Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ankara Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Ankara Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=225)

canann 10-01-2007 20:59

Ankara Gençlik Kolları

ankara gençlik kollarının bu ay ramazan faaliyetleri varmış..yeni üye oldum teşkilata ama hala onaylanmadı..neler yaptıklarına dair de bi fikrim yok..ankaradan arkadaş varsa eger????????

İDİL06 10-02-2007 13:20

Ankara Gençlik Kolları

Alıntı:

bennur Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

İDİL06 Nickli Üyeden Alıntı

slm arkdaşlar bende ankarda ikamet etmekteyim bu formu yeni keşfettim.... umarım faydalı olurum ve faydalanırım ....

Hoş geldin aramıza ;)

tesekkür ederim ...

vanklas 10-11-2007 01:05

Ankara Gençlik Kolları

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ANKARADA OTURUYORUM. BENDE GENÇLİK KOLLARINA ÜYE OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

bennur 10-11-2007 12:27

Ankara Gençlik Kolları

Alıntı:

vanklas Nickli Üyeden Alıntı
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ANKARADA OTURUYORUM. BENDE GENÇLİK KOLLARINA ÜYE OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

hoş geldin hangi ilçede ikamet ettiğini de söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz ;)

HuRReM 10-14-2007 21:32

Ankara Gençlik Kolları

Ben de Keçiören Gençlik Kollarına üyeyim..

bennur 10-15-2007 19:48

Ankara Gençlik Kolları

Alıntı:

HuRReM Nickli Üyeden Alıntı
Ben de Keçiören Gençlik Kollarına üyeyim..

Gerçekten mi?Ben çok yakın oturuyorum ilçeye ama bir türlü gelemedim oraya :(

HuRReM 10-15-2007 21:38

Ankara Gençlik Kolları

Evet.Gelirsin inşallah,görüşüz : )

gulsah 12-16-2007 00:20

Ankara Gençlik Kolları

selam bende ankara gençlik kollarındayım. :)1 senedir ankara geçlik kolları üyesiyim.

Meftun 12-16-2007 00:21

Ankara Gençlik Kolları

Alıntı:

gulsah Nickli Üyeden Alıntı
selam bende ankara gençlik kollarındayım. :)1 senedir ankara geçlik kolları üyesiyim.

hangi ilçe

xxakifxx 05-19-2008 15:10

Ankara Gençlik Kolları

YAHU ARKADAŞLAR PARTİ PARTİ PARTİ DİYOSUNUZ AMA İL GENÇ. KOLLARI BAŞKANINIZ HAKKINDA SÖYLENEN LAFLARA BAKMIYOSUNUZ...HAKAN HAN ÖZCAN İÇİN GENEL MERKEZİNİZDE BU ADAM SİYASETİN S SİNİ TEŞKİLATIN T SİNİ BİLE BİLMEZ DİYORLAR...Kİ HAKSIZDA DEĞİLLER GÖRDÜĞÜM KADARI İLE...YENİMAHALLEYMİŞ ÇANKAYAYMIŞ FALANMIŞ FELAN MIŞ...HADİ BAKALIM EĞER GÜCÜNÜZ VARSA YEREL SEÇİMLERDE HER İLÇEDEN BİRER TANE MECLİS ÜYESİ ÇIKARIN GENÇLİK OLARAK TA SİZİ TAKTİR EDELİM....AMA BAŞINIZ BAŞ DEĞİL SİZDE HAKLISINIZ ...BENİM BU DEDİĞİMİ ORHAN YEGİN DIŞINDA Bİ ALLAHIN KULU YAPAMAZ...TEŞKİLATTAKİ KOLTUKLARI İŞGAL ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPTIĞINIZ YOK...NE KENDİNİZE NEDE Bİ BAŞKASINA FAYDANIZ YOK...İL VE İLÇELERDE İÇİNDE SİYASET SEVDASI OLAN, SİYASİ HEDEFİ OLAN HİÇ KİMSE YOK..SADECE MUHABBETİNE TEŞKİLATA GİDİYOSUNUZ...

SİZ ÖNCE OTURUN Bİ BUNU TARTIŞIN YAHU.

All times are GMT +3. The time now is 09:26.