Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   BELEDİYE SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR PARTİMİZE NE GİBİ HİZMETLER YAPABİLİRİZ. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20760)

aliozgursari26 02-12-2009 19:08

Bizim işimizde zor Eskişehir'de! Eskişehir'i hiçbir yalan söylemeden kendi icraatlarımızı anlatıyoruz ve Yılmaz BÜYÜKERŞEN'in de eksiklerini söylüyoruz...
KARAR yüce milletindir....

ima 02-17-2009 23:53

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BU BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİN PARLAK FİKİRLERE İHTİYACIMIZ VAR, KARŞILIKLI FİKİR ALIŞ VERİŞİYLE DÜŞÜNCELERİMİZİ GELİŞTİRELİM VE UYGULAYALIM. VAR MI BAŞLANGIÇ İÇİN BİR FİKRİ OLAN???

TrouB1ance 03-11-2009 22:20

Bence Ak partiyi tam tamına iyi anlatıcak kişiler bulmak lazım her zaman kahvelerde bazı şeyler yanlış anlatılıyor ve Akp yi kötülüyorlar...Akp Gençlik kolu üyesi olarak Her yerde bir konferans verip herkezi bilgilendirmek lazım
SaygıLarımLa...

AtatürkGenci 03-17-2009 01:40

Eskişehirdeym oyumda DSP nin adayı Yılmaz Büyükerşene. Neden mi derseniz ben hizmete veririm. Tayyip erdoğanın bi sözü var durmak yok hizmete devam diye yılmaz hocada aynen öyle..

sevdesu 03-17-2009 01:44

ben gazi ünideki arkadaşlarımı melih gökçege inadırmaya yaptıklarını göstermeye çalışıyorum saatlerce dil döküyorum ama gerçekleri görmek istemiyorlar. bizim katı full akp bayraklarıyla camlarını süsledik evin. zaten devamlı çalışıyorum akp için bize durmak yakışmaz degil mi.......

Morte 03-17-2009 04:12

Alıntı:

AtatürkGenci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533028)
Eskişehirdeym oyumda DSP nin adayı Yılmaz Büyükerşene. Neden mi derseniz ben hizmete veririm. Tayyip erdoğanın bi sözü var durmak yok hizmete devam diye yılmaz hocada aynen öyle..

Durmak yok, heykele devam
Durmak yok, yolsuzluğa devam
Durmak yok, sokaklarda çamur içinde yürümeye devam
Durmak yok, trafik çilesine devam
Durmak yok vs...
Böyle diyorsun yani arkadaşım :hmm
Eskişehir'de altyapı için, trafik probleminin çözümü için, Eskişehirspor için, gerçekten büyük projeler için oyumuz Prof. Dr. Hasan Gönen'e :güzel:

erenler 03-17-2009 12:41

yaklaşıyor derken yanlışmı okudum seçim kapıda hala neyi bekliyoruz sonradan elimizden geleni zorlamadığımız için pişman olmayalım bu seçim sadece belediyeyle ilgili deyil iktidar olarak daha dik durmayı sağlayacak başbakanımızın sesi daha gür çıkacak bidahaki genel seçimlerede katkısı olacak daha çok belediye daha çok hizmet inşaallah

AtatürkGenci 03-17-2009 23:26

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533075)
Durmak yok, heykele devam
Durmak yok, yolsuzluğa devam
Durmak yok, sokaklarda çamur içinde yürümeye devam
Durmak yok, trafik çilesine devam
Durmak yok vs...
Böyle diyorsun yani arkadaşım :hmm
Eskişehir'de altyapı için, trafik probleminin çözümü için, Eskişehirspor için, gerçekten büyük projeler için oyumuz Prof. Dr. Hasan Gönen'e :güzel:

Herşeyi hocaya mal etmek alışkanlık olmuş iyice. Alt belediyelerin de bazı görevleri olduğunu unutmamak lazım. Bu görüntü sadece eskişehirdemi var onuda bi sorgulamak lazım. Burhan sakallıdan oldukça memnunuz ama tacettin sarıoğlu görevini layıkiyle yerine getiremedi ki tekrar olarakta aday olarak gösterilmedi. Heykellerle bi sorunun olduğu düşündüm sana bi zararı olsa gerek. ayrıca biz Eskişehirsporun siyaset için çıkar malzemesi haline getirilmesini istemiyoruz, tasvip etmiyoruz. Lütfen hizmete oy !!..

tek_hece 03-18-2009 04:08

Alıntı:

kasketliahmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533714)
kağıthanede yaptığımız gibi saadet partisinin pankart ve afişlerini toplayabiliriz.aynısını biz bahçelievlerdede yapıyoruz partileriyle yetinmiyor cansuyu nun filistin ve anadolu gençliklerinin 250bin şehide 250bin hatim kampanya pankartlarınıda indiriyoruz.biraz ayıp oluyo ama...

ben senin ak partili olduguna bile inanmıyorum. sen bir provokatörsün.. akpartili kimse başka bir partinin bayragına el sürmez.. oyle ufak hesaplarla işimiz olmaz bizim.. işi olanlar ufak insanlardır. siz aklınız sıra ak partili biri olarak bu sucu yaptıgınızı ifşa ediyorsunuz.. ama yemezler ..

All times are GMT +3. The time now is 17:00.