Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   SAADET PARTİSİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23177)

Morte 03-30-2009 15:58

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564008)
oda olacak inş birgün

Evet, her seçimde %5-6 alan bir parti ortalama olarak 6-7 seçimde toplam olarak %34'ü geçebilir, yani az kaldı arkadaşlar merak etmeyin :D

&eylül& 03-30-2009 16:11

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564074)
Evet, her seçimde %5-6 alan bir parti ortalama olarak 6-7 seçimde toplam olarak %34'ü geçebilir, yani az kaldı arkadaşlar merak etmeyin :D

biz inanıyoruzz elhamdülillah.
davamıza güveniyoruz

Beyazgülüm 03-30-2009 16:12

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564115)
davamıza güveniyoruz

YANDAŞ MEDYA VE CHP KARIŞIMI DAVA NASIL OLUYOSA ???

Necip Fazıl 03-30-2009 16:14

Daha mantıklı davranabilirlerdi sandık başında... fakat inat olsun diye ak parti başarısız olsun diye izledikleri yol kendilerine de yaramamış gezüküyor...

Morte 03-30-2009 16:14

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564115)
davamıza güveniyoruz

Bir dahaki genel ve yerel seçimlerle birlikte son 6 seçim toplamınızın %34 olabileceğine ben de inanabilirim açıkçası :w:

el mücahidin 03-30-2009 17:24

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564125)
Bir dahaki genel ve yerel seçimlerle birlikte son 6 seçim toplamınızın %34 olabileceğine ben de inanabilirim açıkçası :w:

bence sen sakalından utanmalısın iftira siyaseti ile bir yere varamıycağınızı dün size hal anlattı oylarınızdan tam 8 puan kaybettiniz.................inşallah devamı geliyor bugün birisi ile karşılaştım keşke akp ye oy vermeseydim saadet yine %2 alır diye vermemiştim ama ilk seçimlerde ailemin ve benim oyum saadetin diyordu...................eeeeeeeee erken seçime az kaldı akape bu düşüşe dayanamaz KAONJÖTÜR PARTİLERİN İKTİDAR SÜRESİ 9-10 SENEDİR SİZİNKİ DOLMAK ÜZERE

FarukARSLAN. 03-30-2009 17:25

Alıntı:

el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564252)
ya kardeş sizdede ne sp düşmanlığı var sanki israiloğullarına düşmansınız anlıyrum ama seçim şoku..............bu arada biz son 3 seçim %2 oy aldık şimdi %5.5 bu bir başarıdır bu oyları yeni bir genel başkan 3 ayda topladı ama diyorum ben işte allah sizi kuranda ne güzel anlatmış dünyada gözleri var görmez kulakları var duymaz ........................sakın şimdide HAŞA ALLAH AYETİ YANLIŞ GÖNDERMİŞ DEMEYİN...................

Yerelde %4'le girdiniz seçime.. 5'le çıktınız...
Acayip kıvırıyorsunuz... ;1

Ayet yorumlamada da pek mahirsiniz, ama bir türlü tutturamıyorsunuz. GÖZLERNİZ GÖRÜYORSA ŞÖYLE ETRAFINIZA BİR BAKIN ;;)

NS 03-30-2009 17:26

Alıntı:

el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564257)
bence sen sakalından utanmalısın iftira siyaseti ile bir yere varamıycağınızı dün size hal anlattı oylarınızdan tam 8 puan kaybettiniz.................inşallah devamı geliyor bugün birisi ile karşılaştım keşke akp ye oy vermeseydim saadet yine %2 alır diye vermemiştim ama ilk seçimlerde ailemin ve benim oyum saadetin diyordu...................eeeeeeeee erken seçime az kaldı akape bu düşüşe dayanamaz KAONJÖTÜR PARTİLERİN İKTİDAR SÜRESİ 9-10 SENEDİR SİZİNKİ DOLMAK ÜZERE

sen de nickinden utansan iyi edersin
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo:

FarukARSLAN. 03-30-2009 17:26

Alıntı:

el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564257)

Heh..
Yine aynı mavallar..

Ya kardeşim size siyaseti AK Parti üzerinden mi yapın diyorlar hep?..
AK Parti düşüle geçse ne oluuur geçmese ne olur.. SaP'tan haber ver???

FarukARSLAN. 03-30-2009 17:27

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564261)
sen de nickinden utansan iyi edersin
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo:

Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk en büyük biziz kafası..

Balık gözüyle bakılmaz ki bu kadar da

All times are GMT +3. The time now is 23:21.