![]() |
Böleleri deli ediyo insanı ya la kendileri değilmiydi gerekirse 4 yıl yemin etmeyiz diyen neymiş haberal balbay içeriden çıkartılacak diye metin imzalanmış bu kadarmı okuma özrlü olunur öle bişey geçiyo sanki metinde ;D bide onları savunuyo daha neyle suçlandıklarını bilmiyo arkadaşı ii dolduruşa getirmişler valla :) Herkes görüyo yani kim tükürdüğünü yaladı tıpış tıpış yemin ettiler ara seçimi göze alamadılar tabi hepten kaybedeceklerini biliyolar bari edelim dediler :)
Facebook sayfasındaki bi yoruma göz atalım bakalım :) http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/10176.bmp (yemin olmamalıydı tükürdüklerini yalayacaklar sözü doğru çıktı:) ;D |
O nedir ?
Bozuk olan dna ları mı ;D |
Bugün bir büfeden soda alırken gördüm azdaha sodamdan oluyordum: Şaşkınlıktan değil ama :) nede olsa cehapenin tükürdüğünü yalamak gibi bir alışkanlı edindiği hepimizce mâlum, kendi kendime dedim acaba yemin töreninin tekrarınını mı gösteriyorlar, kimin yemin ettiğini görmeye çalışırken oluyordum sodamdan :)
|
tükürdüklerini böyle yalarlar işte
başbakanımız öyle dediğinde bazıları tepki göstermişti aldılar cevaplarını |
Bakalım bundan sonra ne yapacaklar..Başka neleri yapamayacaklar daha doğrusu..
Keşke yemin etmeselerdi büyük hezimet oldu..Sevenleri ve sempatizanlarını yasa boğdular oysa nasılda destek veriyorlardı kasıla kasıla... |
| All times are GMT +3. The time now is 04:57. |