![]() |
Ali Kırca'yı şok eden yüzde 70
Alıntı:
elalemin yalancısı olmak yerine araştırmak daha iyidir sohbetlerde hocalarımız derdi şeytanın kötü yolda olan biri ile işi olmaz kötü yolda olanın zaten işi bitmiştir bundan dolayı öyle bir cümle kurdum az düşünürseniz hak verirsiniz |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben çok ama çok rica ediyorum lütfen bırakalım artık şu "akp" kelimesini,inanın beni çok rahatsız ediyor.AK AK AK PARTİ!!!!
Lütfen kurallara uyalım,uymayanları uyaralım.... |
Bu arada Kandiliniz Mübarek olsun Arkadaslar :)
|
Sizin de kandiliniz mübarek olsun arkadaşım. Ah O kandillerden bir nebze aydınlanabilseniz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz kendiniz calin, kendiniz oynayin!..günü kurtarmaya calisanlar nasil dünyayi kurtaracaklar hep merak ederim.. |
Arkadaşlar şu amerikancı israilci ithamlarına cevap dahi vermeyin
Bunlar DEVLET yönetmeyi çobanlığa benzetiyorlar heraldi O kafir bu yahudi ee ulen kim kaldı zaten geriye :) Boş işler boş SLOGANLAR Şu resme bakalım ve konuya geri dönelim http://img404.imageshack.us/img404/3...2ij3sq2is5.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peygamberimiz vefat ettiğinde Kalkanı BİR YAHUDİDE REHİN idi.Hz.Ali gitti vefatından sonra parasını ödedi ve kalkanı geri aldı Peygamber yahudi düşmanı değilken İslam yahudi düşmanı değilken Sana ne oluyor Böyle abuk subuk ilkel tartışma konularının bir neticesi olmaz Anketi beyenmezsin dersin şişirme kendi anketini koyarsın konuşuruz. |
| All times are GMT +3. The time now is 07:52. |