Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155202)

Mavera 09-17-2011 18:46

molla gitmeden benden de özür dile seni azad edeyim :)

Ammar 09-17-2011 18:49

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952890)
ama bak simdi yine her zaman yaptigin gibi populizm yapiyorsun.. sen demedin mi bu konuda cemaatle alakali bir paylasimim varsa özür dileyecegim diye gönderdigin link küresel isinmaylami alakaliydi :)..
ben erdogan hakkinda hakli yada haksiz demedim kendimce neden öyle dedigine dair yorumlar yaptim ve söylediklerinin icerigini acacagini söyledim ki acmayada basladim ama sen beni yorma o konu hakkina ne demisim, be dememisim aktariver ;)..
bu arada sana daha öncede dedim benim senin gibi kutsadigim bir cemaatim yok benim herseyden önce gelecek bir cemaatim yok, benim her konuyu provoke edip tartismayi o alana getirtebilcegim cemaatim yok ama benim senin cemaatinlede sorunum yok bu konuda da senin cemaatine dair birsey demedim sadece konuyu provoke etmene diger arkadaslar gibi tepki gösterdik sende uzattikca, uzattin konuyu laiklige getirdin, olmadi cemaate getirdin, olmadin kisisel satasmaya getirdin oda olmadi zeytinyagi gibi üste cikmaya calistin..
vangocum bir özür dileseydin o kadar uzamazdin ama farketmez ben anladim seni anladim :)

cemaatle mi ilgili vicadanına sahip çık. adam beni öldüsün ses etmiyim cemaat olacak. hakkari olaylarında nasıl bötle dalaşmadınız hayeret edyorum onlarda cemaate bağlı değilmiydi eee tabi ozaman seçimler çok yakındı. sizde ne mantık var yawww ben sana cemaat gir cemaate gel konusu mu açmışım. populizmmiş iyi ki bu kelimeyi de kaptın hee ;D;D

la senden özür dileyeceğime gider afiş asar 462 tl ceza verrim daha iyi . sizde buradakiler vatana millete hizmet diye arkamdan tolarsınız. siz her bir cümleyi cemaate bağlıyorsanız benim yapacağım hiç birşey yok.

Ammar 09-17-2011 18:51

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952893)
molla gitmeden benden de özür dile seni azad edeyim :)

nilden suda getirsen özür dilemeyeceğim kendinizin getirip getirip cemaate bağladığınız konu için neden özür dileyecekmişim siz özür dileyin o zülmü alkışadığınız için ?

Mavera 09-17-2011 18:52

ya hala daha isi yokusa sürüyorsun.. verdigin link cemaatle alakali degil mi? onun cevabini ver ve bu demojinin kralini yaptigin tartismada burda bitsin..
sen hala daha konuyu baska yerlere cekmekle ugrasiyorsun..

Ammar 09-17-2011 18:53

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952897)
ya hala daha isi yokusa sürüyorsun.. verdigin link cemaatle alakali degil mi? onun cevabini ver ve bu demojinin kralini yaptigin tartismada burda bitsin..
sen hala daha konuyu baska yerlere cekmekle ugrasiyorsun..

cemaatle alakalı değil siz cemaate bağladınız...

cemaatle ilgili kelime getirdin mi ki ???

Mavera 09-17-2011 18:55

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952896)
nilden suda getirsen özür dilemeyeceğim kendinizin getirip getirip cemaate bağladığınız konu için neden özür dileyecekmişim siz özür dileyin o zülmü alkışadığınız için ?

buraya gelip cemaatle alakali link veren benmiyim, sen misin? bu arada hangi zulmü alkisladik orasini anlayamadim :)..
haci ne ictiysen banada versene ondan..

Mavera 09-17-2011 18:56

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952899)
cemaatle alakalı değil siz cemaate bağladınız...

cemaatle ilgili kelime getirdin mi ki ???

cemaatle alakali degil mi ;D;D;D zaten bende kerim abdul cabbarim.. yok madem bir örnek vereceksin polisin bir sürü yanlis islemi var neden onlari degilde senin cemaatinin bir programinin afislerini toplamasini örnek veriyorsun..

Ammar 09-17-2011 18:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952900)

buraya gelip cemaatle alakali link veren benmiyim, sen misin? bu arada hangi zulmü alkisladik orasini anlayamadim :)..
haci ne ictiysen banada versene ondan..

afiş toplama ve afiş asanların cezalandtımasına alkış kardeşşş sabahten beri likni verdim diye kiyametler kopardığınız konu kardeşi kutsadığınız polise dokunduğu için ortalığı velveleye verdiğiniz konu kardeşim :))

ben cemaat değil diyorum sen cemaat diyorsun. cemaatle ilgili mesaj yorum ce kelşimde dedim varsa getirdi getirmeden özür istiyorsun. ayıp yawww

Ammar 09-17-2011 19:00

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952902)

cemaatle alakali degil mi ;D;D;D zaten bende kerim abdul cabbarim.. yok madem bir örnek vereceksin polisin bir sürü yanlis islemi var neden onlari degilde senin cemaatinin bir programinin afislerini toplamasini örnek veriyorsun..

bi kaç örnek daha verdim yani konu açmıştım adım ve senin adın gibi eminim ki daha fazla dile getirsem beni afaros edceksiniz. tabi istiyorsanız hay hay getirim yanlışarını.

ben beni ilgiledireni dile getiririm. baş sonra demedi deme belme kimin olayı seni ne ilgilendirir deme bu mesajını kaydettim.

Mavera 09-17-2011 19:06

bak yine zeytinyagi gibi üstüne cikiyorsun :).. söylediklerin cok tutarsiz sen cemaatle alakali link ver sonrada nerede cemaat gecti de ya Allah askina burada neyi tartisiyoruz biz..
ikincisi burada hic bir arkadasin ben o afis toplayan polisler hakkinda olumlu yada olumsuz bir görüsünü görmedim neden kendi kendine gelin, güvey oldun ki..
nerede bir alkis durumu gördün burada senin kafanin almadigi nokta konuyu provoke etmen ve israrla bunu devam ettirmendir..
bence uzatma özürü dile bende tamam diyeyim, olsun bitsin vangocum :)

All times are GMT +3. The time now is 23:20.