![]() |
WERRET NİCKLİ KULANICI...
SÖZLERİNZİN,İFTİRALARINIZIN,TERBİYESİZLİĞİNİZİN,SE VİYESİZLİĞİNZİN ÇİRKİNLİĞİ İLE KALINIZ.... SİZİ CEVAP YAZMAYA DEĞER GÖRMEDİĞİMİ İFADEYE LÜZUM VARMIYDI BİLMİYORUM...SÖYLEMİŞ BULUNDUM ARTIK... |
Alıntı:
su dediğiniz on binlerin kanımı... |
Alıntı:
sana dezenformasyon yaptıran abilerine sor iyi tanırlar... Alıntı:
sizede sapık diyen dolu adam var... onların delilleriyle seni tekfir edeyim... sahabeye sövenlerin hükmünü en son imam hamaney açıklamıştır.. boş konuşmak zorunda değilsin... |
Mülteci, benim mesajıma yazabilecek cavabın yoksa böyle kaçamak yapman şart değildi. O mesajıma cevap veremediğini açık açık yazabilirdin. :) Ayrıca cihadruhu.net sitesinden o grafiği alıntı yapmam o grafikte yazan her şeye aynen katıldığımı göstermez. Sonuçta o yazıyı ben yazmadım. Ama sen bir milligörüşçü ve Saadet Partisi destekçisi olarak Kamalak'ın yaptığı o bariz yanlışa bile yanlış diyemeyerek ne kadar partizan birisi olduğunu göstermiş oldun. Selametle... |
Alıntı:
bu açıklama iyi oldu kardeş... |
Alıntı:
biz suriyede esadın zulmüne dstek vermedik ki... hangi onbinler... ben size 1 buçuk milyonun kanını sorsam... geceleri uyuyabiliyor musunuz... verdiğiniz oydan ötürü... |
Alıntı:
Biz milli görüşçüyüz evet,ne dediğimizi de neyin arkasında durduğumuzu da biliriz merak buyurmayın... Kaçmak bize yakışmaz,ayrıca hamdolsun kaçacak bir fiilde bulunmuş değiliz... O siteden o grafiği alıntılamanızdaki amacı açıklayın da biz de bilelim madem.O yazıyı siz yazmadınız ama katılmıyorum da demediniz.Sizin bu yaptığınız vur-kaçtır.Ya da çamur at , izi kalsın...yok öyle... İyi o zaman biz de tutalım saçma sapan şeyleri buraya ekleyip ekleyip ben yazmadım kiii... diyelim çekilelim...O yazıyı siz yazmamışsınız beni ilgilendirmez,burada paylaşan sizsiniz.Öyle düşünüyorsanız veyl olsun size... Yok düşünmüyorsanız saçma bir eylem gerçekleştirmiş olursunuz ki... sizin bileceğiniz... Sizin yanlış kavramızı kavradık merak etmeyin..ölçülerinizi de... seviyenizi de... Gururla tekrar ediyorum,MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM ,evet.... HAMDOSUN Kİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM.... Alnımızda kan lekesi değil,gül izi... Hamdolsun... Davasızlar tarafından partizan diye ifade edilsek de MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜZ... Siz parti kalıbında cebelleşmeye devam edin...Partizan ifadesi de her türlü kirli icraate ak diyerek vicdanını rafa kaldıranlar yakışsa gerek... Ben finallerden sonra döneceğim inşaALLAH... |
Zikrettiğim sebepten ötürü çıkmam lazım ... Kaçmak bize göre değil....
Ne hak bildiğimizi söylemekten çekiniriz ne de hakkı gizleriz... Kaçtı diye iftira eylemeyin... AMA BU FORUM BANA ŞUNU DA GÖSTERDİ : ADAM OLUNCA SAĞIR SEN İSTEDİĞİN KADAR BAĞIR... YA DA SEN NE KADAR SÖYLERSEN SÖYLE ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR,sözlernin tecellisini... Selametle...Saadetle... |
arkadaşlar üsluba dikkat edelim seviyeyi dibe vurmayalım..
|
Alıntı:
evet bu destek olmuyor sanırım... yani sp harici yapsa olurduda sp yapınca olmaz değilmi... evet uyuyorum... söylenecek sözü verilecek tepkiyi veriyorum çünkü... partiye biat edenlerden olmadık... hakikata sadık olmaya çalıştık,bir partiye değil... |
All times are GMT +3. The time now is 15:33. |