Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kraliçe, Bayan Gül'ün topuğuna baka kaldı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=157431)

Ammar 11-25-2011 00:03

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 971797)
basite almıyorum ama onun sohbetını dınledıgım ıcın hosuma gitti o sozlerı cehaletti bu gıyım tarzı ıcın dusuncem zaten belli 40 defa yazmamın alemı yok benden ogrencek degıldır herhalde :)

o zaman hepimiz susalım kimse bizden öğrenecek değil. emin ol islamı anlattığınız insanların büyük çoğunluğu biliyor.

ki sohbetlerin yüzden 99 ü müslümanlara yapılıyor çok ilginç değil mi ? :)

mesela alpaslan kuytul kim oluyor ki onu eleştiriyor nisa hanım zaten biliyor ondan öğrenecek değil ya hem aklı var ! hem TARZI var !

Ruh-i zar 11-25-2011 00:11

Ortada bi yanlış varsa bile bunu ifade ediş biçiminiz daha yanlış farkında değilsiniz..

cartman 11-25-2011 00:25

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 971799)
o zaman hepimiz susalım kimse bizden öğrenecek değil. emin ol islamı anlattığınız insanların büyük çoğunluğu biliyor.

ki sohbetlerin yüzden 99 ü müslümanlara yapılıyor çok ilginç değil mi ? :)

mesela alpaslan kuytul kim oluyor ki onu eleştiriyor nisa hanım zaten biliyor ondan öğrenecek değil ya hem aklı var ! hem TARZI var !

Bak elestırmek bir kisiye mahsus degıl ben bu gıyım tarzını elestırıyorum yanı o noktada kı ınsanın gıymesı de ıcler acısı o ayrı bır konu ama bunu elestırmekle cozum olmuyor ınsanlara ..Ben once kendımden baslıyorum eksıklerımı tamamlamadan herkesı elestırmek bana dusmuyor alparslan hoca desın karısmam bır oncu grup lazım yanlısların altını cızmeye ama uslup ta onemlı asagılayarak kazanılmaz kaybedılır..

cartman 11-25-2011 00:26

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 971807)
Ortada bi yanlış varsa bile bunu ifade ediş biçiminiz daha yanlış farkında değilsiniz..

Bu konuda haklısın uslup cok onemlı dini konularda..

Ammar 11-25-2011 00:30

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 971810)
Bak elestırmek bir kisiye mahsus degıl ben bu gıyım tarzını elestırıyorum yanı o noktada kı ınsanın gıymesı de ıcler acısı o ayrı bır konu ama bunu elestırmekle cozum olmuyor ınsanlara ..Ben once kendımden baslıyorum eksıklerımı tamamlamadan herkesı elestırmek bana dusmuyor alparslan hoca desın karısmam bır oncu grup lazım yanlısların altını cızmeye ama uslup ta onemlı asagılayarak kazanılmaz kaybedılır..

niye uslupsuz olan ne yaptık ki şimdi konu usluba döndü ??

yanlış dedik ilk başta savunma kahramanları çıktı way efendim ne haddinize demeye başladı.

ben gayet uslüplu eleştirdim yaptığım ilik yorumu yine yapıyorum !

" BUNLAR TOPUK DEĞİL BAŞKA BİR ŞEY ARTIK "

cartman 11-25-2011 00:34

Baska bırsey demek ne demek yerını doldursana o zaman kımse kafasına gore dolduramaz

Ammar 11-25-2011 00:36

ha yani siz başkaya takıldınız ben doldurmuyorum isteyen istediği gibi doldurur.

cartman 11-25-2011 00:37

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 971815)
ha yani siz başkaya takıldınız ben doldurmuyorum isteyen istediği gibi doldurur.

İsteyende istediği gibi giyer o zaman :)

Ammar 11-25-2011 00:42

giysin isteyen giymesinde benim sorunum değil bende eleştiririm gidip girişmemişim.

boşuna demiyorum bu konu lazım olacak :)

cartman 11-25-2011 00:48

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 971819)
giysin isteyen giymesinde benim sorunum değil bende eleştiririm gidip girişmemişim.

boşuna demiyorum bu konu lazım olacak :)

Bence de bende elestırıyorum her ıkısınıde bana da lazım olabilir :)

All times are GMT +3. The time now is 20:47.