Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ogün Samast Tahliye Olabilir! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159081)

Mavera 01-22-2012 14:20

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982067)
yuh adam harbi ciddiymis ben makara yaptigini saniyordum :)
ciddi ciddi insanlarin etnik kimligini sakladigini farkli soyledigini dusunuyor birde mantiki aciklamalar getiriyor...
bende buyuk ihtimal arapmisim oyle diyor gercekten cok ilginc

adam hasta diyorum, bu acidan adama piskolog bile önerdim :).. adam kuyuya tas atiyor sonra 40 kisi cikarmaya calisiyoruz..
adam diyorki sen kürtsün, tipin kürde benziyor elinde ne bir belge, ne bir bilgi, ne bir bulgu var :)..
adam neye göre bunu söylüyor buradaki özgürlükcü düsüncelerimize göre iste böyle insanlarla biz fikir tartisiyoruz..
daha öncede dedim ya normal hayatta muhatab olamayacagi insanlarla tartisan bu tipler kendince yazdiklari senaryolara inaniyor :)..
kaldiki daha öncede dedim kürt olmak yada olmamak sadece bir detaydir ki kürt kökenli kardeslerime asiri sempatim var..
tabiki böyle irkci insanlari gördükce, bunlar kürtleri ötekelestirdikce onlara sempatim dahada artiyor tabiki bdp-pkk gibi bir kirmizi cizgi var ama böyle tipler resmen kürtleri ötekelestirerek, pkk nin ekmegine yag sürüyor!..
birde kendi yazdigi senaryolara inanan bu adamlarla burada tartisma yapiyoruz yok daha saidi nursiyle, seyh saidi tanimayan istiklal marsini necip fazil yazdi sanan, hocaefendiye iftira atayim derken yilin sazani secilen sonrada yok yorgundum, yok karistirdim, yok arastirmadim diye isin icinden cikan birisinin yaptigi analizlere ne cevap yazacagiz ki :)..

EZEL 01-22-2012 19:23

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982136)
adam hasta diyorum, bu acidan adama piskolog bile önerdim :).. adam kuyuya tas atiyor sonra 40 kisi cikarmaya calisiyoruz..
adam diyorki sen kürtsün, tipin kürde benziyor elinde ne bir belge, ne bir bilgi, ne bir bulgu var :)..
adam neye göre bunu söylüyor buradaki özgürlükcü düsüncelerimize göre iste böyle insanlarla biz fikir tartisiyoruz..
daha öncede dedim ya normal hayatta muhatab olamayacagi insanlarla tartisan bu tipler kendince yazdiklari senaryolara inaniyor :)..
kaldiki daha öncede dedim kürt olmak yada olmamak sadece bir detaydir ki kürt kökenli kardeslerime asiri sempatim var..
tabiki böyle irkci insanlari gördükce, bunlar kürtleri ötekelestirdikce onlara sempatim dahada artiyor tabiki bdp-pkk gibi bir kirmizi cizgi var ama böyle tipler resmen kürtleri ötekelestirerek, pkk nin ekmegine yag sürüyor!..
birde kendi yazdigi senaryolara inanan bu adamlarla burada tartisma yapiyoruz yok daha saidi nursiyle, seyh saidi tanimayan istiklal marsini necip fazil yazdi sanan, hocaefendiye iftira atayim derken yilin sazani secilen sonrada yok yorgundum, yok karistirdim, yok arastirmadim diye isin icinden cikan birisinin yaptigi analizlere ne cevap yazacagiz ki :)..

Mavera kendine güvenen birisi insanların dalgınlıkla yaptıkları hatalara hazine bulmuş gibi sarılmaz yani benim İstiklal Marşının yazarını bilmem gibi komik bir şeyi ciddi ciddi söyleyipde acizliğini belle etme bu ülkede herkes iki kişinin kim olduğu istesende istemesende daha çocukluktan belli sana öğretirler birisi Mustafa Kemal Atatürk diğerde Mehmet Akif Ersoy birinin hayatını diğerinin yazdığını sana öğretirler ki sadece İstiklal marşını değil Meclisin İstiklal marşı arayışını Akifin para tekliflerini geri çevirişini vs vs bütün hayat hikayesini öğrenirsin neyse şu hoca efendiye iftira attığım iddiasına ne iftirası atmışım ben bakalım şimdi :

4 mayıs 2011'de Başbakanın konvoyuna saldırı yapıldı ve polisimiz şehit oldu yaralandı .
http://www.internethaber.com/erdoganin-konvoyuna-terorist-saldiri-344882h.htm

14 Temmuz 2011'de Diyarbakır-Silvan'daki çatışmada 3'ü uzman erbaş 13 asker şehit oldu .
http://gundem.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-13-sehit/gundem/gundemdetay/14.07.2011/1414404/default.htm

16-Temmuz-2011'de forumda bir arkadaşımız Fetullah Gülenin sadece 4 mayıs 2011'deki Başbakanın konvoyuna saldırıda şehit olan polislerimize yönelik taziye mesajını içeren bir konu açtı

Bende konuyu okudum doğal olarak dedimki " Fetullah Gülenin bu ayın 14'ünde verdiğimiz 13 şehitten ya haberi yok yada polislere özel önem gösterip askerin bi kıymeti yok "

Şimdi sen bana bunun neresinde Hocaefendiye iftira var bunun neresinde sazanlık var bir göster bakayım ? Ben konuya bakınca 16-Temmuz-2011'de Hoca efendinin yayınlamış olduğu bir taziye mesajı olarak görüyorum doğal olarak aynı günde polise ayrı askere ayrı taziye mesajı yayınlayacak diyede düşünmem veya 2-3 ay önce gerçekleşmiş bi hadise ve onun taziye mesajını 2-3 ay sonra foruma konu açıldığınıda hesap edemem kimsede hesap etmez bir taziye mesajını yayınlanmışmı yayınlanmamışmı diyede kimse araştırmaz

Sonra demişsinki saidi nursiyle, seyh saidi tanımayan yahu dalgınlıkla yapılan hatalarla kendini teselli etme bu forumda takılıpta hiç bilmesen bile saidi nursiyle, seyh saidi tanımamak mümkün mü ki benim gibi tarihe ve tarihi araştırmalara düşkün bir insan bilmesin

Gelelim sana ve Akıncıya Benim sana ve özellikle Akıncıya yönelttiğim iddialar sizlerin özelliklede Akıncının ikide bir devleti askeriyeyi suçlarkan kullandığı argümanlar gibi somut bir belge olmadan hayal ürünü iddialarla insanları tahrik etme pahasına yaptığı yorumlar gibiler . Bu forumda ben kimseyi kışkırtmıyorum aslı o kişiler iddiaları ve yorumları ile forumdaki insanları etnik milliyetçileştiriyorlar :karizmatik:

NOT : Bu tartışmadan dolayı çevreye verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim forum ahalisi :))

Mavera 01-22-2012 19:38

haci kendini yorma herkes senin ne kadar cahil oldugunu biliyor :) sonrada böyle kendini anlatmak icin yirtinirsin..
senin tek yaptigin kopyala-yapistir cünkü ne bilgin, ne belgen nede tecrüben var daha istiklal marsi yazanin kim oldugunu bilmeyen adamla neyi tartisiyoruz ki..
ondan sonrada yok sasirdim, yok yorgundum bir degil iki degil her defami hata yapiyorsun :)..
daha insanlari tanimadan bir kaliba sokmaya calisan cahilsin.. buyur trabzonda yerlesik kürtleri arastir diyecedgim ama bunu bilmeyecek k sen :)..
hocaefendi haberinde tam anlamiyla cuvalladin simdide sivazlamaya calisiyorsun :)..
ayrica ben kürt olmaktan tahrik olmam, bilmukabele gurur duyarim yani biz senin gibisi irk takintisi icinde degiliz o acidan bir sorunumuz yok..
sen git biraz akif, seyh sait ve hocaefendi hakkinda bilgilen gel ki, böyle hatayi toplum icinde yaparsan bu forumda oldugu gibi sana güler..
ben sahsen onlarin hata olduguna inanmiyorum yani senin daha istiklal marsi sairini tanimayacak kadar bilgisiz olduguna inaniyorum ki sonuc ortada :)

werret 01-22-2012 19:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981981)
mhpnin heparın işçi partisinin epey oyunu çalar ;D

İşçi Partisi'nin yayın organı olan Aydınlık Gazetesi, Hrant Dink-Ogün Samast davasında Hrant Dink'i savunuyor ama...

EZEL 01-22-2012 20:06

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982258)
haci kendini yorma herkes senin ne kadar cahil oldugunu biliyor :) sonrada böyle kendini anlatmak icin yirtinirsin..
senin tek yaptigin kopyala-yapistir cünkü ne bilgin, ne belgen nede tecrüben var daha istiklal marsi yazanin kim oldugunu bilmeyen adamla neyi tartisiyoruz ki..
ondan sonrada yok sasirdim, yok yorgundum bir degil iki degil her defami hata yapiyorsun :)..
daha insanlari tanimadan bir kaliba sokmaya calisan cahilsin.. buyur trabzonda yerlesik kürtleri arastir diyecedgim ama bunu bilmeyecek k sen :)..
hocaefendi haberinde tam anlamiyla cuvalladin simdide sivazlamaya calisiyorsun :)..
ayrica ben kürt olmaktan tahrik olmam, bilmukabele gurur duyarim yani biz senin gibisi irk takintisi icinde degiliz o acidan bir sorunumuz yok..
sen git biraz akif, seyh sait ve hocaefendi hakkinda bilgilen gel ki, böyle hatayi toplum icinde yaparsan bu forumda oldugu gibi sana güler..
ben sahsen onlarin hata olduguna inanmiyorum yani senin daha istiklal marsi sairini tanimayacak kadar bilgisiz olduguna inaniyorum ki sonuc ortada :)

Valla ben açıklamasını yaptım yaparkende senin anlaman için yapmadım zira sen ve malum tayfa çingenelik yapacağınız belli forum artık sizi biliyor
Ben cevap yazdımki senin ne kadar aciz dalgınlıkla yapılan hataları çarpıtarak medet uman zavallı biri olduğunu görsünler ve görüyorlar rahat ol senin ne yaptığını görecek kadar zekiler :))
Ben İstiklal marşının yazarını bilmiyormuşum bababababaa vah zavallı

Mavera 01-22-2012 20:20

yani bilmeyebilirsin bu normaldir diyecegim ama birde türkcü geciniyorsun ya orasi cok komik :D...
bir sartla bildigini anlarim simdi kendini kameraya cekip, 10 misrasini ezbere okur ve yayinlrsan..
sakin böyle meclis icinde böyle önemli tartismalar yapma gülerler sana.. bir insan bir kere hata yapar, iki kere yapar senin gibi her defasinda hata yapmasi pekte hayra alamet degil..
birde bilmiyorsun akincinin attigi oltaya hemen daliyorsun ya orasi tam komedi :D..
ben zavalli bir kul olabilirim ki öyleyim ama hic degilse istiklal marsini nfk yazmadigini, seyh saidle- saidi nursinin ayni kisi olmadigini ve arastirma yapmadan birilerine iftira atmamayi biliyorum yok yanlismi yaptim adam gibi özür dilemesinide biliyorum ama sen ne yapiyorsun yok dalgindim, yok uykusuzdum, yok karistirdim.. yemezler dostum yemezler :)

İntifada 01-22-2012 20:20

Alıntı:

werret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982259)
İşçi Partisi'nin yayın organı olan Aydınlık Gazetesi, Hrant Dink-Ogün Samast davasında Hrant Dink'i savunuyor ama...

yasin hayalin avukatlığını üstlenen eleman işçi partili o nasıl olacak :)
bu adamlar nasyonel sosyalisttir işleri olmaz enternasyonelle...
ha şu an dink suikastini emniyetteki fethullah gülen taraftarlarının yaptığını iddia ediyorlar ;D
yeşillik olsun

EZEL 01-22-2012 20:26

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982264)
yani bilmeyebilirsin bu normaldir diyecegim ama birde türkcü geciniyorsun ya orasi cok komik :D...
bir sartla bildigini anlarim simdi kendini kameraya cekip, 10 misrasini ezbere okur ve yayinlrsan..
sakin böyle meclis icinde böyle önemli tartismalar yapma gülerler sana.. bir insan bir kere hata yapar, iki kere yapar senin gibi her defasinda hata yapmasi pekte hayra alamet degil..
birde bilmiyorsun akincinin attigi oltaya hemen daliyorsun ya orasi tam komedi :D..
ben zavalli bir kul olabilirim ki öyleyim ama hic degilse istiklal marsini nfk yazmadigini, seyh saidle- saidi nursinin ayni kisi olmadigini ve arastirma yapmadan birilerine iftira atmamayi biliyorum yok yanlismi yaptim adam gibi özür dilemesinide biliyorum ama sen ne yapiyorsun yok dalgindim, yok uykusuzdum, yok karistirdim.. yemezler dostum yemezler :)

Ne girmiş bir türlü çıkaramadın ..

Mavera 01-22-2012 20:30

cahil oldugun kadar terbiyende bozuk su anda sinirlendin ve söyleyecek söz bulamadigin icin hakaret ediyorsun :)..
iki hakaret edecegine git arastir istiklal marsini kim yazmis, seyh sait kimdir, hocaefendi taziyede bulunmus mu!..
benim 6 yasindaki oglum bile biliyor istiklal marsini ama sen bilmiyorsun pes dogrusu!

EZEL 01-22-2012 20:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982272)
cahil oldugun kadar terbiyende bozuk su anda sinirlendin ve söyleyecek söz bulamadigin icin hakaret ediyorsun :)..
iki hakaret edecegine git arastir istiklal marsini kim yazmis, seyh sait kimdir, hocaefendi taziyede bulunmus mu!..
benim 6 yasindaki oglum bile biliyor istiklal marsini ama sen bilmiyorsun pes dogrusu!

Sinirlenmemi :)) Keşke sinirlensem senin çocukça mesajları kastığını gördükçe gülmekden sinirlenemiyorumki ;D İşteyim hızlı kısa ve öz yazdım :))
Şu haline bak ayar oldukça yazılan mesajları anlamamazlıkdan gelir gibi görünüp aynı mesajları tekrar tekrar kasıp çocuksu aklınca karşındakini ayar edeceğini hesaplamışsın üstüne birde kendi kendine gelin güvey oluyorsun kehanetlerde bulunuyorsun medyum ketom benim ;D tipinde benziyor yani ;D

All times are GMT +3. The time now is 14:22.