Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Karadeniz Bölgesi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=284)
-   -   KARADENİZİN BİRBİRİNDEN GÜZEL MANZARALARI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18149)

RÜMEYSA61 03-22-2008 11:35

KARADENİZİN BİRBİRİNDEN GÜZEL MANZARALARI

İnsanın gördükçe içi açılıyor valla karadeniz gibisi yok ;)ellerinize sağlık :)

Necip Fazıl 03-28-2008 16:30

hani benim yeşil RİZE min resmi yaaaaaaaaa

sumeyra 03-28-2008 16:41

Alıntı:

hakan_53 Nickli Üyeden Alıntı
hani benim yeşil RİZE min resmi yaaaaaaaaa

Rizenin resmini siz koyarsanız sevinirim :) ben bulmaya çalıştım ama küçük karelerdi vaz geçtim
siz paylaşın artınızı peşin olarak veriyorum ;D +1

mavera 03-28-2008 16:45

Sümeyra bizim oralari bilir misin..Ben arakli/aho luyum daha dogrusu ailem oradan göcmüs daha görmek nasip olmadi o güzel yerler akrabalar hep orada gerci bizim karasununda oralardan farki yok 8)

sumeyra 03-28-2008 16:50

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Sümeyra bizim oralari bilir misin..Ben arakli/aho luyum daha dogrusu ailem oradan göcmüs daha görmek nasip olmadi o güzel yerler akrabalar hep orada gerci bizim karasununda oralardan farki yok 8)

aaa evet ahmet abi biliyorum
bizim yaknımızdaki köy
geçen gün başka bir mahallesinde sohbete gittim umre zamanı ya kuran okutuyorlar

mavera 03-28-2008 16:52

Orasi bizim köy orada fidan soyadli birisi varki anlaki benim yakin akrabadir bizimkilere orada talip agalar derler köyde herkes bir sekilde akraba oluyor, daha gitmek nasip olmadi kismetse bu yaz gidecegim büyük amcamlar hep orada ikamet ediyor..

sumeyra 03-28-2008 16:54

Alıntı:

Orasi bizim köy orada fidan soyadli birisi varki anlaki benim yakin akrabadir bizimkilere orada talip agalar derler köyde herkes bir sekilde akraba oluyor, daha gitmek nasip olmadi kismetse bu yaz gidecegim büyük amcamlar hep orada ikamet ediyor..

fidanları tanıyorum hafızlıktan arkadaşım var
buyur gel
biraz aşşağıda biz varız :)

mavera 03-28-2008 16:59

Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

buyur gel

Bir sekilde benim akrabamdir ama ben tanimiyorumdur o ayri mesele 8)..insallah kismet diyelim kardes ;)

sumeyra 03-28-2008 17:00

Alıntı:

Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

buyur gel

Bir sekilde benim akrabamdir ama ben tanimiyorumdur o ayri mesele 8)..insallah kismet diyelim kardes ;)

inşallah abi bende karasuya gideceğim nasip olursa

mavera 03-28-2008 17:03

Gitmezsen eksiklik olur :)..karasuda cok güzel bir yerdir yesilin, maviyle kucaklastigi güzel bir yerdir ;)

All times are GMT +3. The time now is 06:25.