![]() |
molla gitmeden benden de özür dile seni azad edeyim :)
|
Alıntı:
la senden özür dileyeceğime gider afiş asar 462 tl ceza verrim daha iyi . sizde buradakiler vatana millete hizmet diye arkamdan tolarsınız. siz her bir cümleyi cemaate bağlıyorsanız benim yapacağım hiç birşey yok. |
Alıntı:
|
ya hala daha isi yokusa sürüyorsun.. verdigin link cemaatle alakali degil mi? onun cevabini ver ve bu demojinin kralini yaptigin tartismada burda bitsin..
sen hala daha konuyu baska yerlere cekmekle ugrasiyorsun.. |
Alıntı:
cemaatle ilgili kelime getirdin mi ki ??? |
Alıntı:
buraya gelip cemaatle alakali link veren benmiyim, sen misin? bu arada hangi zulmü alkisladik orasini anlayamadim :).. haci ne ictiysen banada versene ondan.. |
Alıntı:
cemaatle alakali degil mi ;D;D;D zaten bende kerim abdul cabbarim.. yok madem bir örnek vereceksin polisin bir sürü yanlis islemi var neden onlari degilde senin cemaatinin bir programinin afislerini toplamasini örnek veriyorsun.. |
Alıntı:
ben cemaat değil diyorum sen cemaat diyorsun. cemaatle ilgili mesaj yorum ce kelşimde dedim varsa getirdi getirmeden özür istiyorsun. ayıp yawww |
Alıntı:
ben beni ilgiledireni dile getiririm. baş sonra demedi deme belme kimin olayı seni ne ilgilendirir deme bu mesajını kaydettim. |
bak yine zeytinyagi gibi üstüne cikiyorsun :).. söylediklerin cok tutarsiz sen cemaatle alakali link ver sonrada nerede cemaat gecti de ya Allah askina burada neyi tartisiyoruz biz..
ikincisi burada hic bir arkadasin ben o afis toplayan polisler hakkinda olumlu yada olumsuz bir görüsünü görmedim neden kendi kendine gelin, güvey oldun ki.. nerede bir alkis durumu gördün burada senin kafanin almadigi nokta konuyu provoke etmen ve israrla bunu devam ettirmendir.. bence uzatma özürü dile bende tamam diyeyim, olsun bitsin vangocum :) |
All times are GMT +3. The time now is 23:20. |