![]() |
Ak Parti hükümetleri Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah'ın emridir Başörtü takmak isteyen takar isteyen takmaz ayrı bir konu anacak takan birisinede baskı yapılmaz.Bu baskı A.gül'e değil Allahın emrine karşı yapılmıştır.BU ÜLKEYE PKK'da ÇOK KEMALİSTLERİN ZARARI VARDIR.İSMET İNÖNÜ GİBİ BAYKAL GİBİ ........saymakla bitmez.BİZ PKK'yı DAĞDA ARARKEN AZILI PKK'lı MECLİSTE DTPLİLER DEĞİL ANAMUHALEFET LİDERİ VE CHPLİLER Ben böyle düşünüyorum.Siz farklı düşünebilirsiniz |
BİZ PKK DAĞDA ARARKEN AZILI PKK MECLİSTE ANAMUHALEFET LİDERİ
Yorum yaparken biraz mantıklı düşün en azından . |
Alıntı:
|
Ne kadar büyük bir düşünür olduğunu gördük hakan şükür.Ne geçerli sebeplerin varmış meğer.Atatürk düşmanlığı prim yapıyor artık ülke nerelere sürükleniyor siz düşünün.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ATATÜRK KALKSA YERİNDEN SİzİN YÜZÜNÜZE TÜKÜRÜR |
Atatürk keşke ki yerinden kalksa da milletin en fazla birleşmesi kenetlenmesi gereken anlarda pkk ile savaşırken birilerinin ispanyadan bi lafıyla türkiyeyi nasıl iki cepheye böldüğünü görüp bişeyler yapsaydı .
|
Alıntı:
Baykalı kendi oy tabanı bile söylüyor ya siz daha anlamadınız mı? nasıl genel başkan olduğunuda biliyoruz.Meclisi bırak kendi partisinde bile terör estiriyor.Sarıgülü attı kendisine bi karşı çıkan olsa atıyor.Sonra genel başkanım deyip çocuk gibi seviniyor zavallı. İsmat inönünü yazayım tek kelimeyle ŞAPKA kanunu Bu kanunu çıkaran kişi PKKlı olmaktan dahada ağırdır benim için. Şapka yüzünde kaç kişi asıldı neymiş şapka takmıyorlarmış.BEZ PARÇASI YÜZÜNDEN ADAM ASAN ZAVLLILAR çekin şimdi. Neden baykalı yazmadımda ismeti yazdım.Çünkü ismeti iki cümleyle anlattım.Baykalı 2 cümleyle anlatamam.elime yazık değmaz. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:01. |