Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Hizbullah bağlantısı Ergenekon iddianamesinde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152055)

Mavera 07-31-2011 02:12

Alıntı:

mazlum mizgin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923873)
YANİ FETHULLAH GÜLENİN KENDİ OKULARİNDA MOSAD AJANLARİNİ YETİŞTİRDİĞİNİ BELEGELİYORSUNNN ŞİMDİ HEM FİKİR OLDUKKK

ben öylemi demisim :).. ama bende fatih ünv cikisliyim ne yapacagiz :D
mossad ajani olacam ve oturacam burada senle geyik yapacagim, hadi lan derler adama :)

Yıldırım 07-31-2011 02:13

Alıntı:

mazlum mizgin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923869)
ELİNE SAĞLİK KARDEŞİM BEKLE AYRİLMAA

Köşe yazısı paylaşacaksan hiç zahmet etme direk sileceğim.Kendi fikir ve görüşlerini yaz.
Alıntı:

HİZBULLAH'TAN ÇİFTÇİ'YE
EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün "Bomba Bilgi Merkezi İrtibat Raporu" adı altında şemasında Ergenekon bombaları ile kardeş olan bombaların İbrahim Çiftçi'nin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı, Cumhuriyet'e atılan el bombası ve Şırnak'ta 1999 yılında gerçekleştirilen Hizbullah operayonunda ele geçen el bombaları ile aynı özelliklere sahip olduğu vurgulandı. Bomba Bilgi Merkezi'nin tespitine Ergenekon bombalarıyla aynı özellikte olan bombalar ve eylemler şöyle:

ÜMRANİYE-ŞIRNAK (25 Mart 1999): 41 kişinin tutuklandığı Hizbullah terör örgütüne yönelik operasyonlarda 6 el bombası yakalandı. Bombalardan birinin MKE savunma tipi el bombası olduğu fünye grubunda MKE MOD 45 KF MKE-1-25 10-92 ibareleri vardı. Ümraniye'deki bombaların da fünye grubunda MKE MOD 45 KF MKE-1-25 10-92 ibaresi var.

Hüdavendigâr 07-31-2011 02:48

mazlum mizginin başkalarının sözlerini kopyalayıp yapıştırdıkları dışında ne anlatmaya çalıştıgını anlayabilen varmı yoksa akşam akşam sorun bendemi ?

Mavera 07-31-2011 02:50

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923920)
mazlum mizginin başkalarının sözlerini kopyalayıp yapıştırdıkları dışında ne anlatmaya çalıştıgını anlayabilen varmı yoksa akşam akşam sorun bendemi ?

bende anlamiyorum ama caktirmamaya calisiyorum :karizmatik:

cafermelek 07-31-2011 02:50

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923920)

konuyu baştan takip et. mazlum ışık kimin sözü isabetli ise onu alır. siz almıyorsunuz sanki hepiniz filozofsunuz. öyle mi ?

Mavera 07-31-2011 02:51

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923924)
konuyu baştan takip et. mazlum ışık kimin sözü isabetli ise onu alır. siz almıyorsunuz sanki hepiniz filozofsunuz. öyle mi ?

eleman kürtcü cikti, sizin icinizde varmi böyle irkci arkadaslar..

cafermelek 07-31-2011 02:53

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923925)
eleman kürtcü cikti, sizin icinizde varmi böyle irkci arkadaslar..

kürçü değil kürtçü yaptınız. bu kadar kime yapılsa inadına olsa yapar.

Mavera 07-31-2011 02:56

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923927)
kürçü değil kürtçü yaptınız. bu kadar kime yapılsa inadına olsa yapar.

ne yaptik ki :).. kaldiki ben milliyetci bile degilim nasil adami kürtcü yaptiysak iki dakikada..
adam hemen kürdistani kurdu bile :)..
ama arkadasa biraz tartisma nasil yapilir ögret bu konularda cok toy..

Hüdavendigâr 07-31-2011 03:01

benim anlamadıgım bu adamlar ilk hizbullah hakkında konuşurken sürekli milliyetçiliği reddediyorlardı.şimdi kürdistan naraları atılmaya başlandı.kürtçüler bile çıktı hacı ne iş ?

Ahmet Yasin 07-31-2011 03:04

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923945)
benim anlamadıgım bu adamlar ilk hizbullah hakkında konuşurken sürekli milliyetçiliği reddediyorlardı.şimdi kürdistan naraları atılmaya başlandı.kürtçüler bile çıktı hacı ne iş ?

Türkçülüğün olduğu yerde kürtçülüğü olması normal değil mi*

All times are GMT +3. The time now is 12:34.