905352)

Dolunay tükan-bkzn: kıraatlı kıraatlının yanında işte öyle baka baka koşmayı öğrenmiş- mı açmış :)
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :)
Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:)

SOR__

anticehape1 06-22-2011 04:44

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905351)
tamam cözdüm akifin dedesi leninmiş dağılabiliriz

FURKAN HARBİ BAK CİDDİ DİYORUM DALGA GECME OLUM

All times are GMT +3. The time now is 10:02.