Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ekonomi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=261)
-   -   Resul Kurt : "GSS primini ödemeyince haciz mi gelecek?" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159207)

serin 02-27-2012 03:10

Yasa da saldırıdan başka bir şey olmadığı için.Başka perspektiften bakılamıyor.Gönül isterdi vatandaşlarımız yararına iyi şeyler yapılsın ama hep bir tuzak var.Şu aralar zaten ülke olarak hukuksuzluklar diz boyu.Başbakanın adamlarına da hukuk dokunamıyor artık.Oh ne güzel dünya.

HaArP 02-27-2012 03:12

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993580)
Yasa da saldırıdan başka bir şey olmadığı için.Başka perspektiften bakılamıyor.Gönül isterdi vatandaşlarımız yararına iyi şeyler yapılsın ama hep bir tuzak var.Şu aralar zaten ülke olarak hukuksuzluklar diz boyu.Başbakanın adamlarına da hukuk dokunamıyor artık.Oh ne güzel dünya.

Sapla samanı karıştırmamak lazım gelir...! Başbakan ayrı ! Kanun tasarısı ayrı ! Bunun devlet boyutunda haklı olması ayrı ! Dar gelirlilerin mağdur olması ayrıdır ! Mağduriyet bazında haklı diğerlerinde kızgınlıkla da olsa haksız olabilirsiniz...!

serin 02-27-2012 03:16

Hepsi birbiri ile bağlantılı aslında.Başbakandan güç alıyor herkes.yoksa böyle sömürgeci yasalar nasıl çıksın.şimdi hakan şükür bile ben başbakandan izin aldım gerisine ne oluyor diyor.

Mavera 02-27-2012 03:18

gss ne oluyor millet, benim durum ne oluyor simdi :)

HaArP 02-27-2012 03:18

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993584)
Hepsi birbiri ile bağlantılı aslında.Başbakandan güç alıyor herkes.yoksa böyle sömürgeci yasalar nasıl çıksın.şimdi hakan şükür bile ben başbakandan izin aldım gerisine ne oluyor diyor.

Kavramlar sosyolojik olarak bina edilip eklenirse bu forumda herkesin size söyleyecekleri canınızı daha fazla sıkabilir ! O zaman Başbakandan daha fazla vebal alacağınızı şimdiden söylemem icab eder...! Lakin salt bir şekilde girdiğiniz konu hakkında haklı olduğunuz bölümü yazdığımı düşünüyorum naçizane...!

serin 02-27-2012 03:25

Benim canım sıkılmış,sıkılacağı kadar.Aslında Başbakanın fazla bir suçu yok.Onun konumundan faydalanmak isteyen o kadar çok kişi var ki,her şey zincirleme gidiyor.Olan biz yandaş olmayan vatandaşa oluyor.

HaArP 02-27-2012 03:28

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993590)
Benim canım sıkılmış,sıkılacağı kadar.Aslında Başbakanın fazla bir suçu yok.Onun konumundan faydalanmak isteyen o kadar çok kişi var ki,her şey zincirleme gidiyor.Olan biz yandaş olmayan vatandaşa oluyor.

Her zaman Meseleye Kötünün iyisi olarak hayırdan bakmak lazım gelir... Bu ülkede insanların mağduriyeti söz konusu olur ! Sistem buna göre dizayn edilmiştir...! Sistemi eleştirmeyi daha doğru bulurum ! Yandaşlık konunuza gelince ben Hak dışında hiçbirşeye yandaş olmam sizde öyle yapın derim naçizane...!:utangaç:

serin 02-27-2012 03:33

Siz çok fazla iyimsersiniz.Dışarı çıkın bakın,neler dönüyor.Ali tezelin Genel sağlık sigortası ile ilgili google videolarını araştırmanızı tavsiye ederim.Birde ondan dinleyin lütfen.Bu yasanın neden bu kadar hukuksuzca hazırlandığını.

Sistem mi kaldı artık :) hükümeti kuran herkes istediği gibi kral ilan ediyor kendini..

HaArP 02-27-2012 03:35

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993595)
Siz çok fazla iyimsersiniz.Dışarı çıkın bakın,neler dönüyor.Ali tezelin Genel sağlık sigortası ile ilgili google videolarını araştırmanızı tavsiye ederim.Birde ondan dinleyin lütfen.Bu yasanın neden bu kadar hukuksuzca hazırlandığını.

Sistem mi kaldı artık :) hükümeti kuran herkes istediği gibi kral ilan ediyor kendini..

Bahsiniz bile Sistemdir... Şahıslar üzerinden değerlendirmek hem sakıncalı hem vebal getirir...! Anafikir sistemdir... Mesele ancak böyle çözülür ! Aksi naçizane bende size binlerce araştırma dökümanı sunarım o zaman sizi bizi kalmaz bu işin !!!

serin 02-27-2012 03:45

Kimden vebal gelecek çok merak ediyorum.Herkes yaptığından sorumludur.Hem adil olma,hukuk dışına çık,hemde sistemi suçla olur mu hiç? Adam gibi adam da yamuk olmaz.Her şeyi nettir.

All times are GMT +3. The time now is 14:57.