Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   ''Kürdistan'' Kelimesinden Rahatsız Oluyormusunuz ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158429)

Özgür Çağrı 01-06-2012 15:15

Alıntı:

Sevban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 977509)
Şu kürt denildiğin de tüyleri diken diken olan arkadaş.... Dünya ya gelirken ırkını kendin mi belirledin?
Çok şükür Müslümanım...
Ve Kürdüm, umarım tüylerin hep diken diken gezersin...!
ALLAH bizi bu ırka layık görmüş elhamdülillah...

Ayrıca ankete böyle bir şık eklediği için Furkan kardeşime teessüflerimi bildirmek isterim...

Abi bu tip insanların forumumuzda soluk alıp verdiğini göstermek amacıyla o şıkkı ekledim. Milletin tüylerini diken diken ettiğim için kusura bakmasınlar.
Tarak alsınlar tarasınlar ;D

Fırat 01-06-2012 20:31

Taraklar da senden furkan :)
Bana havalı bir tarak ayır. Made in turkey olmasına dikkat et maraba tarağıyla taramayalım..

Fırat 01-06-2012 20:31

Taraklar da senden furkan :)
Bana havalı bir tarak ayır. Made in turkey olmasına dikkat et maraba tarağıyla taramayalım..

Özgür Çağrı 01-06-2012 21:06

En lüküsünden ayırırım ayıp ettin seni köylü kısmısıyla aynımı tutacağız :)

_SoN_ 01-06-2012 21:08

Rahatsız olmuyorum.

Cihannur 01-07-2012 21:16

Kürdistan kelimesini coğrafi bir bölgeyi nitelendirmekte kullandığımızda burada bir sorun yok. Kürdistan kelimesinin böyle kullanılmasından elbetteki rahatsız olmam. Ama Kürdistan kelimesi Türkiye sınırları içinde kurulması istenilen bir Kürt devleti anlamında kullanıldığında bundan rahatsız olurum. Türkiye sınırları dışındaki bir Kürdistan devletinden rahatsız olmam.

Tayyib 01-16-2012 09:40

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 976819)
kurtte asirlardir kurdistan topraklarinda turklerle dost olarak yasayan ama cumhuriyetin kurulmasiyla asimile edilmeye calisilmis musluman bir irktir :)

osmanliya gonulli olarak katilan insanlar turkiyeye gonulsuz olarakmi katilmislar :)

trakya traklarin yurdu kurdistan kurtlerin yurdu demektir sen yada bir pkkli hedef olarak goruyor olabilir lakin kelime vurgusu olarak trakya ile kurdistan aynidir :)

bdpye oy vermeyen insanlarin bile oraya kurdistan dedigini duydum...

ulus devlet,sınır gibi takintilarim yoktur

Aslında Kürtlerin ilk dini zerdüştlük diye okumuştum kürtler iranli etnik grubu aittir

EZEL 01-16-2012 14:23

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 977496)

tabiki yanlış bir taraf yok...
zaten varda demedim...
sen rahatsızlık olur dedin ben cumhuriyetin kuruluşundan sonra 7 yıl süreyle dahi bu isim kaldı dedim...
demekki rahatsız olunmuyor...
böyle birsürü örnek verebilirim...
kürtçe bir ilçe adı köy adı insanı rahatsız ederken florya diye bi semt var istanbulda üstelik kemalist güruhun en başta tercih ettiği semtlerden biri...

soru kürdistan kelimesinden rahatsız oluyormusunuz diye sorulmuş bende rahatsız olmadığımı dile getiriyorum...
onlar diye tabir ettiğiniz kişiler umrumda değil asırlardır adı kürdistan olan bir coğrafyanın adı beni neden rahatsız etsin...
iddia edildiği gibi bu sadece pkklıların jargonuna ait bir kelimede değil...
onlar istismar ediyor olabilir bu onların ayıbı...

Sen Fotarafın aslını görmemek için ürettiğin bahaneyi koyuyorsun aslını koyamıyorsun çünkü Kankaların yüzüne bakamazsın ;D

İntifada 01-16-2012 14:28

aynen denedim bi kac kere trip attlar bana :(

Özgür Çağrı 01-16-2012 14:29

dün küstüm terkettim reyizi :(

All times are GMT +3. The time now is 10:18.