Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   FB-GS Derbisi nasıl biter (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15393)

Beritan 12-06-2007 17:33

FB-GS Derbisi nasıl biter

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yenmek en büyük dileğim ... ama beraberliğede razı gibiyim... çünkü çok eksiğimiz var ammar abi..

tamam beraberde olur ana yenilmeyelim........allah muhafaza yenilirsek o gün yokum yani musait olmam heralde ;)

sadece sen değil.... gsli olan kimse buraya gelemez herlade... :D

aslında inat olsun diye gelmek gerekir ama musait olmam.kaçmam yani ;)

sadeceali 12-06-2007 17:35

:d... neyse abi hafta sonuda konuşuruz... ben çıkıyorum... hadi allaha emanet olun hepiniz...

Beritan 12-06-2007 17:37

Alıntı:

:d... neyse abi hafta sonuda konuşuruz... ben çıkıyorum... hadi allaha emanet olun hepiniz...

hadi sizde allaha emenet olun

EpiVaTeS 12-06-2007 19:08

Hafta sonuna kadar yorum yapmayacağım maç sonu görüşürüz...

oguzdesouza 12-06-2007 20:20

Bence gsli arkadaşlar haftasonuna kadar yorum yapmasın maçtan sonra çok üzülebilirler. :D :D :D

Beritan 12-06-2007 20:48

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Bence gsli arkadaşlar haftasonuna kadar yorum yapmasın maçtan sonra çok üzülebilirler. :D :D :D

varya en çok seni merak ediyorum 8)

Gölge 12-06-2007 20:50

F5'li arkadaşlar her zaman kedi pilav yemez diye bir atasözü vardır ona göre yapın yorumlarınızı gün gelir devran dönermiş birgün gelir yıkarlar saltanatınızı yıkılmayacak tek saltanat vardır o da Yüce ALLAH'ın makamı o yüzden fazla sevinmeyin sonra üzülmesi zor olur ... ;D

Beritan 12-06-2007 20:52

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
F5'li arkadaşlar her zaman kedi pilav yemez diye bir atasözü vardır ona göre yapın yorumlarınızı gün gelir devran dönermiş birgün gelir yıkarlar saltanatınızı yıkılmayacak tek saltanat vardır o da Yüce ALLAH'ın makamı o yüzden fazla sevinmeyin sonra üzülmesi zor olur ... ;D

heeeee çok doğru
oguzdesouza sana diyo sana ;)

oguzdesouza 12-06-2007 21:10

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı

heeeee çok doğru
oguzdesouza sana diyo sana ;)

Ben takımıma çok güvendiğim için söylüyorum.Hem ammar ın da yorumlarının benden kalır bi yanı yok yani

suskun_prenses 12-06-2007 21:12

ya Fenerbahçe alır gibi

ANTİFB
ölümüne çarşı ;D

All times are GMT +3. The time now is 05:16.