Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   kokoş Müge Anlı'dan çirkin deprem yorumu! -video- (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156650)

İntifada 10-27-2011 21:43

Alıntı:

"Rabbiniz birdir. Babaniz da birdir. Hepiniz Adem'in cocuklarisiniz, Adem ise topraktandir. Arabin Arap

olmayana, Arap olmayanin da Araap üzerine üstünlügü olmadigi gibi; kirmizi tenlinin siyah üzerine, siyahin

da kirmizi tenli üzerinde bir üstünlügü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadir. Allah yaninda

en kiymetli olaniniz O'ndan en cok korkaninizdir.
nokta...
İslamın direği namazın çağırma yolu ezandır...
O kadar arap var iken neden islamdan önce hiç bir değeri olmayan zenci bilale okuttu peygamberimiz ilk ezanı onuda ayrıca düşünmek gerekir...
sen mekkenin aristokratlarından gelen teklif neydi bilirmisin ?
bizi bu kölelerle aynı anda toplama,aynı yerde toplama seni dinlemeye gelelim...

Irkının Allah katında hiç bir önemi yok...
Öyle biz türküz İslama hizmet ettik falan filan geçiceksin onu...

Özgür Çağrı 10-27-2011 21:45

bizim forumdada böyle kokoşlar var müge anlı yalnız değilsin.

Mavera 10-27-2011 21:50

Bu kisimda ne anlatilmak isteniyor EZEL abicim..
"Ey insanlar!

"Rabbiniz birdir. Babaniz da birdir. Hepiniz Adem'in cocuklarisiniz, Adem ise topraktandir. Arabin Arap

olmayana, Arap olmayanin da Araap üzerine üstünlügü olmadigi gibi; kirmizi tenlinin siyah üzerine, siyahin

da kirmizi tenli üzerinde bir üstünlügü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadir. Allah yaninda

"Azasi kesik siyahî bir köle basinza amir olarak tayin edilse, sizi Allah'in kitabi ile idare ederse, onu

dinleyiniz ve itaat ediniz.

EZEL 10-27-2011 21:52

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966119)
bizim forumdada böyle kokoşlar var müge anlı yalnız değilsin.

Furkanca Bakış senin burda ne işin var parka git orda oyun filan oyna sen ..

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966121)
Bu kisimda ne anlatilmak isteniyor EZEL abicim..
"Ey insanlar!

"Azasi kesik siyahî bir köle basinza amir olarak tayin edilse, sizi Allah'in kitabi ile idare ederse, onu

dinleyiniz ve itaat ediniz.

Şimdi peygamberimiz döneminde girip Yavuz Sultan Selim Şiii ayaklanmasının bastırılmasından çıkıp sana sapla samanı nasıl karıştırdığını öğretemem

Mavera 10-27-2011 21:54

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966123)
Furkanca Bakış senin burda ne işin var parka git orda oyun filan oyna sen ..

EZEL abicim üzerine alinmana gerek yok furkan kokos dedi sen delikanli adamsin, kokos kart sosyetik kadinlara söylenir :)

Özgür Çağrı 10-27-2011 21:56

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966124)
EZEL abicim üzerine alinmana gerek yok furkan kokos dedi sen delikanli adamsin, kokos kart sosyetik kadinlara söylenir :)

;D;D;D

EZEL 10-27-2011 22:02

Alıntı:

;966124 Nickli Üyeden Alıntı

Mavera kardeş siz daha önce yaptığınız hataları yapıyorsunuz sizden Furkanın büyüğü olduğu için onun bir büyüğüne karşı terbiyesini takınmasını söylemenizi beklerdim fakat siz körükleme peşindesiniz . Ben bu konuda kırıcı cevaplar verip size ayak uydurabilirdim ama nefsimi firenliyeceğim bu muhabbet de burda biter ...

Mavera 10-27-2011 22:09

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966127)
Mavera kardeş siz daha önce yaptığınız hataları yapıyorsunuz sizden Furkanın büyüğü olduğu için onun bir büyüğüne karşı terbiyesini takınmasını söylemenizi beklerdim fakat siz körükleme peşindesiniz . Ben bu konuda kırıcı cevaplar verip size ayak uydurabilirdim ama nefsimi firenliyeceğim bu muhabbet de burda biter ...

abicim ben espiri babinda söyledim yoksa amacim seni rencide etmek degil öyle anladiysan özür dilerim..
furkani uyarmama gelince oda bana düsmez abicim sonucta aklida basinda bir arkadas ama bazen fevri cikislari oluyor bu konuda bende onunla tartisiyorum..

İntifada 10-27-2011 22:16

zaman sadece armutları olgunlarştırır demiş adam...
yaş muhabbeti çok saçma bir muhabbettir...
sen o kadar sene ne katabildin kendine mesele odur...
keşke furkanın yarısı kadar donanımın olsaydın ezel...

Ebuzer 10-27-2011 23:53

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966135)
zaman sadece armutları olgunlarştırır

yazdım bi kenara eyvAllah..

All times are GMT +3. The time now is 01:33.