![]() |
Alıntı:
Haber vermeyi unutmayalım lütfeennnn |
Alıntı:
Allah razı olsun . 9 Hatimdeki 4 ve 5. cüzleri yazıyorum Feyza'cım.. |
ALLAH RIZASI İÇİN ALDIĞINIZ CÜZLERİN OKUNDU BİLGİSİNİ VERİN ARKADAŞLAR. BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ???
LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Selametle. 9. HATİM 'den okundu bilgisi gelmeyen ALINACAK CÜZLER 4. cüz - Feyza ( 04.10.2008) 5. cüz - Feyza ( 04.10.2008) 6. cüz - 7. cüz - 13.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 16. cüz-aşk-ı ilahi 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 15.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -2 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 8. cüz - [!]..Prizma..[!] - OKUNDU 9. cüz - [!]..Prizma..[!] - OKUNDU 10. cüz - [!]..Prizma..[!] - OKUNDU 16. cüz - aşk-ı ilahi 17. cüz - aşk-ı ilahi 21. cüz - gönülden-okundu 22. cüz - gönülden-okundu 23. cüz - gönülden-okundu 24. cüz - dirilis.f 25. cüz - dirilis.f 26. cüz - dirilis.f 27. cüz - dirilis.f |
Alıntı:
|
4. cüzü az evvel okudum, 5. cüzüde Allah nasip ederse en kısa sürede okuyucam .
|
5. cüz ve 6. cüzün yarısınıda okudum 7. cüzüde alıyorum.
|
ALLAH RIZASI İÇİN ALDIĞINIZ CÜZLERİN OKUNDU BİLGİSİNİ VERİN ARKADAŞLAR. BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ???
LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Selametle. 9. HATİM 'den okundu bilgisi gelmeyen ALINACAK CÜZLER 4. cüz - Feyza ( 04.10.2008) 5. cüz - Feyza ( 04.10.2008) 6. cüz - Feyza 7. cüz - Feyza 13.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 16. cüz-aşk-ı ilahi 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 15.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -2 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 8. cüz - [!]..Prizma..[!] - OKUNDU 9. cüz - [!]..Prizma..[!] - OKUNDU 10. cüz - [!]..Prizma..[!] - OKUNDU 16. cüz - aşk-ı ilahi 17. cüz - aşk-ı ilahi 21. cüz - gönülden-okundu 22. cüz - gönülden-okundu 23. cüz - gönülden-okundu 24. cüz - dirilis.f 25. cüz - dirilis.f 26. cüz - dirilis.f 27. cüz - dirilis.f |
Alıntı:
|
LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Selametle. 9. HATİM 'den okundu bilgisi gelmeyen ALINACAK CÜZLER 4. cüz - Feyza ( 04.10.2008) 5. cüz - Feyza ( 04.10.2008) 6. cüz - Feyza 7. cüz - Feyza 13.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 16. cüz-aşk-ı ilahi 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 15.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -2 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 16. cüz - aşk-ı ilahi 17. cüz - aşk-ı ilahi 24. cüz - dirilis.f 25. cüz - dirilis.f 26. cüz - dirilis.f 27. cüz - dirilis.f |
Allah sizdende razı olsun, vesile olduğunuz için. :)
|
All times are GMT +3. The time now is 22:23. |